Отговори на тема  [ 37 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Далаверата на века 
Автор Съобщение
Ранг: Ориентиран

Мнение Re: Далаверата на века
Като дата не го помня, нито като борсова графика. Интернет не е пространство с цензура (все още). Има сайтове, за които това си е новина NUMBER ONE.

Конкретна дата не помня, но това не е паника за 1 ден. Като си мераклия, е ти графики: http://www.tavex.bg/index.php?main=133

Пон Мар 05, 2012 11:11 pm
Профил
Ранг: Форумен бог
Аватар

Пич - златото в Клондайк се вади без химия. И още вадят. Намират се бучки и от по 10-20 грама (едно време сигурно и доста по големи). Останалото е като прах. А това тука трябва да се товарят на кораби милиони тонове пръст и да се носят на майна си райна да се обработва по доста опасни технологии. Мерси за тая "далавера на века"

Пон Мар 05, 2012 11:25 pm
Профил ICQ
Аватар

еее колега-омега разочароваш ме, първо написа: "Като днес помня,..." а няколко часа след това не може да си спомниш датата
жалко, изпуснахме да видим как българският Клондайк е хвърлил мръсните империалисти в паника :D :D
ВЕНСЕРЕМОС!

Вто Мар 06, 2012 9:02 am
Профил

Добре, да не е като днес, като вчера да е.
Помня, не значи, че във "файла" има запис на дата. Записа е за действителни факти.
Но файла си стои.

И какво, като има арсен. Това, което Дънди печели, е несъизмеримо с това, което печели държавата. А златото е нейно! И може да го даде на кого си иска, стига да поиска. Е ти далавера.

Вто Мар 06, 2012 9:28 am
Профил
Ранг: Напреднал
Ранг: Напреднал
Аватар

Темата е за хумор... :rolleyes:

Вто Мар 06, 2012 10:20 am
Профил

Не е за хумор национална издънка, която вече е дълга нескончаема поредица, започната от Фердинанд.

("Файл" в смисъл нещо постоянно запаметено, но не на РС.)

Вто Мар 06, 2012 11:30 am
Профил
Аватар

Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
omega_plus написа:
Не е за хумор национална издънка, която вече е дълга нескончаема поредица, започната от Фердинанд.

Не върви да развиваш тема , за която няма ясна информация и тезата да ти е построена на слухове и неподтвърдени данни.
и само тролиш тука, насъскваш хората...
То стана като вица, една бабичка отишла до пощата за пенсията,ма като видяла, че няма хора, отишла в поликлиниката да вдига скандал...

Вто Мар 06, 2012 12:07 pm
Профил
Ранг: Почетен член
Ранг: Почетен член
Аватар

omega_plus написа:
Добре, да не е като днес, като вчера да е.
Помня, не значи, че във "файла" има запис на дата. Записа е за действителни факти.
Но файла си стои.

И какво, като има арсен. Това, което Дънди печели, е несъизмеримо с това, което печели държавата. А златото е нейно! И може да го даде на кого си иска, стига да поиска. Е ти далавера.

Ми кво... събирай другарчетата, хващайте вилите, косите и коловете и напред да опазите златото на държавата от изедниците :) Нали е демокрация, всеки може да прави каквото си иска :)

Вто Мар 06, 2012 12:20 pm
Профил ICQ

MYXATA написа:
omega_plus написа:

Не върви да развиваш тема , за която няма ясна информация и тезата да ти е построена на слухове и неподтвърдени данни.
и само тролиш тука, насъскваш хората....

В национален ефир един висш полицай свидетелстваше, че тоя концентрат, дето го возят излиза с едни документи, които са лъжливи. В концентрата е имало доста повече злато, отколкото е пишело. Това с тонове и години прави далавера та дрънка :!:

Ако знам повече конкретна информация, или ще съм много богат или по-скоро ще съм много мъртъв.
( Като например Илко Ескинази/Ешкинази, който се занимаваше с източването на военновременния запас от
$ 2 000 000 000. :idea: Някои покрай темата забогатяха, някои са като него "случайно" мъртви.)
Толкова по темата.

