Отговори на тема  [ 16 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Айде на евтините лаптопи ;-) 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение 
Grubi написа:
Малко офтопик - Заек, да не си ходил в някоя българска тоалетна в Швеция?

тази в която ходих определено не я държеше българин, беше в ресторанта на някакъв 100 годишен хотел, който тук в БГ не би взел и 2 звезди (не казвам че беше кофти хотел в смисъл всичко бе чисто и спретнато, е малко спартанско но определено адски старо и демоде все едно се бях преселил във филм от 1900 г) а нощувката струваше 240 EUR

Grubi написа:
Другия хит е да ти оставят пратката пред вратата, защото не влиза през процепа за пощата и цял ден никой да не пипне пакета.

така е като на студено не виреят цигани

скандинавците са отчайващо честни, не знам как ги възпитават така!
когато почнах бизнес за първи път със едни шведи и ги питах колко платки ще поръчат, те притеснено ми казаха че навярно годишно ще купят около 150 бр, първата година поръчаха 1500 на следващата 4000 а на по-следващата 6000 при това скъпи платки, и до ден днешен не мога да си спомня скандинавец да не е отговорил честно на какъвто и да е бизнес въпрос, включително и такива които не са много удобни - например имаше една фирма която искаше кредит а не бе в много добро финансово състояние

точно на противоположния край са братята турци, първо иска оферта за 100 000 бр, после за 10 000 бр най-накрая се разбира че повече от 100 платки през живота си не са ползвали :)

Пет Авг 17, 2007 11:07 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 16 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2