|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 1:25 am
Помощ за едни колнки и едни МП3-ки ?
| Автор |
Съобщение |
|
Grubi
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12097 Местоположение: Гьотеборг
|
оф топик, но като стана дума. алп помните арт системс - имах един приятел който си взе комютър оттам, но имаше проблем - единия слот за паметта беше хлабав и мине не мине, даде грешка или направо се разпадне. обаче от арта не искаха да сменят - казват дъното е пушка и си работи.
и от зор щракахме с запалката по паметта, дано да я унищожим. но то от 32МБ почна да брои до 64 или нещо такова. извадихме тежката артилерия - един траф 24В, друго нямахме и този път дъното го отнесе - едно чип почти цъфна. и най-накрая го смениха... но ефектите бяха страшни.
|
| Пет Дек 14, 2007 2:45 pm |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
Голям кеф, как се пените само  Да живее чалгата !!! 
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Пет Дек 14, 2007 5:22 pm |
|
 |
|
Nikola Kirov
Регистриран на: Нед Окт 31, 2004 9:19 pm Мнения: 4464 Местоположение: Stara Zagora
|
Пирев. Не ти действа добре тази чужбина. То там че промиват мозъците ясно,ама нещо много бързо бе човек  :):)
Я да вземеш да си идваш  :)
|
| Пет Дек 14, 2007 5:59 pm |
|
 |
|
setoy
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Пет Фев 17, 2006 9:17 am Мнения: 765 Местоположение: Стара Загора
|
Побъркал се е от носталгия явно  Имаше един виц по Татово време за един емигрант, който си държал на стената портрет на Тодор Живков. И като го хванела носталгията- поглеждал портрета и му минавало 
|
| Пет Дек 14, 2007 6:33 pm |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
Хи-хи, а бе като децата сте, оставете хората сами да решават какво им харесва и какво не. Слушането на музика зависи от това колко си глухар. Аз например не чувам честоти над 10kHz, така че ми е все тая дали ще бичи Hi-Fi уредба или Кидика ще се дере от ВЕФ-а в 7 сутринта. Според настроението може и чалга да слушам, което не значи че по цял ден маам чалгиите. Като седна на трапеза, след 2-3 ракии избива чалгаджийското в мен и се кефя на КьорВото Коле, оркестър "Кристал", Орхан Мурад, Виевската група и т.н. При други, още от сутринта след 2 чаши кафе избива на тежки метали, дължащо на газовете след снощния фасул
По случай случката, че днес одъртявам с една година, поздравявам всички любители на електрониката с парчето "Коньо-коньо" на ВФГ. Наздраве,  , ха да е вътре
П.П. Аз си държа портрета на царчето, действа ми по същия начин като Тато на онзи емигрант 
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Пет Дек 14, 2007 7:43 pm |
|
 |
|
Ки4о
|
Пирев,ако с това "тактично" искаш да загатнеш че си рожденник - честито,да си жив и здрав 
|
| Пет Дек 14, 2007 8:43 pm |
|
 |
|
lz
Ранг: Новодошъл
Регистриран на: Пет Фев 02, 2007 2:57 pm Мнения: 139 Местоположение: София
|
Жив и здрав, и по още един диск на щангата 
_________________ LZ
|
| Пет Дек 14, 2007 8:47 pm |
|
 |
|
Gogo
Регистриран на: Чет Фев 24, 2005 11:41 pm Мнения: 1049 Местоположение: Pz
|
Честито и от мене.
Те тези: според мене не са точно такива чалгаджий, за които става дума тука. Е, Орха Мурад е под въпрос 
|
| Съб Дек 15, 2007 8:42 am |
|
 |
|
setoy
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Пет Фев 17, 2006 9:17 am Мнения: 765 Местоположение: Стара Загора
|
Честито и от мене, макар и малко със закъснение 
|
| Пон Дек 17, 2007 12:27 pm |
|
 |
|
WDW
Ранг: Популярен
|
Ха честито и от мен!! И да вземеш да се връщаш вече !!
С коя песен да те поздравим ? 
_________________ Сичкото що е транзистор за илядо и пестотин волта се е BU ...
|
| Пон Дек 17, 2007 1:16 pm |
|
|