Отговори на тема  [ 8593 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 573  Следваща
Хумор 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение 
Инженер, счетоводител, химик и държавен служител започнали спор чий котарак е най-умен. Инженерът повикал своя котарак:
- Хикс на квадрат, демонстрирай!.
Хикс на квадрат се качил на масата, взел хартия и молив и нарисувал кръг, квадрат и триъгълник. Всички се съгласили, че котаракът е много як. Счетоводителят казал на своя котарак:
- ДДС, демонстрирай!.
ДДС отишъл в кухнята и се върнал с 12 кюфтета, които подредил в 4 купички по 3 кюфтета в купа. На другите им харесал номерът. Химикът се обърнал към своя любимец:
- Епруветка, давай!.
Епруветка донесъл кутия мляко от хладилника и отсипал точно 150 милилитра в една чаша. И другите се впечатлили от тази точна лапа. Накрая дошъл ред на държавния служител. Попитали го:
- А твоят котарак какво умее?.
Държавният служител казал:
- Хрантутник, демонстрация!.
Хрантутник изял кюфтетата, изпил млякото, препикал чертежа, изнасилил другите три котарака, оплакал се, че го боли гърба, написал жалба срещу лошите условия на труд, изпратил я в службата за предотвратяване на епидемии и си взел болнични за един месец.

Пон Мар 15, 2010 4:13 pm
Профил ICQ
Ранг: Почетен член
Аватар

Мнение 
Лъвът събрал цялата гора и издал заповед:
- От днес нерегламентираните полови контакти да са максимум веднъж седмично... Писна ми всеки
да е*е всеки. Трябва и някаква работа да се върши все пак тука...
В това време лисицата се ухилила на заека:
- Ееее, Зайо, Вълчо няма да те такова по 3 пъти на ден вече.. ще си поотдъхнеш...
На следващия ден си върви вълка и .. Я.. Зайо.. и {{{ТРЯС}}}...
- Зайо, запиши си, че за тази седмица съм те е*ал...
На следващия ден си върви заека и изкача вълка зад един ъгъл и .. Я.. Зайо.. и {{{ТРЯС}}}...
- Зайо, тази седмица съм те е*ал вече, та си запиши, че това ти е за следващата седмица...
На следващия ден .. пак така... и вълка разправя:
- Абе зайо ... нещо объркахме отчетноста.. дай тефтера да погледна ... аха.. тази съм ..
следващата съм .. е, значи запиши си, че това ти е за по-следващата седмица..
И върви си заека с клепнали уши по горската пътечка и го среща лисицата.
- Е, зайо, по-добре ли е така с новата наредба?
- Абе зае*и.. същата работа само в една допълнителна бумащина затънахме. :wink:

Вто Мар 16, 2010 10:17 pm
Профил
Аватар

Мнение 
nobodyshadow написа:
Лъвът събрал цялата гора и издал заповед:
- От днес нерегламентираните полови контакти да са максимум веднъж седмично... Писна ми всеки
да е*е всеки. Трябва и някаква работа да се върши все пак тука...
В това време лисицата се ухилила на заека:
- Ееее, Зайо, Вълчо няма да те такова по 3 пъти на ден вече.. ще си поотдъхнеш...
На следващия ден си върви вълка и .. Я.. Зайо.. и {{{ТРЯС}}}...
- Зайо, запиши си, че за тази седмица съм те е*ал...
На следващия ден си върви заека и изкача вълка зад един ъгъл и .. Я.. Зайо.. и {{{ТРЯС}}}...
- Зайо, тази седмица съм те е*ал вече, та си запиши, че това ти е за следващата седмица...
На следващия ден .. пак така... и вълка разправя:
- Абе зайо ... нещо объркахме отчетноста.. дай тефтера да погледна ... аха.. тази съм ..
следващата съм .. е, значи запиши си, че това ти е за по-следващата седмица..
И върви си заека с клепнали уши по горската пътечка и го среща лисицата.
- Е, зайо, по-добре ли е така с новата наредба?
- Абе зае*и.. същата работа само в една допълнителна бумащина затънахме. :wink:

