|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 1:25 am
нещо много бдителни станаха катджиите напоследък
| Автор |
Съобщение |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Да и там гонят, въпреки че мен веднъж не са ме глобили, а не бях много по примерен отколкото тука.
Ама тия тук се престарават, за стрелбище яма да говорим, аз не знам там на ПИБ клона ддо бъкгариа още в стрелбище ли е, но ако не карам в забранена улица трябва да правя маневри които и на мен не са ми ясни за да го стигна, та затова пропускам да го видя знака.
Мног обичат да затварят улици дето са ключови, ама пък щом толкова им допада, едни така с еопитаха да ме спрат но ги видях чак като ги подминах ... и те явно решиха че са по на далавера да запазят позицията, тъкмо бяха затворили тази под американското която свързва черни връх с бигла, а е толкова удобна....
Гледам ги на Симеоовско, по 2-3 коли се редят, не броя пешаци, и ония пред посолствоо дето уж охраняват, ама оня ден ги гледам и те стопират 
|
| Пет Авг 31, 2007 1:12 am |
|
 |
|
sthx
|
Kъде ги намирате тия катаджии?
От месец и половина имам една кобра и досега нито веднъж не ми е послужила по същество.
_________________ Две плюс две е приблизително равно на четири. Факт!
|
| Пет Авг 31, 2007 5:36 pm |
|
 |
|
Lupus
Регистриран на: Сря Дек 01, 2004 12:44 am Мнения: 2811 Местоположение: София
|
Направи си една разходка по магистралата от София до Стара Загора и обратно и ще я тестваш. И онзи ден и вчера ги имаше по на 4-места и в двете посоки.
|
| Пет Авг 31, 2007 5:50 pm |
|
 |
|
sthx
|
Пътувам доста повече отколкото ми се иска - 30-50000 на година. Може и да е до късмет, но са ме глобявале до сега само един път преди 10-12 години. Нямаше и начин -освен превишената скорост и срока на книжката ми беше изтекъл. Шашнат съм от голямото количество актове, които имат някои.
_________________ Две плюс две е приблизително равно на четири. Факт!
|
| Пет Авг 31, 2007 6:49 pm |
|
 |
|
Ки4о
|
И на мен ми се вижда малко странно. Коледа е след 3 месеца,но е възножно - всички цени се вдигат,
та някой които искат да заработят повече - работят повече.
|
| Пет Авг 31, 2007 7:16 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
ами и аз нямах актове за 3 години, а от апрл насам ме отвяха с 4
тамън си взех в събота картончето и следващия петък ми го взеха.
превишена скорост с 12км/ч. колан. телефон. неправилен завой.
и нито един не мога да обжалвам. тогава защо изобщо трябва да ходя да ми го връчват
майната им. като ми вземат книжката ще карам без книжка. или ще емигрирам най накрая...
|
| Пет Авг 31, 2007 7:36 pm |
|
 |
|
ps66
Регистриран на: Пет Яну 19, 2007 9:16 am Мнения: 1063 Местоположение: путинофили: "иди н***й"
|
това явно е част от наказанието
1 път, 2 път ... и накрая ти писва и спазваш правилника !
|
| Пет Авг 31, 2007 7:43 pm |
|
 |
|
miro_atc
Регистриран на: Нед Фев 26, 2006 6:52 pm Мнения: 11266 Местоположение: Добрич
|
ами не... накрая се сдушваш с някой вътрешен човек и той ти я носи на крака 
|
| Пет Авг 31, 2007 7:46 pm |
|
 |
|
plameniv
|
 Hehehe
Аз емигрирах , тъкмо преди да тръгна ми тръснаха и на мен един акт за неправилно спиране , ама им казах че пари няма да видят а тези глоби имат давност 2г 
_________________ Избийте баламите и тарикатите сами ще умрат!
Няма невъзможни работи - има много трудни работи!
