Отговори на тема  [ 8593 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 ... 573  Следваща
Хумор 
Автор Съобщение
Ранг: Ориентиран
Ранг: Ориентиран
Аватар

Мнение 
^ много вярно!
ето и от мене нещо по-скоро за размисъл, отколкото за смях...
http://www.zen40166.zen.co.uk/image006.jpg
http://www.zen40166.zen.co.uk/image005.jpg

Пон Авг 02, 2010 11:01 pm
Профил
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение 
Lupus написа:
За размисъл...
Американска и японска фирми си организират състезание по гребане. Японците печелят с преднина от една миля. Американците наемат хора, които да анализират случилото се и да го обяснят. Анализът сочи, че японците имат един управляващ и седем гребци, докато американците имат седем управляващи и един гребец. Американците незабавно преструктурират отбора. Един става главен управляващ, шестима са съветници по управлението и един гребе. Във втората гонка японците печелят с преднина две мили. Американската фирма уволнява гребеца.

Работил ли си в Америка? Май не.

Това обаче в пълна сила важи за БГ, Русия и въобще целия посткомунистически блок.

Вто Авг 03, 2010 11:04 am
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Цецо написа:
Lupus написа:
За размисъл...
Американска и японска фирми си организират състезание по гребане. Японците печелят с преднина от една миля. Американците наемат хора, които да анализират случилото се и да го обяснят. Анализът сочи, че японците имат един управляващ и седем гребци, докато американците имат седем управляващи и един гребец. Американците незабавно преструктурират отбора. Един става главен управляващ, шестима са съветници по управлението и един гребе. Във втората гонка японците печелят с преднина две мили. Американската фирма уволнява гребеца.

Работил ли си в Америка? Май не.

Това обаче в пълна сила важи за БГ, Русия и въобще целия посткомунистически блок.

Ей, така са ти промили мозъка и такова чувство за лоялност към "големия бял брат" са натъпкали вътре, че си си загубил и чувството за хумор. :D

Вто Авг 03, 2010 11:28 am
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Просто си имам идея как се работи там и го сравнявам с това как се работи в Европа в Азия и най вече как се работи в БГ. И като ги съпоставя, наистина губя всякакво чувство за хумор. :(

Вто Авг 03, 2010 11:43 am
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
http://zoosviat.com/ScreenHunter_01%20J ... 015.33.gif

Сря Авг 04, 2010 10:30 am
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
То и тука черният джиБ е с предимство, щото като видиш надутото говедо вътре (рядко е перхидролка) как кара насредата на пътя за да не одраска огромното за тукашните пътища возило отдалеко намираш дупка между паркиралите коли и отбиваш. Такава чест иначе само на бетонарките се оказва.

А за по-горното: от няколко дни ходя сутрин по ремонти в едно заведение отварящо в 12ч. Отскоро в кухнята за гарнитури са назначили българка от новопристигналите. Момата идва в 10ч., сяда на някоя маса да пие кафе и да пуши и поне до 11:30 непрекъснато приказва по JSMа. Чистачката, на която през това време и се скъсва г*за да оправя другите помещения, ми каза, че тази мома непременно трябва да си намери работа в телекомуникациите. Аз я попитах дали момата не се оплаква, че работата е много и сам човек не сварва, освен това парите не стигат... Чистачката първо ме погледна като да съм баба Ванга, после зацепи и прихна да се смее.

Сря Авг 04, 2010 9:24 pm
Профил

Мнение 
Гривна, която повишава коефициента на интелигнетност с 20%, удължава пениса с 5% и заземява метафизичното поле :o
http://www.powerbalance.bg/

Чет Авг 05, 2010 4:53 am
Профил
Аватар

Мнение 
Иха, яко. А ако си сложа по 2 гривни на двете ръце и двата крака, леле колко интЕлЕгентен ша стана, а? Да не говорим за това в гащите :)

Интересно ми е само ако се заземя 8 пъти в паралел, кво ли ше се случи с метафизиката ми?

Чет Авг 05, 2010 10:52 am
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Аз пък си купих 10, ще си мерим ли п*шките?

http://www.google.com/search?oe=utf8&ie ... werbalance
То не е луд който яде баницата, ама толкоз много баница по време на криза :cry:

http://en.wikipedia.org/wiki/Hologram_therapy

Чет Авг 05, 2010 6:43 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Ама ми е странно защо на първите 1000 и кусур снимки на Шак (справка google images) никъде не видях прословутата гривна. На 95% от снимките дето ми се вижда ръката, ми се вижда и касиото :?

Чет Авг 05, 2010 7:02 pm
Профил ICQ

Мнение 
Цецо написа:
Просто си имам идея как се работи там и го сравнявам с това как се работи в Европа в Азия и най вече как се работи в БГ. И като ги съпоставя, наистина губя всякакво чувство за хумор. :(

Ами много е относително от къде имаш опит, от малка или голяма фирма, а също и в кой бранш. Във фирми като бойнг, лкхиийд, ГЕ и др. подобни , нещата са почи като във вица, не мног по различно е и в по малки частни фирми, в малките и млко по големите нещата не са така, въпреки че и там има залитане, но по скоро при тях производителността е по-малка, но пък предвидима, което е по-добре от работник дето много бачка .. ама като му дойде музата.
Осезаема разлики има примерно в хотлския бранш, развлекатлния примерно казина и др.подобни, там няма много шефове, има основно бачкатори ... е нека Рек да каже, нали беше там в средно голяма фирма да речем ... може да изкаже сравнителн неутрално мнение, щото след 3-4 години там човек си променя гледната точка.
Относно БГ, това също е доста спорна работа, верно има фирми които на един работник има 5 началника, но бих казал че масово вече не е така, проблема тук е организцията, защото мнго често работници има, но работят 1-2 а другит се подпират.

Чет Авг 05, 2010 10:27 pm
Профил
Аватар

Мнение 
@ Cekins
"За кокошка няма прошка,
за милиони няма закони.
Са, са, са, са!"

Ннам, ама аз като попитах imageshack все същите помии ми изкара, че и други. Всъщност, първия път го накарах да търси "powerbalance" слято и единствения резултат бе една много, хм, лапнишаранска реклама. Ама колко пъти да ви повтарям да почвате търсенето от keyboardr.com

Edit: Ти под "Шак" си имал предвид друго :oops: :oops: :oops:

Едит2: Тони, ся и клавиатурата ли изтърва върху стената?
Иначе: колкото по-гледам толкова по-вярвам на ушите си. Малките и средните фирми дават хляб на народа. Другите само кризи правят и докарват най-изкривения комунизъм в разцвета на капитализЪма.

Чет Авг 05, 2010 11:22 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Е какво друго : Шакил Ониил имам предвид. Това и написах в гулето. Излизат толкова много снимки и на нито една не е с тая пуста гривна. А на малкото снимки дето има нещо на ръката си то това е някакъв часовник.

Пет Авг 06, 2010 9:33 am
Профил ICQ
Аватар

Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
Мнение 
http://www.drunkenfairies.com/windows-v ... urce-code/

Пет Авг 06, 2010 11:17 am
Профил
Аватар

Мнение 
Я какви документи важат в щатите. Тука ги натиснаха, че не може да се снимат със забрадки, ако не им се виждат ушите.
http://www.bnews.bg/article-11965

Прикачени файлове:
burka_license.jpg
burka_license.jpg [ 49.7 KiB | Прегледано 1546 пъти ]
Пет Авг 06, 2010 9:00 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 8593 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 ... 573  Следваща