Направо ми прилича на ISO 9001 :D

Вто Мар 16, 2010 11:38 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Изображение

itso.t написа:
Решил си да препишеш целия интернет? Доста амбициозно начинание... :D

Пет Мар 19, 2010 9:04 pm
Профил WWW

Мнение 
Бира с рекламно име:
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2873811

А ако някой ви прати на майната си - вижте къде трябва да отидите:
http://www.marshruty.ru/places/PlaceGoo ... 69ab92f10f
Не е далеч- към 6000 км.

Вто Мар 30, 2010 7:39 am
Профил
Аватар

Мнение 
А бе туй празниците са голяма хамалогия: пренасят тежестта от джоба върху главата!

Пон Апр 05, 2010 12:48 am
Профил
Аватар

Мнение 
Из писмата (до nnm.ru)

"Майкрософт, .... неговата мама!" (опитът ми от работата в САЩ)

Работя като програмист в неголяма американска фирма, 30-тина човека, правеща разни изгъзици за прес-автомати. Сглупих като се намесих сутринта в разговори за училището, и взех, та издрънках старата минавка за това "Колко е 2+2х2" Обикновено когато смятат на глас, първо събират, после умножават и получават 8, въпреки, че по правилата на математиката умножението трябва да се извърши първо, поради което верният отговор е 6. Но веднага ме сиктирдосаха и ме нарекоха идиот, защото се получава 8... Аз даже им го написах на хартия, за да стане по-ясно. И тогава се почна...Оказва се, че по правилата всичко се прави отляво на дясно и по никакъв друг начин, затова е 8... а аз съм глупак. Да взема да си прочета както трябва учебниците от училище, а най-лесно, като по-тъп, да взема да си го сметна на калкулатор!!! Особено ме уплаши, че главният счетоводител лично донесе калкулатор и направи демонстрация бурно аплодиран от цялата фирма. Да, обикновеният калкулатор смята едно след друго, точно както го произнасяме на глас, без да спазва ред на действията. Нямах под ръка научен калкулатор, който спазва реда на действията. Добре, отворих им Microsoft Excel, въведох действията, 6 ... и втрещих цялата фирма. Работата беше прекратена за цели два часа, ходеха с калкулатора от компютър на компютър, и гледаха, тук се полчава 6 а там 8. Уморих се да обяснявам и си отидох на работното място. Оказа се, че основната изненада предстои. На обяд дойде при мен заместник главният счетоводител и клатейки глава, заяви: "Сега разбирам, защо всички ругаят Microsoft - на тях дори Ексела им е бъгав, смята неправилно!"

(превод от руски - ИнжИнера)

Сря Апр 07, 2010 12:36 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Двама полицаи трябвало да заловят въоръжен престъпник. Стоят пред вратата и единият казва:
- Ти влизай пръв, аз после ще отмъстя за теб.

Чет Апр 08, 2010 4:08 pm
Профил ICQ

Мнение 
Съпруг и съпруга вечерят спокоино в къщи.
Изведнъж на входната врата се позванява.Жената извикала:
-Ау,мъжа ми.
и съпругът й веднага избягал на терасата.След малко влязъл и й казал:
-Ей жена,как сме се изнервили

Чет Апр 08, 2010 4:38 pm
Профил
Аватар

Мнение 
МАНГАЛСКА МУ РАБОТА :lol: http://www.wimp.com/indiapakistan/

itso.t написа:
Решил си да препишеш целия интернет? Доста амбициозно начинание... :D

Съб Апр 10, 2010 9:01 pm
Профил WWW

Мнение 
И едните и другите мангали имат атомни бомби и самолети 5 поколение.
А ние, като големи ебачи к'во имаме?

Съб Апр 10, 2010 10:59 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Че емигрирай там бе! Ако това ще те направи по - щастлив.....

Ама наличието на атомни бомби и самолети хич не гарантира жизнен стандарт и по - добър живот, а?

