мдааам...
съвсем според очакванията до тук.
tgzi, на ме са ми крали 3 коли и един бус. друг бус го смялаха паркиран (усукаха го около стълб) точно под носа на охрана на посолство.
айде последното стана щото се бях класирал в един конкурс та ме предупредиха да не го печеля един вид.
и аз не го спечелих, дръпнах се, поех въздух и продължих в друга посока.
пробвал съм варианта да не бутам мотивации. токова нерви и загубено време с полиция, кат, застрахователи, че и данъчни (да отпишат каручката от данъци), че като теглиш чертата е по-добре да се ръснеш и да бачкаш това което можеш и ти е кеф.
от друга страна, на толкова много неща, на които съм бил свидетел, като ги прочета във вестника или ги вида на талавизора, не мога да ги позная.
и ако ползвам принципа на подобието за всички новини, надали някой знае какво е станало в същност?
то у нас ликовете баш-хаирсъзите не ги лепят по стените (освен преди избори

).
ако е свестен бандит, ще се оправи, няма да стигне до там.
ако е по-едър бандит ще го интевюират в бТВ или панорама.
то както е тръгнало, ще ги лиценцират скоро, че и касови апарати може да им сложат. така ще излязат на светло
днес си поставих рекорд: подуене-опълченска 45мин. кеф!
докато си висях в колата и слушах музика се зазяпах по нищоправещите работници в спряното платно.
само един валяк правехе нещо. всичко друго или се носеше като футболист от А-група, или четеше вестник като депутат, или седеше с ръце на кръста като катаджия на гюме.
и се замислих: в тази държава дали има нещо да е у ред?
- пътища?
- транспорт (градски, селски, ЖП, въздушен)
- здравеопазване?
- образование?
- пенсии?
- ВиК?
- електро-разпределенията? (и на вас да ви

)
- детски градини
- банки
- данъчни
- КАТ, ДАИ, НА и т.н.
- НОИ, МОИ, ТВОИ и подобни, дето трябва да висиш с дни за да вземеш или дадеш някаква бележка
- застрахователи
- храни
- улично осветление
- чистота и озеленяване
- индустрия (т.е. производство на каквото и да е)
- футбол
- църква
... още много