Невежо, наивно и тъпо население има навсякъде по света в приблизително сходен порядък, Проблема е е невежото, НЕнаивно и тъпо управление, което допуска медиините шарлатани, както сполучливо ги определи "проф. Кучков" - разгащени и разпищолени медии....
Не е съвсем така. Проблема с глобалното затопляне, например, в Русия не стои. Даже правителството се пробва да изкара кинти от останалото малоумно световно население. А не съм чул да е забранено да се пише по темата.
Медиите притежават свойството да правят от всичко новина.
На всяка цена.
Въпреки, че и новините им - и у нас - са добре филтрирани ( не от мен ).
А от подскоците им към новината у нас досега продължавам най-много да се радвам на едно заглавие от времето на Югославската война:
РАКЕТА УДРЯ КРАВАР. ЖИВ Е. Точно толкова ( и по този начин ) сме информирани и за времето.
Пет Юни 29, 2007 12:19 am
MYXATA
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
CM600 написа:
Ами слагайте банските и идвайте насам, като ви е топло. Има още места по плажа
айде нема нуджа.....
понеделник вторник сряда бях командировка по крайбрежието Варна Бургас Созопол.... баси жегата баси ,там не стъпвам преди септември на магистралата от Бургас към София направо въздуха пареше и понеже шефовете се стиснаха за колата с климатик... ми се обърка съществуванието....
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 8 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл