|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 9:06 am
| Автор |
Съобщение |
|
palavrov
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Вто Окт 11, 2011 11:53 pm Мнения: 4582 Местоположение: Brussels / Пловдив
|
 Re: Принтер/копир/факс
Преди няколко години взех един цветен лазерен Brother - A4, със скенер, WiFi, двустранен печат и т.н. Като цяло нямам кой знае какви забележки освен, че заема доста място под/над бюрото. Ако трябва да купувам днес бих взел без скенер защото е доста по компактен. Скенера не съм го ползвал от години и вместо това снимам с телефона, има разни апп-чета (включително майкрософтския офис) с които се малко цъкане се докарва нещо прилично за печат + остава в архива като файл + OCR. Да не говорим, че тенденцията напоследък е даже въобще да не се печата, та като нищо може и никога повече да не купя принтер/копир ... факс нямам от има няма 20 години ...
_________________ Мразя да мразя ...
|
| Нед Юли 25, 2021 8:19 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
Абе без принтер не си е работа, аз печатам постоянно, много мразя да чета от екрана. Ако е да видя нещо на бързо става, но да седна да чета нещо дето е 10-15 страници си е наказание, винаги го печатам, така и лесно може да си отбележиш важните/интересни места.
|
| Нед Юли 25, 2021 5:16 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Дядка, дядкааа! К'во толкова интересно може да има в една хартия, че даже да го отбелязваш?! 
|
| Пон Юли 26, 2021 12:34 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
Много неща, твърде много, а аз не си падам по запомнянето, не се старая да помня, някои неща зпомням други не, винаги е добре да гси го отбележеш, особенно като става въпрос за някой стандарт, а ми се налага често да работя с такива/
|
| Пон Юли 26, 2021 6:01 am |
|
|