----------------------------------------------------------------------------------
"Я в Москве с киркой уран найду, при такой повышенной зарплате" !
|
| Пет Авг 31, 2007 7:52 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Мдааа на мен ми е по-евтино да ми унищожат актовете отколкото да си ги платя, но ми е все тая, тка ли иначе след месец ще се съберът отново. Радар детектора помага, ама не винаги, те вече са хитри, дебнат да видят колата и тогава го пускат, и тои ти писка но вече са те засекли. Ама тия на магистралата, трябва да са късметлии за да те спрат, ако караш със 160-180, минаваш покрай тях доста бързо, а не е мнго желаелно да подскачат насред колите, та обо взето там единствено по тунелите е по-опасно от спиране, където са от лявата страна, при последното ходене до бургас на два пъти напрвих опт даме спрат но безуспешен, видях ги че се засивлат но пък да не съм луд да спирам без палка ... ии ако някой маха някъде в нищото, та си ги подминах. Повече ме спират на нормалните пътиа където, особенно по благоевград ... от 4 месеца има 20 хил км само до там .... а между другото, на дупнца са си сменили мястото, не са на спирката под моста вече, а след него, точно там където от града се включват в движението, та днес детектора ме спаси, тъкмо ях да ускорявам като вдях че ги няма и той изписука, и колегат каза че от някоко дни вече там стоят.
|
| Пет Авг 31, 2007 7:53 pm |
|
 |
|
miro_atc
Регистриран на: Нед Фев 26, 2006 6:52 pm Мнения: 11266 Местоположение: Добрич
|
 Re: Hehehe
Абе не разчитай на това... точно в чужбина да си е най-кофти. Наскоро ми разправяха за един случай, не помня точно подробности ама ставаше дума за актове и по някаква причина тръгнали да го издирват пича, ама той в чужбина и не успели.... до деня в който починал баща му и се връща по спешност. Не успял да отиде на погребението - още на летището го закопчали, щото бил вкаран за общодържавно издирване. Тъпото в цялата история е че ставало дума за няколкостотин лева, а пък го закопчават в събота и през почивните дни се оказало че няма нито къде да си платиш, нито кой да те пусне...
Така че умната с актовете!
|
| Пет Авг 31, 2007 8:06 pm |
|
 |
|
ToHu
|
До кокото знам не могат да те пуснат за държавно издирване за неплатени глоби, има си ред. Може да е било за нещо друго. По едно време уж нямае да т епускат на летището, е все още ме пускат, ще видим до кога.
|
| Пет Авг 31, 2007 8:50 pm |
|
 |
|
mitko_el
Регистриран на: Вто Яну 24, 2006 6:34 pm Мнения: 1753 Местоположение: Варна
|
Познато ченге ми разказа ,че имал призовка за нещо си да носи.Ама хората си сменили адреса,но новият адрес не се знае...И куката за да си свърши "доблестно" работата(ако си затрае , носи отговорност),пуска човека за издирване.Все някъде го засичат,и айде белезниците...  Не ми се вярва чак,ама сме в БГ де!
_________________ За пари сичко праим,даже и работим...
|
| Пет Авг 31, 2007 9:13 pm |
|
 |
|
zaprqn
Ранг: Новодошъл
|
Мой много близък приятел преспа 1 нощ в централния софийски затвор, защото 2 години през около месец му пращат призовка да се яви на дело (на което той е ищец даже) но призовките така и не са стигнали до него. Та един ден преди поредната дата за делото (което е в друг град) го взима кола на "Охрана на съдебна власт" и хайде да те водиме на екскурзия. Нито е бил арестуван, нито лошо отношение е видял, нито вярвам че цялоото това деяние е отчетено някъде.... Тука всичко става не се чудете на таквиз работи 
|
| Пет Авг 31, 2007 9:32 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Абе верно че всичко е възможно в тая държава ....
|
| Пет Авг 31, 2007 9:44 pm |
|
|