Отговори на тема  [ 47 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
DLR 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Re: DLR
Абе мен лично не ми пречи, и други не ме заслепяват, реално дори и когато съм с полото не ме заслепяват, особенно пък на магистралата. Сега аз кого заслепявам не знам, едва ли докато карам не се разминавам с Аудита и Кайени, нито пък вярвам да чуват глас отгоре и да си гасят фаровете. Та в това отношение не съм сигурне длаи ми светкат щото наистина са заслепени или защото просто фаровете са малко по ярки.
Мен не ме дразни това дали заслепяват или не, по скоро това че ти извиват ръцете за всякакви простотии. Нестига че са си направили фаровете да се свалят с поглед, то с мойто каране няма да се учудя ако и сами си паднат, ами и ти вземат по една кофа пари за 5 леда ... които външно ми изглеждат като на правени в кръжок, няма да с еучудя ако и отвътре са така.
Иначе фаровете светят много добре, в смисъл пътят се вижда много добре, това ми харесва защото съм сляп по принцип и не виждам много добре, с полото едва ли заслепявам някого но нищо не виждам, карам по маркировка .. ако я има.

Нед Ное 20, 2016 10:41 am
Профил
Аватар

Мнение Re: DLR
А бе наистина е въпрос на култура :)
Баба Рено даже и халогенки нямаше (май). Излизам от сервиз, минавам технически преглед (там е много строг) и още с навлизането в БГ започват не само да ми святкат, ами и дълги да ми пущат, че да е сигурен челният.
С ГоУфо поне до сега не съм имал проблеми, пък лично му сменях халогенките :mrgreen:

Нед Ное 20, 2016 2:21 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 47 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4