|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 10:05 pm
| Автор |
Съобщение |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Ми крокодила сигурно си е помислил егати, 36 години в клетка а сега тябва да търпя и да ме яздят .. и като го е пояздил малко си е казл, е па тоя прекали и го е гризнал нежно по кълката колкото да покаже че не го кефи ролята на кон.
|
| Чет Юли 15, 2010 8:08 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Един беше цитиран, че ако било по-топло и крокодилът по-подвижен.... аме за късмет
на тиквеника е бил поспечен от студа.
А жената предположи, че крокодилът го е изплюл щото много му е миришел на ракия
Е, каза и че крокът сигурно не е бил много гладен де (та е можел да си позволи вкусови капризи).
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Чет Юли 15, 2010 8:13 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Според мен по-скоро не е надушил ичкията, и това го е спасило, иначе кой отказва 2 в едно, и мезе и пиячка, в тая студена юлска нощ ...
|
| Чет Юли 15, 2010 8:25 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Старите хора са казали - от пиян човек и лудите бягат  .
|
| Чет Юли 15, 2010 8:53 pm |
|
 |
|
nobodyshadow
Ранг: Почетен член
|
_________________ Не мога да знам всичко,а и не искам.Тогава би било прекалено лесно и скучно!
|
| Пет Юли 16, 2010 6:44 pm |
|
 |
|
StiV
Ранг: Ориентиран
Регистриран на: Съб Фев 05, 2005 10:58 pm Мнения: 284 Местоположение: Varna
|
 Как се яде голяма диня?
_________________ Господ прощава, тока не. А глада е по силен от тока !
|
| Съб Юли 17, 2010 9:25 am |
|
 |
|
Tisho
Регистриран на: Пон Ное 22, 2004 11:24 pm Мнения: 1923 Местоположение: Габрово
|
Американците измислят супер сейф и организират конкурс с награден фонд от 1 000 000 долара за този, който го отвори. Пробват се крадци от цял свят, пускат най-добрите от затворите, но никой не може да го отвори. На последния ден пристига Бай Ганьо, влиза в стаята със сейфа и…
На сутринта заглавие във вестника: “Българинът Бай Ганьо успя да отвори сейфа с неизвестния до сегa инструмент ‘тесла’ и с вълшебните думи ‘е те сеа ти е*ах мамата!’”.
|
| Нед Юли 18, 2010 5:50 pm |
|
 |
|
nobodyshadow
Ранг: Почетен член
|
_________________ Не мога да знам всичко,а и не искам.Тогава би било прекалено лесно и скучно!
|
| Нед Юли 18, 2010 10:22 pm |
|
 |
|
am stereo
Регистриран на: Съб Дек 08, 2007 10:51 am Мнения: 1869 Местоположение: ♪♫♣♠|☼◙▲♦▼☻╬☺∞
|
Добър ден! Започва нашият репортаж от специалната олимпиада без какъвто и да е допинг-контрол. Да, да, спортистите НЕ се проверяват за допинг! Напълно. И така...
- 27 метра скочи финландският спортист. Много, много добър резултат за шахматист.
- Тринадесет убити и шестдесет ранени. Това е резултатът от неудачно хвърляне на гюле.
- Току що направи овчарски скок руският скачач. Зрителите с нетърпение очакват кога най-после ще се приземи.
- Копиехвъргачите днес много ни зарадваха. Резултатите - два свалени пътнически самолета... и един руски скачач.
- Ето, че гимнастикът от Китай вече трети час се върти на висилката...
- Организационният комитет реши да отмени хвърлянето на чук поради мерки за безопасност.
- В маратона традиционно победиха атлетите от Кения. Оказа се, че те са дошли бягайки от Кения.
- Току що стана известно, че някъде е изчезнал целият организационен комитет. На стадиона излизат чукохвъргачите.
- Канадски велосипедист в бързината си забрави велосипеда... но това не му попречи да изпревари всички до финала и да е пръв!
- През това време китайскят гимнастик продължава да се върти на висилката...
- И така първо хвърляне на чук... и китайският гимнастик май го отнесе.
- А сега започва традиционният петдесетобой. Стартира участникът от Щатите. Ето, той пробяга три хиляди метра, направи овчарския скок, вдигна щангата с 300 килограма, пробяга 100 метра, остави щангата, кош от тройката, шах, мат, гооол! Ще започне втори кръг със значителна преднина пред втория.  А сега - спортни новини:
Днес българин постави световен рекорд по хвърляне на диск!
Дискът беше на Веско Маринов!
_________________ DT-838 ((( STEREO ПОЗДРАВ))) за форума - https://youtu.be/xy921Pn3lhA
|
| Чет Юли 22, 2010 9:01 pm |
|
 |
|
StiV
Регистриран на: Съб Фев 05, 2005 10:58 pm Мнения: 284 Местоположение: Varna
|
_________________ Господ прощава, тока не. А глада е по силен от тока !
|
| Съб Юли 24, 2010 1:02 am |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
 Оплакване към сервиз :)
скоро ми се наложи да се оплаквам и се сетих как много отдавна някой беше постнал примерно писмо с пожелания към официален сервиз.
За да е пълно удоволствието има сръбски изрази 
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Сря Юли 28, 2010 1:55 pm |
|
 |
|
tolstolob
|
Класика!
Много добре върви с уроците по сръбски на оня кретен в ютубата 
|
| Сря Юли 28, 2010 3:07 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
http://www.youtube.com/watch?v=Z19zFlPa ... _embedded#!
То не е смешно, ама е забавно и много зрелищно. Върнах се в детските си години, тогава така със зяпнала уста гледах "Банда BMX" 
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пет Юли 30, 2010 2:00 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Млък, бе Муха! И аз подкарах Рено щото ми го остави майка ми като се върна в БГ, ама ВСИЧКИ останали марки си имат стабилно туземско представителство докато на Рено не мога да сваря отворен магазин да си купя поне топка за скоростния лост която се разпадна. Може и случайно да е ама не вярвам.
|
| Пет Юли 30, 2010 11:16 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Да ама пък може да си му викаш рени, и д си представяш нещо друго 
|
| Пет Юли 30, 2010 11:26 pm |