|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 9:11 am
честит ви негър, димитре!
| Автор |
Съобщение |
|
tgi
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
 Re: честит ви негър, димитре!
Т.е. това с броя на спечелени гласове за незнам си какво там дето беше - последно в момента BBC на челната си страница с големи букви са го сложили 303 на 206 - не отразява пряко процента получени гласове, ясно. То аз и това го знаех едно време май като ни подуваха главите с recount историите във Флорида през 2000 ли беше ама съм забравил  . Обаче ти не спиш ли покрай тия Обами бе? Казвам го на смях ама си давам сметка, че може хич да не ти е до смях във връзка с работата, дано белята се ограничи до малко изтъняване а не нещо истински сериозно...
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Сря Ное 07, 2012 2:46 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Командировка съм бе и тъкмо станах преди малко да ходим при клиента, на всичкото отгоре тук сме по източно време  . Иначе не съм се запритеснил чак толкова - споко  .
|
| Сря Ное 07, 2012 2:54 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Не само за вашия, бизнеса е много против негъра, всички се надаваха да се смени но уви ... лошо, още 4 години ...
|
| Сря Ное 07, 2012 3:21 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
Тези избори си бяха дивия комунизъм срещу дивия капитализъм. ... В щатите комунизма победи за още 4 години. Просто бедните са повече от богатите. И бедните искат богатите да станат бедни, като тях, за да има равенство.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Сря Ное 07, 2012 3:30 pm |
|
 |
|
Ицо
Регистриран на: Пет Дек 16, 2005 3:50 pm Мнения: 1260 Местоположение: София
|
Ако обобщя това, което казваш - тъй като във всяко общество бедните са повече от богатите, избори в които всеки има право на глас неизбежно водят до социализъм. Много се смях , когато месец след първото му избиране, Обама спечели нобелова награда за мир. Обаче..той пък показа, че не е съвсем незаслужена.
|
| Сря Ное 07, 2012 3:38 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Победиха идиотите, негрите и социалистите, доказано е че от първите две групи в тази държава има в изобилие, последните и те се многжат, особенно сред младите и в университетските среди, там си е развъдник на социалисти, даже комунисти. Резултата от изборите доста се размина с последните прогнози които даваха преднина в гласове за ромни, въпреки че и при тях обама пак печелеше. Определено Охайо, Невада и Колорада се оказаха решаващи, Фларида още не е ясно какво става, но е без значение, те имат само 29 гласа.
|
| Сря Ное 07, 2012 4:31 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Тя самата изборна система е такава, че предизборните проучвания, нямат особен смисъл  Което май не е лошо, щото аз като чуя социологическо проучване и .....
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Сря Ное 07, 2012 6:04 pm |
|
 |
|
zaphod
|
|
| Сря Ное 07, 2012 6:37 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Изборната им система е архаична, остатък от едно съвсем друго време. В момента при резултата от тези избори като реални гласове е нормално че обама печели. Да но има не малко варианти в които кандидат да губи като общ брой гласове а реално да спечели, и то при никаак не малка разлика. Примерно вчера при междинните резултати, в определен момент ромни водеше с около 1 млн гласа, а беше назад с 10-на електорални гласа, и това беше при около 6-7 млн гласували, т.е. предимството му е било 10% и отгоре. Другото което е, не знам тия електорални гласове на какъв пронцип се дават и дали се преизчисляват всеки път, или са твърдо заложени. Все пак е редно да се отчита населеността, калифорния с тия 55 направо ... Както и да е, много ми се искаше да не спечели негърчо, но беше почти ясно че ще стане така. Още към 7 невадско време стана ясно че ромни няма шанс, е теоретично имаше но на практика не, резилтата беше 153 на 140 или нещо такова, а тепърва предстояха да излязат резултати от калифорния които бяха ясни, а и не само те, та дори и с невада, охайо и колорадо пак нямаше да спечели, трябваше му поне още един ....
|
| Сря Ное 07, 2012 7:31 pm |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
Според мен е познала, но с една уговорка: оттук нататък при бяло население малцинство президентите все ще са черни и последния няма как да не е черен Белия кандидат имаше шансове, но се издъни с видеото си за онези 47% дето си живеели живота на държавни помощи ( егатий живота де ), и дето щял да ги разкара след изборите.
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Сря Ное 07, 2012 8:42 pm |
|
 |
|
zaphod
|
пирев, след това видео рейтинга му скочи доколкото си спомням, нищо че в първия момент медиите го изкараха издънка.
|
| Чет Ное 08, 2012 8:04 am |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
Да, но след това източното крайбрежие ги удари урагана Санди и хората си смениха позицията, опасяващи се, че ако е Ромни е президент ще ореже и помощите за възстановяване. Във всички случаи, колкото и да изглежда странно, урагана помогна на Обама да спечели изборите.
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Чет Ное 08, 2012 11:12 am |
|
 |
|
ToHu
|
Сега ще ги видим, 50 млрд. щети, един куп полици не включват наводнение ... да им е честит негъра дето си го избраха, такъв ша им го тури ми се струва ....
|
| Чет Ное 08, 2012 11:26 am |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
Аз мисля, че Ромни щеше да е по-лошия изход. То не че черньо е много добър, ама от двете злини по-малката. Ромни щеше да се захване с войни, да спре развитието на чисти източници на енерги за сметка на петрола, да затрие автомобилната индустрия чрез спиране на субсидиите там, да премахне наложените след финансовата криза регулации, като по този начин ефективно отваря вратата към нова криза. И тоя път измъкването щеше да е много трудно. Това последното не го казвам аз, а някакъв американски бизнес-аналист дето току-що го гледах по телевизията. Също така даде интересната статистика, че за мандата на един демократ президент стоковия пазар се увеличава средно с 15%, докато при републиканец президент е 10%. Това са статистически данни от 1945 досега. Така че точно в тоя момент изглежда Обама е по-малкото зло. Аз лично исках от републиканците да стигне до финала Рик Санторум, ама... Тоя Ромни ми се струва прекалено голям демагог и дори по самия му вид аз не бих му имал дорерие. Естествено имаше и добри неща дето ги застъпваше - позициите за абортите, гейовете и малкия бизнес му бяха според мен много по-адекватни от тия на Обама. Ама каквото са си сипали в чинията американците, такова ще си ядат следващите четири години - новия стар черен император 
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Чет Ное 08, 2012 11:39 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Не си много в час с американската икономика и политика 
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Чет Ное 08, 2012 12:10 pm |
|
|