Отговори на тема  [ 670 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 45  Следваща
Говорилня 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение Re: Говорилня
Н'бабане Гт'муан'га написа:
Абе вие ще гласувате ли в другиден?...

Е нали само умните и красивите трябваше да гласуват?

Пет Мар 31, 2023 12:35 pm
Профил
Аватар

Ами за мен е важно да си покажа несъгласието към всичките тия чужди слуги дето водят държавата към пропаст. Все пак, след няколко години ще се пенсионирам и вероятно ще си дойда (да се захвана с политика :) ), така че искам да бутам в посоката която смятам за правилна. В тоя случай виждам само един възможен избор който до голяма степен съвпада с моите виждания, и ще го направя

ПС. аз съм умен и красив, така че се класирам :)

Пет Мар 31, 2023 12:40 pm
Профил

Cekins написа:
Преизбирането на тиквичко няма да доведе до положителна промяна. Избирането на ПП+ДБ ще доведе до отрицателна промяна.
+1
Като имаме и в предвид, че комунягите когато и да ги гръмнеш все си закъснял, а за ДПС-то гласува само принуденият им "доброЗорно" и под строй електорат (за щастие не съм от него) - какво остана?
Остана май само отрицателният ми вот.

Пет Мар 31, 2023 1:44 pm
Профил

Cekins написа:
Преизбирането на тиквичко няма да доведе до положителна промяна. Избирането на ПП+ДБ ще доведе до отрицателна промяна.
+1
Като имаме и в предвид, че комунягите когато и да ги гръмнеш все си закъснял, а за ДПС-то гласува само принуденият им "доброЗорно" и под строй електорат (за щастие не съм от него) - какво остана?
Остана май само отрицателният ми вот.

ПП, А, остана и Светльо Видков разбира се :D

Пет Мар 31, 2023 1:46 pm
Профил
Аватар

А Славиту? :mrgreen:

Пет Мар 31, 2023 2:13 pm
Профил
Аватар

ToНи само се крие...ще вземем него да изберем.
Но този път май и мен ще ме хванат за "кондезиите" както казва баща ми.

Пет Мар 31, 2023 2:49 pm
Профил

Ще почакам още малко преди да се кандидатирам :) ида искам не мога да гласувам,в Гуадалахара няма секция, но в случая и не искам.

Пет Мар 31, 2023 2:51 pm
Профил
Аватар

Е ко стана - от УК и УС пак "продължавате" да ни "променяте". Поне питайте тия дето сме тука дали искаме точно тия да го правят...

Пон Апр 03, 2023 8:22 am
Профил ICQ

Ами те хората гласуват основно за ДБ ама са в коалиция тъй че .... а за кого да гласуват, за тиквичко ? По добре да няма правителство.
п.с. а с тия 27% гласували ....тоя път про-уснах но на предходните 3 избора бях в комисията, в наше село гласуват около 70% от имащите право на глас, докарайте в БГ 70% и УК и УС няма да са фактор, нито Турция и ДПС ...

Пон Апр 03, 2023 8:37 am
Профил

Народа за пореден път показа, че старите трябва да си ходят, а новите - по-добре да не идват.
Възраждане събира отрицателен вот, като за същото говори и възкръсването от мъртвите на ИТН. Тези 2 партии събират отрицателния вот на гласувалите хора.

ГЕРБ, ПП_ДБ, ДПС и БСП явно успяха да мобилизират само твърдия си електорат и ако приемен, че това наистина е така - нещата не са много отчайващи. Все пак това са по-малко от 20-25% от имащите право на глас. Малко са, но са сплотени, добре организирани, много кресливи и това им дава предимство пред останалите 70-80% от народа.

А негласувалите 60+ % от населението - вероятно голяма част от тях не припознават в сегашните партийки изразителя на своите желания и за това и не гласувт.

Май е по-добре без правителство, отколкото такова заробващо ни с дългове като ПП до сега (абсолютен рекордьор са), както и опитващо се да ни вкара във войната по всякакъв начин.

Да видим ще се гушнат ли ГЕРБ с ПП и дали някой ще покани ДПС на "софрата".

На евро-педалите трябва да им стане ясно, че ако не променят отношението си към нас - много е вероятно да решим в един момент, че "ползата от файдата да сме в ЕС не ни е голама, особено като няма келепир за нас". Източването и разршаването на държавата ни, както и превръщането и във все по-зависима от тях не е в наш интерес.

Всички партийки се сетиха, че зависомостта ни отвън дори за храната която ядем е огромна, та сега ще "подпомагат" родните фермери и производители на храни.

А Нинова според мен задължително трябва да остане лидер на БСП. Друг никой не е в състояние да се справи така успешно със заличаването на партията като нея. Люспите нямат шанс за сега, но на следващите избори вероятно ще отхапят част от електората на БСП. Добрата новина е, че електората на столетницата неизбежно се редуцира по естествен начин и става все по-малък, а нови популнения за сега не се очертават.

Пон Апр 03, 2023 10:23 am
Профил
Аватар

emilvtc написа:
ГЕРБ, ПП_ДБ, ДПС и БСП явно успяха да мобилизират само твърдия си електорат и ако приемен, че това наистина е така - нещата не са много отчайващи. Все пак това са по-малко от 20-25% от имащите право на глас. Малко са, но са сплотени, добре организирани, много кресливи и това им дава предимство пред останалите 70-80% от народа.

100% вярно. За съжаление обаче системата е така устроена, че реално 10% от населението излъчва управление за останалите 90%... Заради това недоволните винаги са мнозинство, независимо от кой е на власт. Но аз лично съм сравнително удовлетворен от резултатите.
Само ме учудва все-още голямата покрепа за лекетата ПП. Това е все едно някой да ти ограби къщата и после да ти обещае че другия път ще я пази, и ти доброволно да му дадеш ключа... Абе всякакви мазохисти ги има :)

Пон Апр 03, 2023 11:26 am
Профил

Аз пък се чудя кое ще е първото решение на новия бардак... Дали правителство или покана на Еленски :?:

Пон Апр 03, 2023 11:50 am
Профил
Аватар

Е винаги съм бил настроен положително към ДБ. Е заради това дето го направиха сега на пук гласувах за тиквата. По вашите географски ширини като не ги харесвате ПП, защо гласувате за тях - много от хората тук дето по принцип си гласуват за ДБ сега или не гласуваха или направиха като мен. А резултатите се виждат от УК и УС са с по 60+%. Не че натежават кой знае колко. Въпроса е принципен.

Пон Апр 03, 2023 11:54 am
Профил ICQ

Имате късмет, че в Чикаго не се гласува, иначе ако имаха активността на малките градове като инди или фортуейн с 70% гласували лесно щяха да обърнат изборите, чикаго е третия по големина български град, има няма 200 хил гласоподавателя живеят там, при тая мизерна активност в БГ само чикаго може да мръдне с 10% нечий резултат.

Пон Апр 03, 2023 5:40 pm
Профил

Да да ама не, вота от чужбина е най вече за ДПС
https://m.dir.bg/dnes/politika/votat-v- ... -chetvarti

Както и преди съм казвал - съгласен съм да се откажа от гласа си ако всички живеещи в чужбина също нямат право да гласуват, включително и дпс

Пон Апр 03, 2023 6:12 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 670 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 45  Следваща