Отговори на тема  [ 121 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
Apple vs Microsoft 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Ранг: Форумен бог

Мнение 
bongo_x2 написа:
head_up написа:
bongo, УНГ?

К'вой туй, бе?

Колкото за нокията 6300: не ми се връзва дизайна. Аз искам като ме наберат да му отворя капака, да си кажа приказката след което да затворя капака и без грам размисъл да го напъхам в обикновено тясното място за носене. Навремето ползвах такива ериксони - със зелените екранчета :roll: Първият доста грачеше и беше с NiMh батерии, но за сметка на това дори кратко топване в морето не го повреди. Някой ми го гепи, сигурно за музея. Вторият се чуваше идеално, имаше над седмица автономия с нова батерия, и до днес щях да си карам на него (с "ремонтирана" батерия, де), ако пак някой, може би същият пишман чораджия не бе минал покрай него :cry: Оттогава - скръб! И не виждам алтернатива, щото и по лукс модели (титанови и ннам к'ви си) съм говорил. Да стана радиолюбител ли :-k

Иначе островчето ми може да е занзибарско, ама посредата има планина над 1600м - най-високата в околията и от гледна точка на комуникациите не можем да се оплачем много.

Няма други такива, едно време ериксон си бяха съвем друга работа, това за кеото говориш предплагам е Т28s или Т29, това е желязна машина, малка, лека, батерията държи мноооого време, н по спомен е литиевополимерна, сигурно първия теледон с такава. На едно гадже бях купил такъв преди много години, верно доста пари беше, но телефона беше върхът. Дисплея е прост, но има всичко квото ти трябва за телефон, много здрав . от опит, и след като си изкран на него квото ми беше, за около 2 часа го сглобих в абсолютно работещ вид без да му личи че е станал на парчета. @-та часа отидох за сглабяне микрофончето в капака :)

Пон Юли 26, 2010 7:00 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 121 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9