Отговори на тема  [ 130 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Следваща
Бреей каква хубава се оказа тая бира.... 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение 
Астика миналата година мернах някъде из големите магазини (била/кауфланд) литрови пвц-та и толкова. Скоро и аз не съм виждал.

@tgi добре че не са те завели в някоя селска бирария в Баварско. Там пият в литрови ама като напълни чашата и шибва 200 мл. шнапс вътре 8)

Пон Авг 16, 2010 6:25 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
От нея ме болеше глава почти ако не и толкова, колкото от Каменица. И то след една бира
и за двете, когато съм съгрешавал с две регенерацията ми е отнемала 2-3 дни.

Ясно, че аз съм чувствителен към нещо в тия бири, на повечето хора нищо не им
става, ама разликата между бирите я има - макар и само измервателен уред като мене
да я регистрира :D .

http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/

Пон Авг 16, 2010 6:59 pm
Профил WWW

Мнение 
medeamona написа:
явно не сте опитвали сръбската... по-неприятна бира не съм пила.

В грешка си - бирата си им е много хубава, поне преди мисля 6 години като минавах от там бая ме зарадваха - беше по-пивка от хайнекена и с -33% от цената на въпросният хайнекен, то имам чувството че друго може да нямаха по заведенията ама тия двете - навсякаъде. отпънах си. Мисля Nik се казваше? ба маа му остарявам та не помня :? после ни каменица, ни загорка ни другите български извращения можех да преглътна. ама се свиква в крайна сметка, като няма риба и рака е риба :wink:

Пон Авг 16, 2010 7:19 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Мии ... става. Но в момента съм на Каменица!!! Ха наздраве!!!

Пон Авг 16, 2010 9:54 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Аз пък тъкмо открих, че жената преди да тръгне на работа е пържила сирене с третата ми бира :evil: Малей, к'во я чака като се върне :roll:

Ама нали съм предвидлив: изкопах няк'ви запаси с немска и я шляпнах във фризера. Затова си обичам магазина на Lidl: продават що-годе качествени работи и цените са такива, че винаги купуваш повече отколкото можеш да изпиеш. :partyman:

----------------
Едит: тъкмо забелязах, че пак официално ме обявили за член. С тази моя уста... А като стана господ - числото 3 си е мое, само се чудя на Бонго Троица ли да се прекръстя :-k

Пон Авг 16, 2010 11:03 pm
Профил
Ранг: Новодошъл
Ранг: Новодошъл
Аватар

Мнение 
head_up написа:
В грешка си - бирата си им е много хубава, поне преди мисля 6 години като минавах от там бая ме зарадваха - беше по-пивка от хайнекена и с -33% от цената на въпросният хайнекен, то имам чувството че друго може да нямаха по заведенията ама тия двете - навсякаъде. отпънах си. Мисля Nik се казваше? ба маа му остарявам та не помня :? после ни каменица, ни загорка ни другите български извращения можех да преглътна. ама се свиква в крайна сметка, като няма риба и рака е риба :wink:

Ааа ще да ме прощаваш поне 3 пъти. Пих им "Елен"-а, пих им "Лъв"-а. Изобщо не става. Блудкава и неприятна. Поне за моето небце. Ама то така е. Поживей малко с бирена нация да се разглезиш и после...

Подадоха ми сведения, че и по турско бирата не ставала.

Пон Авг 16, 2010 11:30 pm
Профил

Мнение 
Абе не знам дали съм в грешка, аз по принцип "савай труп" уискито го имам за квалитетно, тааа за някаква вкисната вода ли ще ми направи впечатление? знам ли, може на моето небце да не му дреме вече :?

medeamona написа:

ама ти пък - турци и бира? ай ся де! то не че след 5-10 години няма и тоя занаят да изучат - както всичко останало, ама ся за ся ще ти повярвам. виж корейската бира (по-точно южно корейската) ми се щя да я опитам - къде що съм гледал по техни филми - едно като лимонадено шише и я лющят като сокче - чудно кво ли слагат вътре :P

Вто Авг 17, 2010 12:31 am
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Преди много години веднъж купих една кутия "Бекс", същата като тия, дето понякога
вечер си ги купувах в Кьолн от китайката дето беше корейка и правеше разни скари, стейкове и т.н.

