Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 78 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6
Абе, кви са тия заплати? 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение 
Пирев вземи се в ръце. По лазарници съм точно колкото тебе. С "богат" житейски опит никога не съм се хвалил нито пък с богат опит с "контролерите". В интернет форумите не е забранено да се влиза и да се взима участие в дискусиите ако не си експерт. За да не те гложди толкова съмнението докато чакаш списъка със снимките ще ти кажа, никога не съм го крил. Електрониката ми е хоби от детските ми години. Завърших Военноморското училище тук във Варна и имам проплавани по моретата близо 6 години като корабен механик. После започнах работа във фирма, която се занимава с диагностика на корабни двигатели. Основната ни разработка е една електронна система за индициране на бавно и среднооборотни корабни дизелови двигатели. Доколкото това има връзка с контролерите дотолкова и аз имам опит с тях. Никой не ми е наливал знания в главата. Всичко, което съм научил, съм го научил с голям мерак. Самоук съм и имам доста бели петна в познанията то си и личи. Ако включванията ми в темите тук в този форум те дразнят може да продължаваш да не ги четеш.
Сега като си помисля май и списък със снимки няма да те убеди. Така че ела към Варна невернико да се убедиш с очите си. Мисля че нито тематиката нито възможностите на този форум са да се занимава с личноста на някой от участниците. Но ако някой има и други въпроси ще му отговоря.

Пон Авг 18, 2008 11:27 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Zdrav написа:
Пирев вземи се в ръце. По лазарници съм точно колкото тебе. С "богат" житейски опит никога не съм се хвалил нито пък с богат опит с "контролерите". В интернет форумите не е забранено да се влиза и да се взима участие в дискусиите ако не си експерт. За да не те гложди толкова съмнението докато чакаш списъка със снимките ще ти кажа, никога не съм го крил. Електрониката ми е хоби от детските ми години. Завърших Военноморското училище тук във Варна и имам проплавани по моретата близо 6 години като корабен механик. После започнах работа във фирма, която се занимава с диагностика на корабни двигатели. Основната ни разработка е една електронна система за индициране на бавно и среднооборотни корабни дизелови двигатели. Доколкото това има връзка с контролерите дотолкова и аз имам опит с тях. Никой не ми е наливал знания в главата. Всичко, което съм научил, съм го научил с голям мерак. Самоук съм и имам доста бели петна в познанията то си и личи. Ако включванията ми в темите тук в този форум те дразнят може да продължаваш да не ги четеш.
Сега като си помисля май и списък със снимки няма да те убеди. Така че ела към Варна невернико да се убедиш с очите си. Мисля че нито тематиката нито възможностите на този форум са да се занимава с личноста на някой от участниците. Но ако някой има и други въпроси ще му отговоря.

Цитат:
Ти помниш ли
морето и машините
и трюмовете, пълни
със средноборотни
дизелови
двигатели ?

Желязков, недей да ми плачеш на рамото какво си завършил и как си наливаш сам знанията в главата. Тематиката на форума не е свързана с твоята личност, прав си, но ти сам предлагаш да доказваш нещо си, за което никой не те е питал, затова ми стана интересно какво ще доказваш. Пристанищата не са най-чистите места на дадена държава, нормално е да си виждал осрани кинефи и да им се кефиш сега в спомените си. Мерси за поканата до Варна, в близките години нямам планове да ходя до там, но ако има нещо да доказваш може да дойдеш насам ( фани некой кораб ), с удоволствие ще те разходя по някоя разкопона улица, да огледаш градските кинефи :D Принципа акостирах в еди кое си пристанище и научих как живеят хората е смешен, по същия начин може да се твърди , че сменяйки самолета в Прага, Амстердам и Лондон, видях и научих нещо за съответната държава, или ходих с кола от Индиана до Аризона, карайки все по магистралата, и знам как живеят хората там. Виждат се неща, които не могат да дадат представа за хората и живота, но първите впечатления са най-важни, затова ме дразнят кинефите в БГ.

Наслука и попътен вятър ...

Вто Авг 19, 2008 4:45 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Интересно как се извъртя отново.
Представата ти за морето и машините е трогателна.
Още по трогателен си как започваш да ми обясняваш какво съм видял, казал и прочие.
А шапката, дето ми я кроиш от 3 години насам, да ми я донесеш някой ден да видим дали ще ми стане.

Вто Авг 19, 2008 5:18 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 78 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6