|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 1:25 am
нещо много бдителни станаха катджиите напоследък
| Автор |
Съобщение |
|
poolo
Ранг: Минаващ
|
 мераклии за недосегаеми - удостоверение за застъпник !!!!
_________________ въэхитен съм от възможностите на този мултистандартен аудио чип !!http://www.datasheetcatalog.com/datasheets_pdf/M/S/P/3/MSP3410D.shtml
|
| Пет Ное 09, 2007 5:31 pm |
|
 |
|
¶
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
Миналата седмица ме глобиха $35 ( направиха ми отстъпка, иначе глобата е $75 ), задето съм имал пластмасово покритие върху задния номер. Закона е от август 2007, не можели да снимат номерата с камери по кръстовищата, та затова. Иначе на пазара се продавал спрей за около $80, безцветен, пръскаш номерата и камерите пак не могат да те снимат.
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Пет Ное 09, 2007 6:41 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Е това е основно за нощно време, денем видимата светлина е повече от IR който прави тази мизерия с камерата.
|
| Пет Ное 09, 2007 8:00 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Вчера какво представление ми спретна един "катаджия". Напрво си заслужи 10те лв. дето му дадох.
Спират ме значи на входа на Богров. Знаете го края на Хемус. Карах си аз кротко (50), щото знам за засадата. Оня обаче скача с палаката, все едно ида с 200. Как да е отбивам спирам. Пристига един такъв едър, засмян, сърдечен. Представи се човека и вика - не ви свети габарита. Аз първо не зацепих, викам ми може, ба ли му мамата, изгорел е. Оня отива отзад и вика не ви свети и осветлението на номера. Аз чак тогава зацепих че не съм на контакт (единия габарит свети заради мигача). Последва тотална инспекция на всички светлини (мигачи, габарити, къси, дълги, номер). После прегледахме грайфера на гумите, винетката, гражданска, пътен данък, ..... бла, бла. През цялтото време човека много сърдечен - ами включете ако може това, онова, моля този документ, онзи - абе учебник по етикет на пътния полицай. Накрая намерихме и нарушението - карам с изтекъл акт. От 2 месеца не намирам смелост да се преборя с опашката в КАТ. Следва реплика - ами всичко ви е наред, ама това актче.... моля ви елате с мен. Хубаво. Минавайки покрай останалите ченгели се пуска реплика - "Колеги, на момчето всичко му е наред, само актчето му е изтекло" и се подминава тактично. Сяда нашия в колата, аз се надвесвам на вратата в поза ела да ти подшушна нещо, и се почва една лекция - че всъщност нищо нередно нямало при мойто спиране, ама как така не съм отишъл да си оправя акта, зорлем съм си навличал неприятности. добро момче съм бил, бива ли тъй. В това време държи бланката за новия акт. И ме гледа с един влажен поглед... да се разплачеш ли да се смееш ли. Аз обаче явно съм некакъв много тъп, щото продължавам да не "разбирам". Оня хваща личната карта и реплика - "О, Стрелбище". Ти в коя кръчма си пиеш бирата. Аз си трая. Оня - е не мога така, утре ще ме видиш в кръчмата и ще ме псуваш - сгъва ми обратно документите и ми ги дава. И едно умолително - айде ако искаш почерпи, ама само ако е от сърце (отбелязвам че първо ми върна документите). Аз вече не издържах и му дадох 10лв. Следва реплика - ще ги приема само ако са от сърце. Е аз се одръпнах, щото вече наистина не знаех дали ще умра от смях или от мъка за горкия човечец. Изпрати ме до колата, минавайки покрай колегите, подхврлайки реплика - колеги, то момчето от Срелбище....
Направо влязох в колата и 5 мин. бях на заето. Такова чудо не бях виждал. Единствения аналог е оня полицай дето ме спря преди 5-6 години с чужда кола, без документи с 20км отгоре. Бях виновен от всякъде. Беше по времето когато полицейската корупция беше във вихъра си. И направо ми викат - дай да почерпиш и бегаш. Колко? На двамата по 5 лв. Ама аз имам 20 на цяло. Нищо аз ще ти върна. И верно ми върна 10лв ресто.
И един виц по темата.
Полицай спира водач на лъскав автомобил. Почва се тотална инспекция - светлини, гуми, документи, аптечка, пожарогасител, външен вид. Всичко изрядно. Полицая вдига тъжно рамене и .... почва да тропа право хоро. Водача естествено яко изненадан. Отговор - кво се пулиш бе за теб играя, дай пет лева.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пон Ное 12, 2007 10:58 am |
|
|