| Автор |
Съобщение |
|
Grubi
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12097 Местоположение: Гьотеборг
|
 Тестови инжинери совбодни позиции
На линкедина ми писаха за свободни позиции за шеф тестови инженер/тестови инжинер в София, ако някой се интересува ще му пратя съобщението на лично.
|
| Сря Ное 01, 2017 9:57 pm |
|
 |
|
Pif
|
 Re: Тестови инжинери совбодни позиции
Това за софтуер, хардуер, производство, валидация, интеграция ? Че тестови инженери има в много области.
|
| Пет Ное 03, 2017 1:54 am |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12097 Местоположение: Гьотеборг
|
Извинявам се за грешката в заглавието... Няма да обеснявам, имаш PM. А и не слагам обявата, и не давам подробности, защото знам какво ще натворим.
|
| Пет Ное 03, 2017 8:24 am |
|
 |
|
Tisho
Регистриран на: Пон Ное 22, 2004 11:24 pm Мнения: 1923 Местоположение: Габрово
|
В линкедин напоследък е станало място само за такива пазарлъци. През седмица-две получавам подобни предложения.
|
| Пет Ное 03, 2017 8:49 am |
|
 |
|
Grubi
|
ами за пазарлък не знам, аз тъкмо си смених работата след такава обява. агенциите с това си изкарват хляба, написали са каквото могат и както могат. не ми е работа да го обсъждам, не-харесвам и т.н. има и фирми които питат директно и там е по-интересно нали и линкедин от това печелят... та който иска обявата ще я пратя, но дайте да не разводняваме пак, иначе Рек да я слага в коша темата
|
| Пет Ное 03, 2017 9:20 am |
|
 |
|
Grubi
|
Добре, понеже се появиха различни мнения - не съм свързан по никакъв начин с тях, нито знам дали са добри или лоши. Най-малкото не съм в България от 10+ години.
Всеки си преценява сам, ако има някакви мнения - заповядайте и ги пишете. Но текста ще ви го пращам на лични, защото на мен така ми е бил изпратен. Не искам да слагам в категория никого, защото има влакове и пътници за всеки.
И не искам да пиша колко е идеален, колко е зъл и т.н. Най-малко пък конкретна заплата да обсъждаме, научих някои уроци през годините.
За мен обявата е интересна, но за момента нямам такива намерения.
|
| Пет Ное 03, 2017 1:08 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Grubi, брат що ти трябва да правиш добро?
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пет Ное 03, 2017 2:04 pm |
|
 |
|
Grubi
|
не знам дали е добро, или не  следващия път директно пействам обявата и си измивам ръцете
|
| Пет Ное 03, 2017 2:11 pm |
|
 |
|
Desert Leo
Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 3:25 pm Мнения: 5677 Местоположение: София
|
Grubi, що се косиш... 
|
| Пет Ное 03, 2017 2:56 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Мии пущаш линк към оригинала и да го духат спамърите 
|
| Пет Ное 03, 2017 9:52 pm |
|
 |
|
Pif
|
В нашия бранш има няколко некоректни фирми през които доста колеги са минали. Тая е една от тях. Вече никой не им се вързва и са започнали да търсят през агенция според новите модни тенденции. Всичко хубаво ама нрава си им е още стария. Хем не им се плаща, хем отношението е лошо хем ако може да минат метър. За последните 15 години не съм чул добра дума за тях.
|
| Пет Ное 03, 2017 11:57 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
добре де, що не обадите името на фирмата - щото така някак си е като таен клуб - -някои знаят за кои става дума други не...
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Съб Ное 04, 2017 2:38 am |
|
 |
|
Grubi
|
@Рек - моля запрати темата в коша. Явно аз имам проблем с подобни постове.
|
| Съб Ное 04, 2017 10:09 am |
|
 |
|
Pif
|
Груби, идеята ти е много хубава да помогнеш. Просто го прави за хора които познаваш или на които можеш да разчиташ. Те постоянно разни фирми пращат обяви. В доста от случаите единственната цел е HR агенцията да изкара пари без да намери кандидати защото се знае, че при тези условия които са поставили фирмата (заплата 1000 лв, опит 5 години, 2 висши и 10 часов работен ден - примерно) е невъзможно да се намерят кандидати. Но на тях им се плаща не само на назначен кандидат а и на неодоборен кандидат. Демек за всяко CV което пратят печелят пари. Това не е изгодно за работника нито за работодателя. В случая се ползват кандидатите за безполезна стока.
Мухата - Сатурн или Ултрафлекс. Което ти харесва повече. През коя агенция търсят - не знам. Но обявата е за техни позиции.
|
| Съб Ное 04, 2017 3:25 pm |
|
 |
|
jig.tak
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Чет Яну 20, 2005 1:44 am Мнения: 616 Местоположение: Варна
|
От цялата тема това май е най полезният пост
|