|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Сря Юли 29, 2026 3:57 pm
| Автор |
Съобщение |
|
bongo_x2
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
 Re: Работа в Apple?!
А за моторните резачки какво ще кажете? 
|
| Нед Фев 15, 2015 1:12 am |
|
 |
|
After_Dark
Ранг: Популярен
Регистриран на: Чет Авг 09, 2012 8:42 am Мнения: 351 Местоположение: Бургас
|
- Имате ли нещо Apple у вас ? - Да, компот 
_________________Химик-галфон съм аз. 
|
| Нед Фев 15, 2015 1:18 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30691 Местоположение: София
|
Абе ако говорим за батерия и фенерче не са никак излишни и двете, една от основните причини да не позлвам смартфона като телефон е заради батерията. Значи когато отиваш сутрин в офиса и си там до 5, сигурно не пречи да го мушнеш на заряд, но аз постоянно обикалем напред назад, обекти, офиси, половината от времето извън страната, много е досадно да е стоял на заредачката до сутреинта и вечерта в 6 да нямаш грам и да си на майната си на някое летище .. в най-добрия случай. А фенерчето, съо много полезна вещ, осоебнно за такива недоскиви като мен. Изобщо .. в това отношение сигурно съм много изостанал, ама идеалния телефон е такъв който може да изкара поне 3 дни, който да не се затваря докато говоря без ръце, и определено да има фенерче. Ако може да издържа и да не се чупи при всяко изтърване още по-добре. Аз затова си имам и играчка да си чета пощата и нормален телефон за разговори, лошото е че тия нормалните все по-трудно се намират.
|
| Нед Фев 15, 2015 1:53 am |
|
 |
|
Koleto
Регистриран на: Съб Фев 18, 2006 11:55 pm Мнения: 1301 Местоположение: София
|
_________________ Някой ден и костенурките ще се научат да летят...
|
| Нед Фев 15, 2015 1:11 pm |
|
 |
|
jig.tak
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Чет Яну 20, 2005 1:44 am Мнения: 616 Местоположение: Варна
|
Коментарите във линка къртят: - What SIM size? Normal or mini? - It has mini-sim. Checked.
Между другото темата е за работа в епъл и както винаги разни разбирачи пак почнаха да обясняват колко зле е ябълката.
Аз досега не съм чул някой да иска да бачка в самсунг хуйовей или другите там хайтек компании със значителна фенска маса в БГ. Сигурно има добра причина за това
|
| Нед Фев 15, 2015 4:34 pm |
|
 |
|
Desert Leo
Регистриран на: Чет Фев 10, 2005 3:25 pm Мнения: 5677 Местоположение: София
|
И аз като ТoHu... Избирах талафон ... с по-голяма батерия.  Намерих с 4Ah, ама при 5" дисплей габаритите ми дойдоха множко, та кандисах на по-малък с 3Ah. При няколко разговора и две аларми на ден, включени вай-вай и син зъб изкарва към 5 деня. Е, ако се цъка по приложенията може и ден да не изкара. Двойният мини-сим холдер ми спести ходене до офиси на оператори или дялане на сим. И накрая, и аз най-после имам талафон с фенерче, че даже и мига.  Изрових и африканското зарядно, ама нямам под ръка африканец да върти генератора  .
|
| Нед Фев 15, 2015 8:06 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30691 Местоположение: София
|
Лео, я кажи ти какво си намери?
|
| Пон Фев 16, 2015 12:41 am |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Пон Фев 16, 2015 1:11 am |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Tия телефони могат да ли да се купуват или само си ги гледате в музея  ? От поне 2-3 години аз не съм видял тук човек да може да си купи такъв телефон. Имам предвид от операторите. Предполагам, че от ибей и други подобни може.
|
| Пон Фев 16, 2015 1:23 am |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
 ...
Филипса е боклук - няма фенерче! Защо да мъкнеш огромна батерия на която една лампичка не са сложили?! Бъзикам се, но излезеш ли от офиса шансът да ти се наложи да видиш нещо на кестерме място се увеличава драстично. Едно фенерче и/или камера с подсветка може да се окажат много нервоспестяващи. Ние например пращахме заснимана табелата с модела на машината когато поръчвахме чаркалак. А в БГ предлаганите подобни телефони са голямо дърво, явно просто са застояли. В гръчко поне допреди година-две нямаше проблем, още карам на едно нокиаподобно 5 годишно ZTE: киснало се е в химия - мих го на чешмата, падало е по два пъти наден, скоро му залепих задния капак с хелметекс, че започна да се отваря.
|
| Пон Фев 16, 2015 10:39 am |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Пон Фев 16, 2015 10:57 am |
|
 |
|
Desert Leo
|
Леново S660. Отърва ме от разнасяне на два различни талафона със зарядните им. Има още резерв в икономии на батерия, като подсветката на дисплея се сложи на ауто (сега е на мах) и радиата се включват само, когато е нужно. Фенерчето е със светодиода за подсветка на задната камера. Зарядното пише, че е 1,5А и вервам да е така - зарежда батерията за към 2-3 часа. Веднъж го зареждах със зарядно за самсунг галакси S3 мини и зарядното се беше доста напекло. ГПС не е достатъчно чувствителен - иска си чисто небе. ГПС модулите, които използвам сега са едни гърди напред. Няма жироскоп и магнитен компас. Адроида е 4.4.2.
|
| Пон Фев 16, 2015 12:02 pm |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12097 Местоположение: Гьотеборг
|
понеже направихме темата на пълна боза ей ви и от мене ей това е телефона http://www.amazon.co.uk/Samsung-E1270-S ... B00FFZORPOняма камери, няма фенерчета - ТЕЛЕФОН. Държи 7 до 10 дни, ако не се говори много. Губи се лесно, но и да го изхвърля и малкия да го счупи, не е проблем да си взема нов.
|
| Пон Фев 16, 2015 12:13 pm |
|
 |
|
Desert Leo
|
Grubi, с тоя Самсунг не разчитай на работата в Apple. 
|
| Пон Фев 16, 2015 1:01 pm |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12097 Местоположение: Гьотеборг
|
въх, как можах  сега тия дето четат форума, направо ще ми хвърлят документите в кофата. да не говорим че ползвам и един архивен експериа сони/ериксон - съвсем ще ме отпишат между другото в старата фирма имах Айфон 4, това да е било преди 4-5 години. И бях първия който падна отгоре му, една зима. Стана на сол и ме го смениха след няколко месеца, но година по късно се разделихме и им го върнах - не ми липсва особено. Единствено го ползвах за дистанционно за квадрокоптерите. След това имах служебен Самсунг Мини 3С или нещо такова - той беше съвсем за оплакване откъм батерия и камера. Та сега - back to basics.
|
| Пон Фев 16, 2015 1:08 pm |
|
|