| Автор |
Съобщение |
|
Цецо
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
 нямам заглавие за това
http://evropa.dnevnik.bg/show/?storyid=490153 ... линка към филмчето... Що за хора са това?
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пет Апр 25, 2008 2:38 pm |
|
 |
|
Реконструктор
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8382 Местоположение: София
|
Определено не бих искал да са ми съседи.  Но пък не виждам и причина подобни индивиди да се преследват законово.
|
| Пет Апр 25, 2008 7:22 pm |
|
 |
|
zaphod
|
ъъъ тия дето убиват тюлени ли? баси, а тия дето колят агнета по-малки уроди ли са?
|
| Пет Апр 25, 2008 8:01 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Въпроса е в начина на убиване. Да ти кажа живял съм доста на село, клали сме доста добитък (помагач де). Ама никъде не съм видял някой да се отнася с такава жестокост към животното. Тук не говорим за ловец или фермер. Това са садисти.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пет Апр 25, 2008 8:19 pm |
|
 |
|
zaphod
|
ако отидеш в канада вероятно също няма да видиш. виждал съм същите клипове за овцете в австралия, според мен са тенденциозни и специално са търсени садисти.
|
| Съб Апр 26, 2008 8:56 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Аз пък да ви кажа като колиш всеки ден по 50-100 агнета, прасета или каквото е там почва да ти писва и хич не ти пука 51-вото дали ще го заклиш с ножа, ще го удариш с чука по главата или ще го удавиш, в определен момент на човек му писва и по този начин се разтоварва ... посетете някоя кланница ако искате, аз съм работил в кланница ...
|
| Съб Апр 26, 2008 10:22 am |
|
 |
|
zaphod
|
ето, имаме си човек от бранша
с една дума тони, да разбира ме ли че ако някой реши може да заснеме същите филми и за прасетата и за агнетата?
|
| Съб Апр 26, 2008 10:25 am |
|
 |
|
Реконструктор
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8382 Местоположение: София
|
Самия Тони може да играе главната роля. 
|
| Вто Апр 29, 2008 8:42 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Да и за прасетата и за агнетата, и предполагам във почти всяка кланница по света в един или друг момент може да се заснемат подобни кадри. Сега с агнета и прасета няма сигурно толкова зле да изглежда, тия тюлени сами по себе си имат много жален вид. В крйна сметка им али ралика ак ги убиват, ако нещо трябва да буди пртеснение това е защо ги убиват ... едва ли на тюлена ще му е по леко ако го убият по "хуманно" ...... какво словосъчетание а, хуманно убийство ... това като тези с инжекците, били по хуманни от електрическия стол и разстрела, чудно за кого са хуманни за палачите, или за тия които са произнесли присъдата, за екзекутирания едва ли има разлика, почти съм убеден че след първата секунда едва ли е е в състояние да осъзнава и болката и нещо друго, иначе то тялото може да се гърчи на стола и няколко минути но според мен мозъка изключва веднга.
|
| Вто Апр 29, 2008 10:43 pm |
|
 |
|
bongo-bongo
Ранг: Почетен член
|
Той ТоНи го каза, ама аз вече се бях наострил да пиша...
Ми с к'во да ги убиват, със свръхдоза приспивателно ли?! Хората си вършат работата по най-рационалния и ефикасен начин и едва ли е по-мъчително за тюлените от ножа през гърлото (поставете се на мястото им).
Друг е въпросът: е-ти работата и кой я е разрешил? Мисля, че въпросната статия по-скоро саботира еколозите само и само да изкара нещо по-скандално.
Сефте!
_________________ Тя простотията по хората ходи
|
| Чет Май 01, 2008 6:28 pm |
|
|