Опулих се като я опитах - то направо не ставаше за пиене. Чак тогава погледнах дребния
шрифт по кутийката и видях, че е турска. Дотам се и простира опитът ми с бирата им, не се
е налагало да им давам втори шанс, малко ли свестни бири имаме тук :D

http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/

Вто Авг 17, 2010 12:48 am
Профил WWW
Аватар

Мнение 
medeamona написа:

Става, ама не всяка. Опитай "Ефес" в кутия и пак ще говорим.... :)

Вто Авг 17, 2010 8:48 am
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Ми те мюсулманите и бира ли пият?! Тези поръчкови сапунки май са ви размътили мозъка :)
А еФес-а е по-малко турски отколкото кока колата в БГ е българска.

Който иска гадна бира трябва да посети Румъния и да си поръча традиционна марка. Ама знае ли човек вече на какво му викат гадно: навремето на нашата лимонада се смееха пък после я пуснаха като спрайт и 7ъп.

Пък жалко за астиката - пластмасови бутилки :vom: А навремето беше в едни стройни и стъклени, вкусът и се доближаваше до нещо синтезирано от природата :-({|=

Вто Авг 17, 2010 7:51 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Повечето мюсюлмани не пият алкохол. Ама в Турция е малко по различно. И пият и други заповеди нарушават ама тайно :) Повече наблягат на виното ама и биричка си шорат. Ракиите им са малко по скъпички(имат голям акциз). Имат една Йени Ръкъ и викат. Не съм я пробвал ама казват че било нещо като мастика. И много си я хвалят ...

Вто Авг 17, 2010 8:46 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Cekins написа:
..... Имат една Йени Ръкъ и викат. Не съм я пробвал ама казват че било нещо като мастика. И много си я хвалят ...

Тя им е единствената! Нещо като развалена мастика. До миналата година държавата държеше монопола за производството и.

Вто Авг 17, 2010 9:00 pm
Профил WWW

Мнение 
ей ся попаднах на една биричка BAVARIA - бре чудо, бре невиждано - то една сладка бутилчица от 330 мл, на два гълтока минава - прекрасна, пивка, не яко газирана - да ти погали гърлото само ... и само 1.60 лв и то на бензиностанция, предполагам иначе ще е около 1.20-1.30 лв. ми извинете, ама каменница е като лакочистител пред това нещо (и на мирис го докарва даже). не сме се научили да правим бира или гледаме парата да е повече, та осираме всичко :(

Вто Авг 17, 2010 11:31 pm
Профил WWW

Мнение 
Dimitar написа:
За мен най-хубавата бира вече е мексиканската Корона с резанче лаймче - мога да изпия поне 6 и после пак да свърша някоя работа или да карам :D .

Извращаваш се, аз 2-3 пъти пробвах такава, единия пъл и киселичко сложиха малиии ужас, не че много пия бира, едно време пиех по 10-на на ден, преди да минем на водка, отдавна почти не пия, ама предпочитам като пия да ми е вкусна и приятна, короната нещо не ме пленява. То не че там избора ти е огромен, аз във Вегас хайникен и стела ако се не лъжа пазарувах, ама имаше и Шуменско на едно магазинче, то също отдавна не ми е любимо .... направили са го блатна водица.

Сря Авг 18, 2010 8:25 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Цитат:
То не че там избора ти е огромен

До нас имам един ресторант със 250 вида наливна бира - http://www.yardhouse.com :) . Хилядите малки пивоварни въобще пък няма да ги броя. Та който каже, че нямам избор за бира си няма идея за какво говори.
А иначе нали знаеш - на вкус и цвят приятели няма. Мен си ме кефи короната :) . В същото време ме кефят и Гинес и Харп в една ирландска кръчма, в която обичам да ходя често. Особено гинеса е като моторно масло и влиза също толкова мазно :D . Ама това е за кръчма - отида ли на пикник, или пък в нас да седна да гледам някой 4 часов мач американски футбол си жуля коронка, защото не ме напива :D . Та за всяко занимание - различна бира, профилирал съм ги един вид :D .

Сря Авг 18, 2010 9:23 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 130 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Следваща