Отговори на тема  [ 17 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Датчици за аларма ? 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение 
Cekins написа:
...виждал ли си 4000 uF на 16 волта изпълнено с хартиени кондензатори.

Е не съм :) . Реплика(дуплика) :) -занимавах се някоя година с "радари" дето насочват "оръдия" по самолети(до 760м/с по datasheet :) ) , та там имаше една джаджа , викаха му коноид - в туй джелязо бяха вкарани разни константи от сорта-траектория на снаряда и т.н. Ей туй чудо , човешкия мозък няма спирачки, без компове , eprom-i , в едно "тъпо" желязо да вкарат таблица ...

Нед Окт 03, 2010 7:57 pm
Профил ICQ

Мнение 
Сега по границата няма нищо според мен, трябваше да имат хеликоптери, но понеже избраха скъп и ненужно сложен модел, имат в пъти по малко от нужното, да не говорим че в БГ няма пилоти които да ги карат, на нас ни се налага да и внасяме от Германия. Та предполагам няма нищо, някои участъци може да са оборудвани с нещо по ново, ама не се е рзауло сериозна поръчка да има.

За гарници има варианти, включително и радари. А относно кльона, аз не бях клоьнист, ама бях стегнал цялата система барабар с комуникцията, ако знаеш какви шубраци съм обиколил д аиздуря всички наводнени муфи и да ги направя наново и защитя .. ама всичко работеше, аз така си убивах времето, то смао с лов не става, та гарнетата ги бях разчовъркал от всякъде, ама вече не помня какво беше :)

Пон Окт 04, 2010 12:52 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 17 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2