|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 9:11 am
Сметка за ПАРИ (анонимна)!!!
| Автор |
Съобщение |
|
RM
Ранг: Почетен член
|
 Сметка за ПАРИ (анонимна)!!!
Накъде има ли възможност да се регистрира анонимна онлайн сметка за получаване на пари.
_________________ Вниманиене съмвишист....ИЙ.
|
| Пон Окт 29, 2012 8:07 pm |
|
 |
|
ike
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
 Re: Сметка за ПАРИ (анонимна)!!!
Честито ДАНС и ЦРУ вече те търсят за пране на пари и тероризъм.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Пон Окт 29, 2012 8:29 pm |
|
 |
|
RM
Ранг: Почетен член
|
Ако се занимават с  мен  наистина ще излезнат големи тъпанари. Продавам някой мои неща за много жълти стотинки ... PayPal е напълно достатъчен ...
_________________ Вниманиене съмвишист....ИЙ.
|
| Пон Окт 29, 2012 9:19 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Занимават се с всички в днешно време, не се кахъри  . С тия комуникации и шпиони във всеки джоб усилието им е никакво, огромният щат от времето когато трябваше да ходят на крак да проследяват не са го намалили та сега от едната скука само покриват всички навярно  . Ей го тия дни от два различни телефона не бяха могли да ми наберат стационарния (фирмен) телефон, хванах го по случайност (търсещите упорстваха докато ме намерят). Колко са отбити за които не знам не мога и да гадая. Мога да си представя какви менюта имат към всеки номер, със сигурност съдържат -списък на номера които да бъдат пускани винаги, -списък на номера които да не бъдат пускани никога, -копче за избор "искай потвърждение от дежурен за да пуснеш номер извън другите списъци" и т.н. и т.н., а бе неприятно е дори да си мисли човек за тия работи камо ли да се *за*мисли. Добре дошли в .... настоящето  .
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Пон Окт 29, 2012 9:28 pm |
|
 |
|
Nikola Kirov
Регистриран на: Нед Окт 31, 2004 9:19 pm Мнения: 4464 Местоположение: Stara Zagora
|
Гледам че все повече се побъркваш и все повече време губиш да киснеш на компа. Ако продължаваш така няма да те бъде. Трябва ти дълга почивка някъде извън града да се откъснеш от компютрите и параноята. Съвсем приятелски съвет.
|
| Пон Окт 29, 2012 9:33 pm |
|
 |
|
Наско
Ранг: Популярен
|
- Ало, добър ден! От ДАНС ви се обаждаме. - Знам. - Как така?! - Успяхте да ми звъннете на изключения мобилен телефон.
|
| Пон Окт 29, 2012 10:45 pm |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12097 Местоположение: Гьотеборг
|
Отвори си една в Турция или Сърбия, или пък в Русия ( да е извън благословения ЕУ) п.с. може и в Гърция, ако се случи да излезе от съюза А за шпионите се сещам за книгите на Георги Марков - оня който хванал на шега цветето от вазата и извикал 5 кафета за тия които играят карти и разказват политически вицове. е след малко арестували четиримата, а него го оставили заради чувството му за хумор.
|
| Пон Окт 29, 2012 10:51 pm |
|
 |
|
miro_atc
Регистриран на: Нед Фев 26, 2006 6:52 pm Мнения: 11266 Местоположение: Добрич
|
WesternUnion или някой от подобните фирми предлагаха кеш трансфер с парола (получателът не е длъжен да се идентифицира). Въпросът обаче е от кого се опитваш да се скриеш. Не бих съветвал никого да се крие от данъчните, не е това начинът... Има си офшорки и куп друци вариати.. Но ако искаш да се скриеш от клиента най-добрият вариант е онлайн плащане. Правиш си сайт, merchant account и единственото, което вижда клиента е цената. За него няма никакъв проблем, защото винаги може да поиска рефънд... Проблемът тук е, че после ти трябва да мо еш да докажеш, че си доставил стоката или услугата. Може да го формулираш като дарение, макар че така губиш клиенти дето ти нямат вяра...
