|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 12:46 am
Blue ray самостоятелно, USB и отключено
| Автор |
Съобщение |
|
HSB
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Сря Юли 26, 2006 12:15 pm Мнения: 1375 Местоположение: Phoenix AZ
|
 Re: Blue ray самостоятелно, USB и отключено
Самостоятелна кутия и дистанционо е супер френдли -спор няма в това.
Обаче ето няколко дефекта - да го нарека така- при това решение: 1-Всички ЛЦД ТВ работят със само с една нативна резолюция ,тва дет не пасва се уп или доун скелва и в самостоятелно БР тва е софта скован от някои индиец и т.н на ПЦ пак е уп и доун ама вече вузможностите на софта са къде ,къде по големи. 2-Колкото и да съм добре с англето тук там като праскат сленг ми трябват суб,а аз съм фен и на френско ,италянско кино и там вече на 100 % ми трябват суб та на БР има обиконено 1 сет от наи попуярните шрифтове и съответно как да се виждат на екрана е взето ото някои кюнец - на ПЦ какви ,как и къде и т.н да са субтитрите е настроика от юзера с неограничени възможности. 3- ако трябва да гледаш нещо дето идва от стрим - и наи яките бъкани със софт БР са гола вода -докат набереш 20 тина букви и цифри с ремота може да те хвнат нервите отвсякъде.
На ПЦ като инсталнеш Киберлинк Блуреи плеер например и сложиш някеое дистанционо -ефекта е точно същия все едно плеиваш блуреи на станд алон БР.
|
| Вто Ное 24, 2015 9:06 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Ами това за нативната резолюция, те и CRT-то е така, каква е разликата  . Има добри контролери които скалират много добре, има и посредствени които накъдето и колкото да скалират все се осират.
|
| Вто Ное 24, 2015 9:43 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
А бе стигнахте до мойта  . Аз от десетина години си имам специализиран мултимедиен комп, в момента и втората му версия е доста остаряла, ама си върши работата. Отделно, че големите му хардове и почти постоянната му включеност го превръщат в удобно "момче за всичко". А вентилаторът: 12см и е само един! Само след леко префасониране с тиксо и тънка пластмаса.
|
| Вто Ное 24, 2015 11:02 pm |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9119 Местоположение: Разград
|
Брат ми имина на Pi. И един вентилатор му е много. Отделно си има сървър с хардове и всичко необходимо, ама не м у е при телевизора.
|
| Съб Ное 28, 2015 3:59 pm |
|
 |
|
HSB
Регистриран на: Сря Юли 26, 2006 12:15 pm Мнения: 1375 Местоположение: Phoenix AZ
|
Само да отбележа- В БГ а и сигурно на други места по света дето системата е същата като в родината - масовия потребите общо взето не му трябва плеер дето да плеива физикален диск - ясно защо. Груби е в Шведско или да кажем тука дето съм аз - все още си има видео рент ,даже в супермаркета има едно отделение с 5-10 видео рент бокса -та си трябва плеера да плеива физикален диск и всяко решение дето чекменджето е в другата стая далеч от ТВ не върви - например децата трябва да тичат до дугата стая за да си пуснат диск и т.н и т.н.
Инак дето се вика - решения много .
|
| Пет Дек 04, 2015 6:15 pm |
|
|