Отговори на тема  [ 23 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Проблем с PayPal плащане..... 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение 
ike написа:
... head_up
Поискай извлечение на транзакциите...

точно щото поисках извлечетние стана това да забележа странните движения, но реално ако не го бях видял на лист хартия щеше да ми е трудно да установя, че нещо шава с някоя и друга жълтица. а колкото до разплащанията - да тичам до банкомата след всяко он-лайн разплащане не ми е идейно та да видя колко е удържано от картаа, за това поисках он-лайн банкиране ( и то се плаща ) пък ще го активирам и ще гледам сеир... тъй или иначе пари не връщат тия "институции" - банките...

ПП Филмът Zeitgeist е интересен поглед върху банковата система :twisted:

Сря Юни 02, 2010 10:11 am
Профил WWW

Мнение 
head_up написа:
да тичам до банкомата след всяко он-лайн разплащане не ми е идейно та да видя колко е удържано от картаа, за това поисках он-лайн банкиране

На SG онлайн банкирането е куцо, дава ти справка само за транзакциите до приключването на предишния работен ден. Имат друга услуга, смс уведомяване, то май е в реално време, ама не съм го ползвал. На страницата имат описание, прегледай го.

Пиши като разбереш нещо за тия движения по сметката, и на мен ми е интересно да знам.

Последна промяна 741 на Сря Юни 02, 2010 10:46 am, променена общо 1 път

Сря Юни 02, 2010 10:41 am
Профил
Аватар

Мнение 
head_up написа:
ПП Филмът Zeitgeist е интересен поглед върху банковата система :twisted:

Стига с тоя глупав филм. Пробутвате го във всяка тема вече. Темата е за проблем с PayPal разплащане.

Сря Юни 02, 2010 10:42 am
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Цецо, на картинката, която си показал пише, че за тая транзакция не може да се ползва банкова сметка, т.е. може би искат да кажат, че може да платиш само с кредитна карта. Аз например имам вкарани в пейпала и банкова сметка и кредитна карта и понякога, в зависимост на кой плащаш наистина казва, че не може от сметката, защото превод от сметка в сметка е доста по-скъпо за някои дестинации от просто чарджене на кредитната карта. Та в случая нищо чудно да е същата ситуация и при теб и само да се шашкаш излишно. Банкова сметка и кредитна карта са си две различни неща :) .

Сря Юни 02, 2010 3:59 pm
Профил

Мнение 
Dimitar написа:
Цецо, на картинката, която си показал пише, че за тая транзакция не може да се ползва банкова сметка, т.е. може би искат да кажат, че може да платиш само с кредитна карта. Аз например имам вкарани в пейпала и банкова сметка и кредитна карта и понякога, в зависимост на кой плащаш наистина казва, че не може от сметката, защото превод от сметка в сметка е доста по-скъпо за някои дестинации от просто чарджене на кредитната карта. Та в случая нищо чудно да е същата ситуация и при теб и само да се шашкаш излишно. Банкова сметка и кредитна карта са си две различни неща :) .

И аз не видях да пише че не е платено. По принцип Paypal дере много ако минава през банкова сметка особенно когато плащаш от една валута в друга, тогава си слага някакъв супер трънски курс. За предпочитане е плащането да минава през карта за да може банката да направи Exchange и ще е по евтино така.
Ако се плаща от Paypal:Account към Paypal:Account, парите в отсрешната страна не отиват в никаква сметка а висват виртуално в Paypal:Account-a на продавача, само ако отсреща е Paypal:Merchant тогава отиват директно в сметката на продавача. Но в случая това няма нищо общо.

Вероятно в тоя сучаи може да се изисква плащане само през кредитна карта защото тя може да излезе на червено и плащането ще бъде направено на 100%.
В някой случай на плащане от сметка, докато платиш в тази сметка може да свършат парите, ако има свързани и други карти към нея и не е кредитна сметка. Така PayPal има вероятност да не може да изтегли парите заради бавното прехвърляне от сметка към PayPal, защото няма да има покритие.

"Я в Москве с киркой уран найду, при такой повышенной зарплате" !

Сря Юни 02, 2010 6:39 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Ми незнам що пише account, това всъщност е карта. Аз имам само карти, нямам банкови акаунти дефинирани.

Сря Юни 02, 2010 9:28 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Най-вероятно ти го пише просто като информация, а не че има нещо нередно. Един вид "Не си и помисляй да го правиш това плащане през акаунт, защото няма да стане " :D .

Сря Юни 02, 2010 9:31 pm
Профил
Ранг: Ориентиран
Ранг: Ориентиран
Аватар

Мнение 
Цитат:
This card cannot be used for this transaction. You can complete the checkout with another debit or credit card. Please enter your new card information below.

опа-а, и при мене така стана. пък съм плащал с тая карта няколко пъти. предния път пак излезе, оказа се, че в банката още не са обработили парите, ама... вторник е вече егати, а аз ги внесох в събота...

Вто Юни 08, 2010 10:17 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 23 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2