|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
 Re: Съвет за преход Ямбол-Силистра
Да подобна случка на връщане от Турция, на едно място има табела чирпан 30 км или нещо такова, викам си ей от тук, и от Чирпан на магистралата, тя тогава стигаше точно до Плодовитово. Да ама не ..... това ако се не лъжа беше 2004, с един лексус, със 17"х45мм гуми ... иииии чудо, чудо, такова каране няма друго, разбитата част от пътя едва ли беше повече от 5-10 км, минаването беше сигурно час и половина ако не и два. Няколко години по късно имах нещо подобно, но много по добре, пак с този лексус, ама тоя път и джипа пътуваме в Турция, и GPS ме кара към някаква магистрала, да ама аз съм сложил една карта дето има всяка козя пътека в Турция, и се оказа че той не ги различава, карахме, кархаме .. до еидн момент, то път нямаше естетсвено, някакъв за трактори, но по едно време коловозите бяхапо дълбоки от цялата гума на лексуса та после 5 км на заден, естествен къде да се обърне нямаше, и изхода беше през една рекичка, ама първо мина джипа та ако се наложи да тегли лексуса, ама и той се справи геройски, но там просто си беше път без път, това до Чирпанси е било път, ама някога.
|
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Ама що държите точно на Ямбол?! Край този район минаваше няк'в недовършен по време оно централен път за Турция, вече ще е напълно готов. Като се сетя за ямболските дупки получавам морска болест пък районът вече е "нелъскав" за да му оправят пътищата.
|
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9119 Местоположение: Разград
|
Теоретично пътя за Турция от там вече си го има. И то отдавна. Обаче "летището" между Ямбол и Елхово си е все така разбито. Аз понеже '95 - '97 бях войник в Елхово - тогава тъкмо беше почнало да се поразбива малко. Но се минаваше. После след години (може би 6-7) имахме път от там - все още отсечката се минаваше за под 30 минути. Миналата година баща ми като ходи до Турция, каза че почти е невъзможно да се кара от там вече. Явно все още не са взели мерки. Ама ми е интерсно как го подържат в това състояние...
|