Вто Мар 06, 2012 12:26 pm
Профил
Аватар

http://www.bivol.bg/state-corruption-for-dummies.html

itso.t написа:
Решил си да препишеш целия интернет? Доста амбициозно начинание... :D

Вто Мар 06, 2012 1:28 pm
Профил WWW
Аватар

ааа, това с полицая вече ме убеди! =D>

Вто Мар 06, 2012 3:21 pm
Профил

Абе какво неясно има, хората си дават публична информация, но мен хич не ми се занимава да им смятам колко с ана печалба, щом работят значи са, но пък колко губи държавата хич не е ясно. За мен е така, ти си куц и сляп, имаш хубав аплодородна нива, идвам аз и ти казвам, дай ми тая нива ще ти давам пари да живееш и да се храниш, може да избираш, да не ми я дадеш щото е хубава голяма нива, аз ще изкарвам по 100.000 на година от нея на теб ще ти давам 5.000, що да ми я даваш. Имаш и друг избор, да ми я дадеш аз колкот изкарвам ще ги изкарвам, пък ти ще си получаваш твоите 5.000. Но аз за да изкарам трябва да знам с какво да я засадя, т.е. трбява да си имам агрономи, трябва да занам от къде да си купя семината, трябва да знам как да сия изора, и засея, кога и как да се грижа за нея, и накрая трбява да докарам поне един трактор и един комбайн, и отгоре на всички ще наема брат ти, сина ти и цялото ви семейство щото във вашето село сте само вие, верно няма да забогатеят ама ще имат работа и хляб ..... изкарвам 100.000 колко ли от тях ми остават ......

ТА .. АМАН ОТ ТАКИВА ДЕТО ГЛЕДАТ В ЧУЖДАТА ПАНИЦА ....

Вто Мар 06, 2012 7:52 pm
Профил
Аватар

Абре не е лошо да се гледа в чуждата паница. Само че да имаш начин и ти да спечелиш от това. Иначе няма смисъл да зяпаш там.
Ако всеки се задоволяваше с това което му дават... какво е по-различното от комунизЪма преди 89-та?

Чет Мар 08, 2012 1:50 pm
Профил
Аватар

Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
velio написа:
Абре не е лошо да се гледа в чуждата паница. Само че да имаш начин и ти да спечелиш от това. Иначе няма смисъл да зяпаш там.
Ако всеки се задоволяваше с това което му дават... какво е по-различното от комунизЪма преди 89-та?

Вместо да губиш време да зяпаш по чуждите паници, грабни една паница и тръгни по света и у нас да пълниш своята :!:
Като цяло зависта, ограниченията и лузерството се раждат по собствените ни глави, и ако намерят торна почва избуяват ;)
ако им туриш съответния пестицид овреме, може и да ти се понапълни паничката :)

Чет Мар 08, 2012 1:56 pm
Профил

velio написа:

Ами точно в това е разликата, прди 89-та освен да гледаш в чуждата паница повечето хора нямаха възможност да направят нещо ... макар че и това не е вярно, дядо ми гледаше пилета, садеше подправки, зеленчуци, орехи гледаше, не е лесно, но изкарваше за онова време много пари, всичко беше легално, е таквиа дето гледат по чуждите паници намериха за какво да го вкарат в затвора, за два чувала захар .... смешна работа ама ....

Сега всеки има възможност, просперитета на западното общество се дължи на един прост факт, какво прави вуте мен не ме вълнува, а нашата работа като жабата, видяла че подковават коня и тя вдигнала крак ... един построи мол, после втори, в момента в софия има повече площ за отдаване от колко за живеене ми се струва .... всичко ни е идиотско.
Работиш, влагаш пари, обучавша хора, инвестираш в оборудване и работиш на европейски цени, и в един момент ганчо идва без хора, без оборудване без даже да знае какво прави, и предлага 5 пъти по ниска цена, ганчо не прави нищо, ама вече е преебал пазара. До де научим Германците че не могат да дават току така представителства из БГ минаха 4 години, съсипаха ни един куп проекти, германеца не разбира как някой може да продава 40% под официалната ценова листа, ами може, тоя някой няма ниаккъв разход и 15% печалба са му идеални, като направи продажби за 100.000 тая година е луд от щастие ....

Хайде да не говорим за чужди паници че ..... то поне като гледаш бъди реалист, лесно е да кажеш ей го тоя печели милиони, ама какво остава от тия милиони никой не гледа, у нас всеки гледа в паницата на шефа брей тоя колко пари взема на мен колко ми дава, я да крадна аз .... де тояга ... де разстрел ... най-малкото трябва да се промени трудовия кодекс и да стане както е в САЩ, не ми харесваш как ме гледаш уволнен си, няма защо, как ... ама мен ако питата това най-малкото вече няма да ни спаси, поне боя на работното място да разрешат .. айде от мен да мине с уважителна причина.

Чет Мар 08, 2012 10:19 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 37 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща