|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пет Окт 02, 2026 5:24 pm
Новини от цивилизования свят
| Автор |
Съобщение |
|
Реконструктор
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8407 Местоположение: София
|
 Re: Новини от цивилизования свят
Още един повод да ги спреш. 
|
| Съб Ное 19, 2011 9:38 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Сря Ное 23, 2011 2:29 am |
|
 |
|
Реконструктор
|
Ся ше дойде бат Митко ти обясни как тва е долна манипулация, нарисувана на фотошоп и как юесей са ленд оф дъ фрий енд хоум оф дъ брейв и там такива работи не стават. 
|
| Сря Ное 23, 2011 12:28 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Незнам за кое казваш, че е манипулация и дали е фотошоп, защото нито изчетох статията, нито изхгледах филма, но има някаква истина в това, че откакто избраха Черньо се опитват да строят социализма. Хубавото е, че за доста хора това "юесей са ленд оф дъ фрий енд хоум оф дъ брейв" е все още вярно и също е хубаво, че един ден все ще му свърши мандата на Черньо и после нещата ще си дойдат на мястото. Иначе каквото и да ми разправяш аз все още смятам, че САЩ са си най-великата страна на тая планета и съответно живея в нея и съответно и станах гражданин по желание, докато за теб това е Китай и царството на Путин, ама като те гледам си стоиш в БГ и не отиваш да живееш нито в царството, нито в Такай  .
|
| Сря Ное 23, 2011 5:09 pm |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9136 Местоположение: Разград
|
Не знам колко са велики юесей, ама вече и по наште тевелизии взеха да мрънкат под сурдинка че отвъд океана се задава още по сериозна криза. То естествено че там най-слабо ще се усети. Ама нали знаеш, че хамерика кат пръдне, еуропата се насира. Не ми се мисли какво ще стане в БГ-то...
|
| Сря Ное 23, 2011 5:14 pm |
|
 |
|
Реконструктор
|
Яко са те зарибили, спор няма.  Ше чуем кво ше пееш като дойдат руските или китайските танкове. Всъщност, трябва да се молиш да дойдат руските. 
|
| Сря Ное 23, 2011 7:35 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
Ама те не са ли още там. Не съм чул да са ги изтегляли. http://answers.yahoo.com/question/index ... 205AAAJkQM
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Сря Ное 23, 2011 8:03 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Сря Ное 23, 2011 8:15 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Не знам дали са ме зарибили или не, но както вече ти казах хиляди руснаци и китайци (а и не само) се напъват да емигрират в САЩ, докато не съм чул някой да е тръгнал в обратната посока  . Както и много хора разправят същите неща като теб, ама си натискат задниците тук. Та с пълна сила важи приказката "по делата им ще ги познаете"  . А китайците и руснаците за да си докарат танковете тук първо трябва да ги направят да могат да плуват и то под вода, за да не ги забележат като тръгнат  .
|
| Сря Ное 23, 2011 10:48 pm |
|
 |
|
Реконструктор
|
Е, аз не се натискам да ходя нито там, нито в Русия, нито в Зимбабве, нито където и да било, колкото и да ми е гадно тука.  Така че тоя аргумент за мене смуче хард. http://ru.wikipedia.org/wiki/Нелегальная_миграция Понеже ти знам примитивния софтуер в мозъка, знам дословно какъв ще е аутпута на тоя инпут, ама да видим, винаги може да има изненади. 
|
| Сря Ное 23, 2011 11:57 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Рек, стига с това русофилие бе. Ясно, че развитието на днешната цивилизация е изцяло свързано със запада и най-вече с англоезичния такъв, просто от Англия е тръгнала индустриализацията с всичките и последици. Ясно, че и тая цивилизация няма да е вечна ама - макар и на майтап, както го разбирам - да очакваш руски или китайски танкове да влязат в щатите - Джорджия или друг щат  - ми по-добре избери нещо по-реалистично, летящи чинии ли, кво ли. Можем само да се радваме, ако Русия, Китай и други нации се развиват и поемат щафетата на цивилизацията, но не и да останат отгоре унищожавайки вече направеното. Впрочем поне за китайците нямам впечатления да имат такива уклони, руснаците че ги имат се знае от опит та с тях трябва по да се внимава.
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Чет Ное 24, 2011 2:02 am |
|
 |
|
Dimitar
|
E, щом толкова много знаеш, значи няма смисъл да се напъвам да ти отговарям тогава  .
|
| Чет Ное 24, 2011 2:50 am |
|
 |
|
ДедоБоре
|
ХЕЙ? да не сте гледали твърде много невдянков по телевизора?
|
| Чет Ное 24, 2011 9:45 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Танковете са безполезни. Нямат плаваемост. 
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Чет Ное 24, 2011 11:54 am |
|
 |
|
741
|
Не им трябва плаваемост. Само първо ще отворят няколко китайски фабрики за танкове в Мексико. Може и направо в щатите 
|
| Чет Ное 24, 2011 12:41 pm |
|
|