Съб Апр 10, 2010 11:27 pm
Профил ICQ

Мнение 
Там няма да емигрирам, за сега тук в България ми харесва. Прав си, че индийците живеят, като нашите цигани.
Но бомбите и самолетите ги споменах. Освен това:
1. След 5 години ще имат повече население от Китай.
2. В страната има повече англо говорящи от колкото е цялото население на САЩ и Великобритания ... взети заедно.
3. Имат повече университети от колкото вишисти има в България.
4. В един град имат повече програмисти от колкото е населението на България.

Това наистина са дребни и незначитени постижения, за които трябва да си затвяряме очите, щото сме ебачи. Толкова сме големи ебачи, че в момента пенисонерите са повече от работещите. След 20 години пенсионерите ще са 10 пъти повече от работещите. 100% от работещите, ще са цигани.
Аз на твое място бих почнал да се обменям левовете в рупии.

Съб Апр 10, 2010 11:48 pm
Профил

Мнение 
Ами .. и е така и не е ... ресурси, ресурси .. никой не мисли за ресурси. Имат програмисти, и от нашите мангали става таква програмисти, производителността им е умопомрачително ниска, качеството на кода клони към невъзможни граници ... от към некачество, работа която се върши от един човек там я вършат 5-ма, тъпи са че няма на къде, китаеца в това отнощение е прелест, може да не знае, нокато му кажеш разбира, с тия не е така. Работил съм с индийска фирма за аутсоурс, работеха за еидн мой клиент, след 2 години работа резултата беше почти нулев, при зададен срок 9 месеца, верно това което вземаха за месец не беше много, но за никаква работа .... за същата сума можеше да се изпълни тук за 3-4 месеца, да ама някои си мислят че да платят 24 хил за 3-4 месеца работа не е като да плащат по 2000 всеки месец в продължение на две години. Та какво става, имат хора бих казал доста неспособни, ня преливат от ресурси, развиват се неконтролируемо, докато работната ръка е евтина и нямат нужда от много суровини добре, ама това няма да е вечено, Китай го разбраха, а индия е години назад. Уж имат доста неща, но според мен в крайна сметка нямат нищо, атомно оръжие, самолети и не знам си какво ... само дето нищо не е тяхно, нормално е на 1 млрд да имма и чат пат читави хора, но маста не става за нищо. В сравнение с тях сме си направо цвете, тук IT специлистите може да са всякакви, но дори и некадърните са по производителни и способни,а с онова няма разбиране, нито с разговор, нито с рисунки по ниакакъв начин, мангала си е мангал, тва е.

Нед Апр 11, 2010 12:32 am
Профил
Аватар

Мнение 
ike написа:
Там няма да емигрирам, за сега тук в България ми харесва. Прав си, че индийците живеят, като нашите цигани.
Но бомбите и самолетите ги споменах. Освен това:
1. След 5 години ще имат повече население от Китай.
2. В страната има повече англо говорящи от колкото е цялото население на САЩ и Великобритания ... взети заедно.
3. Имат повече университети от колкото вишисти има в България.
4. В един град имат повече програмисти от колкото е населението на България.

Това наистина са дребни и незначитени постижения, за които трябва да си затвяряме очите, щото сме ебачи. Толкова сме големи ебачи, че в момента пенисонерите са повече от работещите. След 20 години пенсионерите ще са 10 пъти повече от работещите. 100% от работещите, ще са цигани.
Аз на твое място бих почнал да се обменям левовете в рупии.

Хубаво - ама аз пак не те разбрах - там по-добре ли е (щото са много, има много университети, говорят английски)? Ако е по-хубаво, ами свободен си да идеш там. Щото тука е лошо - пенсионери и мангали и друго няма.

Апропо като ми даваш такива финансови съвети - ти обърна ли си парите в рупии? Май не си, а? Що бе джанъм, милионер можеш да станеш, един ден когато индийците управляват света :)

Нед Апр 11, 2010 3:20 am
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 8593 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 573  Следваща