|
| Вто Окт 30, 2012 12:17 am |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Всъщност каквото смислено съм направил през живота си е почти изцяло от "кисненене на компа"  . Дълга почивка ми трябва ама не мога да си я позволя без да захвърля постигнатото дотук, може да стигна до нея а може и да не стигна тоя живот  . Направеното е това, което смятам за важно, не аз самият (една торба кокали и малко повечко месо по нея отколкото се полага  ). Обаче като говориш за "параноя" трябва и да кажеш кое точно от поста ми ти се вижда невярно, мислиш, че нямат такива менюта ли какво ли. Това, че го споменавам не значи, че мисля за тях повече отколкото ти или кой да е примерно, просто значи, че не си заравям главата в пясъка и вместо да повтарям каквото ми казват от телевизора ("всичко за което не сме ти казали е теория на конспирацията") гледам с очите си. И сега просто отбелязвам очевидното, би трябвало да е очевидно не само за мене и сигурно е де но не е така за по-голяма част от хората отколкото би ми се щяло.
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Вто Окт 30, 2012 1:06 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Това предполагам го казваш на майтап. Едва ли си опитвал да си отвориш банкова сметка в някоя от тия държави  Не, че не може, ама главоболията ще са ти значително повече от ползите в конкретния случай. Най-малкото разходите по подръжка, значително ще надвишават данъците които би платил ако сметката му е в БГ.  То в БГ проблема не е в данъците. Ставките са ОК. Въпроса е, че ако получава пари от извън БГ, му трябва ДДС регистрация като физическо лице и нещата стават сериозни... Ами действай през PayPal, него няма кой да го следи, особенно за жълти стотинки. Анонимна сметка е невъзможно да съществува, всяка сметка си има титуляр. Иначе кой ще получи парите?
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Вто Окт 30, 2012 4:09 pm |
|
 |
|
miro_atc
|
Що пък да му трябва? Регистрацията по ДДС става задължителна при >50k, ама няма значение дали парите от вън или от вътре...
|
| Вто Окт 30, 2012 4:15 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Сигурен ли си? Нямаше ли някаква точно такава клауза, че независимо, че си под 50К, щом са отвън ти трябва регистрация по ДДС? Мисля, че в началото на мандата си Дянков се присети за тая "особенност" и бая вой се вдигна тогава.... http://balans.bg/2244-zdds-rezume/http://blog.andiel.com/2011/02/ako-polu ... te-po-dds/Не съм изпадал в тая ситуация, но си спомням, че имаше голям вой в нета по въпроса преди време. Незнам и как е формулрано в закона - но си мисля, че ако човек получава пари по договор от чужбина, независимо, че са под 50к си трябва регистрация по ДДС. Друг е въпроса, продажба на вехтории в ebay може ли да попадне под ударите...
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Вто Окт 30, 2012 4:25 pm |
|
 |
|
miro_atc
|
В тая държава вече за нищо не мога да бъда сигурен  Имам доста на брой годишни декларации, където съм попълвал графа "доходи от чужбина", включително имам няколко заверки в ГДУ (главно данъчно управление). Досега никой не ме е питал дали съм регистриран по ДДС (а и не съм). Като чета твоя текст, мисля че става дума за ситуацията в която ти извършваш дейност в държава, при която регистрацията е задължителна, демек ти си в чужбина. Тук предполагам важи стандартното правило - ако си под 6 месеца в годината, всички данъци и всички регистрации си ги правиш в БГ.
|
| Вто Окт 30, 2012 5:04 pm |
|
 |
|
3aek
|
само bitcoin сметките са анонимни
|
| Вто Окт 30, 2012 8:05 pm |
|
 |
|
741
|
Зависи от какво са парите. За продажби на стоки не трябва. За услуги към нерегистрирани по ДДС в ЕС не трябва. За услуги към регистрирани по ДДС в ЕС в общия случай трябва.
|
| Вто Окт 30, 2012 8:49 pm |
|
|