|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 9:03 am
| Автор |
Съобщение |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
 Re: Украйна
И сега не мисля различно от преди, на Путин не му трябва изобщо тая цялата история, но както някой по горе писа те не му оставиха много голям избор, ще е щастие ако остане амо Крим, сега съм сигурен че се кръсти и моли дано и други части от Украйна да не искат референдум ... Въпроса е че САЩ и ЕС се поуляха в подкрепата на опозицията, както винаги, но тоя път първо че не бъркаха чуждите лайна а тия в техния си кенеф, и второ оказа се ч ене само те могат да бъркат лайна, сега ще им смърди ама ще траят. Истина е че Русия може да загуби много пари, но и европа може да остане на студено. А това колко и къде се позлва руския газ .... да не забравяме кой и къде движи европа. Това не са работните французите във франция. Германия и не малкото изнесено производство в чехия, полша, румъния .. познайте кой ще остане без газ. Реакцията на Путин беше съвсем предвидима, според мен проблема е в тези които предизвикаха тая реакция, ако са умни ще си седнат на задниците и нищо няма дас се случи, и без това и за негро и за ЕС това е обичайно положение, ще се правят на разсеяни. Ако тръгнат да с еправят на мъже това ще засегне всички, не само Русия.
|
| Вто Мар 18, 2014 11:22 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
Едно е хората в Крим да искат да се ги анексира Русия, друго е да пращаш камиони с маскирани "доброволци" въоръжени с леки картечници калашников.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Вто Мар 18, 2014 11:36 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Eeeeee айде де, айде, сега ще изкарате референдума манипулиран, толкова колкото изборите по соц време, нямаше нищо манипулирано, хората си пускаха бюлетините и това си е .. но слуая е малк по раличен, т ене ги пускат защото някой ги кара, те ги пускат защото го искат. Те не го искат от вчера или онзи ден, не само в Крим от много време искат да са част от федерацията, и е нормално. Със сигурност мнозинството го иска, никой не ги е принуждавал насила, напротив, ако ги нямаше руснаците тогава бих бил по притеснен за резултата, като виждаш в Киев вилнеят най-големите престъпници, политици които никой по принцип не би подкрепил ама на, от кога сме в ЕС и вече и те прехванаха, не е важно на мен да ми е добре а на вуте да му е зле, и за да им е кофти на руснаците тия си сраха на сората и подкрепиха опозиция която е не само фашистка, ами недемократична и толквоа овързана с престъпността че няма на къде. Оная п€§ка пък я освободиха, на тая и още 10 години са и малко в затвора. Това е като герб да се събере в пленрна зала, да гласува да свали правителството, да стане боко премиер, тогава делянчо може и министър да стане, а останалите министри ще ги дръпне от затворите .... ЕС ще му пляска, ние пък ще им духаме кво му е. Тая неистова борба срещу Русия ... не я разбирам,
|
| Сря Мар 19, 2014 12:16 am |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Сря Мар 19, 2014 12:25 am |
|
 |
|
stefan63
|
тая неистова борба срещу Русия....
Какво има да и разбираш - буржоазните общества/граждани как да възприемат хора , които още не са се отърсили от крепостничеството ? С подозрения , както и нас възприемат . Гледам картата и се чудя и се мая - огромна страна, ресурс до ресурс и вместо да цъфтят райски градини - война след война, война до война.... С кой съсед са добре? Само с Турция май. Колкото и да са криви американците и европейците , не са само те криви.
|
| Сря Мар 19, 2014 1:26 am |
|
 |
|
Реконструктор
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8382 Местоположение: София
|
Най-обикновена омраза. От типа на тая, която таи всяко хилаво хлапе, което ежедневно яде бой от якия си съученик.
|
| Сря Мар 19, 2014 1:28 am |
|
 |
|
stefan63
|
Американците поне от тоя комплекс не страдат. Я потърси "Денят М2" , ако не си я чел.
|
| Сря Мар 19, 2014 1:31 am |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Това между другото е много добре за американците ако ме разбираш какво искам да кажа - това, дето беше до сега не беше добре, макар че има няколко частни инициативи. Така че големия губещ от това, дето го надроби Путин ще са си само рашките  .
|
| Сря Мар 19, 2014 2:11 am |
|
 |
|
Ицо
Регистриран на: Пет Дек 16, 2005 3:50 pm Мнения: 1260 Местоположение: София
|
Аз също не разбирам тази неистова злоба и ненавист към Русия - вярно е, че не им играе по свирката, ама чак толкова....А най-много се чудя на запада - вместо да си гледат сладкия живот, са тръгнали да ръчкат задрямала мечка - е, резултатът се вижда.
|
| Сря Мар 19, 2014 8:57 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Нали ти е ясно, че сладкия живот, сам по себе си е невъзможен, ако някъде другаде по света някой реципрочно не води не толкова сладък живот? Ясно е защо западняците недолюбват Русия, ясно е защо и руснаците недолюбват Запада... нищо че пият кока-кола и се возят на мерцедеси. Проблема е за тия като нас, дето сме между чука и наковалнята... Тони, те понеже "самоназначените" управници на Крим са едни светци.... http://e-vestnik.bg/20151/sergey-aksyon ... -na-putin/А, някакви аналогии да ти хрумват? Относно референдума.... Някъде бях чел, че в Кримската област живеят около 12% татари и около 25% украинци. Та ми е странен малко резултата - 97%... ама от колко гласували?
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Сря Мар 19, 2014 9:36 am |
|
 |
|
dan
Регистриран на: Вто Май 29, 2007 2:23 pm Мнения: 3714 Местоположение: Високо в планината
|
Абе нали Крим е бил включен в Украйна от Хрушчов преди 50тина години... Значи това прекрояване на картата сега не е толкова страшно.
_________________ Хайде де!
|
| Сря Мар 19, 2014 11:08 am |
|
 |
|
Ицо
Регистриран на: Пет Дек 16, 2005 3:50 pm Мнения: 1260 Местоположение: София
|
Аз не виждам особена разлика при съединяването на двете Германии през 90-та.
|
| Сря Мар 19, 2014 11:35 am |
|
 |
|
ДедоБоре
|
любовницата на путин се оплаква на приятелка: - на тоя моя му поисках крем. той разбрал крим... сега как да му поискам каляска
|
| Сря Мар 19, 2014 12:24 pm |
|
 |
|
Реконструктор
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8382 Местоположение: София
|
Ами там е работата, освен ирационалната злоба, на всички им е ясно, че "сладкия" живот няма да продължава още дълго време.
|
| Сря Мар 19, 2014 12:35 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
първата работа на новото майдановско правителство беше да пратят златния резерв (кюлчетата) в щатите... +1
|
| Сря Мар 19, 2014 1:04 pm |
|
|