Отговори на тема  [ 49 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
нещо много бдителни станаха катджиите напоследък 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение 
Да и там гонят, въпреки че мен веднъж не са ме глобили, а не бях много по примерен отколкото тука.
Ама тия тук се престарават, за стрелбище яма да говорим, аз не знам там на ПИБ клона ддо бъкгариа още в стрелбище ли е, но ако не карам в забранена улица трябва да правя маневри които и на мен не са ми ясни за да го стигна, та затова пропускам да го видя знака.
Мног обичат да затварят улици дето са ключови, ама пък щом толкова им допада, едни така с еопитаха да ме спрат но ги видях чак като ги подминах ... и те явно решиха че са по на далавера да запазят позицията, тъкмо бяха затворили тази под американското която свързва черни връх с бигла, а е толкова удобна....
Гледам ги на Симеоовско, по 2-3 коли се редят, не броя пешаци, и ония пред посолствоо дето уж охраняват, ама оня ден ги гледам и те стопират :)

Пет Авг 31, 2007 1:12 am
Профил

Мнение 
Kъде ги намирате тия катаджии? 8O
От месец и половина имам една кобра и досега нито веднъж не ми е послужила по същество.

Пет Авг 31, 2007 5:36 pm
Профил
Аватар

Мнение 
sthx написа:
Kъде ги намирате тия катаджии? 8O
От месец и половина имам една кобра и досега нито веднъж не ми е послужила по същество.

Направи си една разходка по магистралата от София до Стара Загора и обратно и ще я тестваш. И онзи ден и вчера ги имаше по на 4-места и в двете посоки.

Пет Авг 31, 2007 5:50 pm
Профил WWW

Мнение 
Пътувам доста повече отколкото ми се иска - 30-50000 на година. Може и да е до късмет, но са ме глобявале до сега само един път преди 10-12 години. Нямаше и начин -освен превишената скорост и срока на книжката ми беше изтекъл. Шашнат съм от голямото количество актове, които имат някои.

Пет Авг 31, 2007 6:49 pm
Профил
Аватар

Мнение 
И на мен ми се вижда малко странно. Коледа е след 3 месеца,но е възножно - всички цени се вдигат,
та някой които искат да заработят повече - работят повече.

Пет Авг 31, 2007 7:16 pm
Профил
Аватар

Мнение 
ами и аз нямах актове за 3 години, а от апрл насам ме отвяха с 4 :(
тамън си взех в събота картончето и следващия петък ми го взеха.
превишена скорост с 12км/ч. колан. телефон. неправилен завой.
и нито един не мога да обжалвам. тогава защо изобщо трябва да ходя да ми го връчват :evil:
майната им. като ми вземат книжката ще карам без книжка. или ще емигрирам най накрая...

Пет Авг 31, 2007 7:36 pm
Профил
Аватар

Мнение 
ДедоБоре написа:
... тогава защо изобщо трябва да ходя да ми го връчват :evil:
...

това явно е част от наказанието :)

1 път, 2 път ... и накрая ти писва и спазваш правилника !

Пет Авг 31, 2007 7:43 pm
Профил

Мнение 
ps66 написа:

ами не... накрая се сдушваш с някой вътрешен човек и той ти я носи на крака ;-)

Пет Авг 31, 2007 7:46 pm
Профил

Мнение Hehehe
miro_atc написа:
ps66 написа:

ами не... накрая се сдушваш с някой вътрешен човек и той ти я носи на крака ;-)

Аз емигрирах , тъкмо преди да тръгна ми тръснаха и на мен един акт за неправилно спиране , ама им казах че пари няма да видят а тези глоби имат давност 2г :D

"Я в Москве с киркой уран найду, при такой повышенной зарплате" !

Пет Авг 31, 2007 7:52 pm
Профил

Мнение 
Мдааа на мен ми е по-евтино да ми унищожат актовете отколкото да си ги платя, но ми е все тая, тка ли иначе след месец ще се съберът отново. Радар детектора помага, ама не винаги, те вече са хитри, дебнат да видят колата и тогава го пускат, и тои ти писка но вече са те засекли. Ама тия на магистралата, трябва да са късметлии за да те спрат, ако караш със 160-180, минаваш покрай тях доста бързо, а не е мнго желаелно да подскачат насред колите, та обо взето там единствено по тунелите е по-опасно от спиране, където са от лявата страна, при последното ходене до бургас на два пъти напрвих опт даме спрат но безуспешен, видях ги че се засивлат но пък да не съм луд да спирам без палка ... ии ако някой маха някъде в нищото, та си ги подминах. Повече ме спират на нормалните пътиа където, особенно по благоевград ... от 4 месеца има 20 хил км само до там .... а между другото, на дупнца са си сменили мястото, не са на спирката под моста вече, а след него, точно там където от града се включват в движението, та днес детектора ме спаси, тъкмо ях да ускорявам като вдях че ги няма и той изписука, и колегат каза че от някоко дни вече там стоят.

Пет Авг 31, 2007 7:53 pm
Профил

Мнение Re: Hehehe
plameniv написа:
Аз емигрирах , тъкмо преди да тръгна ми тръснаха и на мен един акт за неправилно спиране , ама им казах че пари няма да видят а тези глоби имат давност 2г :D

Абе не разчитай на това... точно в чужбина да си е най-кофти. Наскоро ми разправяха за един случай, не помня точно подробности ама ставаше дума за актове и по някаква причина тръгнали да го издирват пича, ама той в чужбина и не успели.... до деня в който починал баща му и се връща по спешност. Не успял да отиде на погребението - още на летището го закопчали, щото бил вкаран за общодържавно издирване. Тъпото в цялата история е че ставало дума за няколкостотин лева, а пък го закопчават в събота и през почивните дни се оказало че няма нито къде да си платиш, нито кой да те пусне...

Така че умната с актовете!

Пет Авг 31, 2007 8:06 pm
Профил

Мнение 
До кокото знам не могат да те пуснат за държавно издирване за неплатени глоби, има си ред. Може да е било за нещо друго. По едно време уж нямае да т епускат на летището, е все още ме пускат, ще видим до кога.

Пет Авг 31, 2007 8:50 pm
Профил

Мнение 
ToHu написа:
...не могат да те пуснат за държавно издирване за неплатени глоби...

Познато ченге ми разказа ,че имал призовка за нещо си да носи.Ама хората си сменили адреса,но новият адрес не се знае...И куката за да си свърши "доблестно" работата(ако си затрае , носи отговорност),пуска човека за издирване.Все някъде го засичат,и айде белезниците... :!: Не ми се вярва чак,ама сме в БГ де!

Пет Авг 31, 2007 9:13 pm
Профил ICQ
Ранг: Новодошъл
Ранг: Новодошъл

Мнение 
Мой много близък приятел преспа 1 нощ в централния софийски затвор, защото 2 години през около месец му пращат призовка да се яви на дело (на което той е ищец даже) но призовките така и не са стигнали до него. Та един ден преди поредната дата за делото (което е в друг град) го взима кола на "Охрана на съдебна власт" и хайде да те водиме на екскурзия. Нито е бил арестуван, нито лошо отношение е видял, нито вярвам че цялоото това деяние е отчетено някъде.... Тука всичко става не се чудете на таквиз работи :)

Пет Авг 31, 2007 9:32 pm
Профил

Мнение 
Абе верно че всичко е възможно в тая държава ....

Пет Авг 31, 2007 9:44 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 49 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща