Отговори на тема  [ 4 мнения ] 
Да подкрепим bg-mamma 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Да подкрепим bg-mamma
Приканвам Ви да подкрепите петицията която ораганизарат bg mamma по повод филма на BBC за изоставените деца.
Пълния текст го прикачам като pdf (беше в някакъв смотан формат). Аз искам само да кажа че познавам част от организаторите и те заслужават нашата символична подкрепа, защото тези жени не са се сетили за проблемите на изоставените деца гледайки BBC. Te работят и помагат с години, но за съжаление са много малка част от безгрижното ни общество за да могат да променят тъжната картина...

Прикачени файлове:
Zadecata.pdf [58.28 KiB]
114 пъти
Нед Окт 07, 2007 1:17 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Аз подкрепям, но с граждански протести срещу престъпния отказ на държавната администрация да изпълнява задълженията си нищо няма да стане! Просто времето на тези протести отмина.

Нед Окт 07, 2007 6:43 pm
Профил

Мнение 
Който подкрепя, моля нека да се подпише в петицията. Получава се емейл на който трябва да се потвърди.

Списък с имената ще бъде разпечатан и предаден на институциите.

Нека да не разводняваме тая тема с това какъв е шанса да направят нещо. Въпроса е че те го правят с години и срещат неразбиране отвсякъде. Само към Папата доколкото знам не са се обръщали, но нашата Църква са пробвали... Все пак отношението на държавата е специално, и особено въздействащо когато социалната министърка накичена с кило злато като мутра тръгне да ти чете лекция колко добре са всъщност нещата.

Мисля че един подпис е най-малкото което можем да направим! Другото нещо което мога да препоръчам е да гледате филма. Предупреждавам само че не е за хора със слаби нерви и няма да ви хареса че Освиенцим днес е в България.

Нед Окт 07, 2007 8:20 pm
Профил

Мнение 
Цитат:
Социалният министър Емилия Масларова коментира, че отправените към нея обвинения са „безотговорно говорене". Масларова отхвърли обвиненията и посочи, че данните, с които разполага, а и тези, които използва, са данни на специалистите и медицинските работници.

Без коментар!

Вто Окт 09, 2007 1:55 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 4 мнения ]