|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 6:29 am
| Автор |
Съобщение |
|
Lupus
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Сря Дек 01, 2004 12:44 am Мнения: 2811 Местоположение: София
|
От време на време като изръсиш някой бисер, да ти се чуди човек на акъла....
|
| Пон Сеп 15, 2008 10:18 pm |
|
 |
|
Ки4о
|
ми някаква бегла идея имах но това ме втрещи http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1237093
|
| Пон Сеп 29, 2008 11:27 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
 То такива лекции са малко като зоопарк. Показват на студентите че има и такива животни  Едва ли някой ще ходи да слуша с идеята да научи нещо  По скоро да им покажат - ей на как социалист гради капитализъм. Гледайте деца и внимавайте, че ....
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пон Сеп 29, 2008 2:57 pm |
|
 |
|
miro_atc
Регистриран на: Нед Фев 26, 2006 6:52 pm Мнения: 11266 Местоположение: Добрич
|
Не знам какво ще "стабилизира" Станишефката ама с тоя Кокалис може да станат комбина...
Сократис Кокалис държи Интраком, която навремето беше най-големият работодател в Гърция. Правят всякакво телекомуникационно оборудване и са основен доставчик за ОТЕ. Това цялото е една малка империя, щото покрай Интраком има един куп други дружества като Интралот и прочее... Аз съм бачкал за братчеда на Кокалис, който имаше една малка фирмичка до момента вкойто чичото не наля едни милиони еуро.
Някои може да си спомня че навремето Кокалис искаше да купи БТК и даже докато беше тук на някакво посещение при царя, гръцката прокуратура му повдигна един куп обвинения за измами и корупция. Та тогава изтърва БТК-то покрай аферите... но явно сега си е харесал нещичко пак 
|
| Пон Сеп 29, 2008 3:17 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Кокалис е гръцкия Васил Божков.
Освен БТК в БГ искаше да купува Тото-то, държавната лотария и ако се нелъжа една от по големите телевизии.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пон Сеп 29, 2008 8:36 pm |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
Това че ще изнася лекция в Харвард нищо не означава  , всеки който си плати може да изнесе лекция където се иска, дори и в Харвард 
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Пон Сеп 29, 2008 9:15 pm |
|
|