|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 12:44 am
Ползвате ли лични предпазни средства?
| Автор |
Съобщение |
|
bongo_x2
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
 Re: Ползвате ли лични предпазни средства?
То си е до ЕГН и ген, не само до начин на живот. Иначе аз се храня възможно най-неправилно: вечер си изплюсквам цялата дневна дажба, но домашно приготвена храна (жената е спец). Сладко - ако ми се прияде, организмът си знае. Понякога набивам ядки за дояждане, друг път не мога да ги погледна, а напоследък страстта ми е препечени до черно филийки със сирене и/или мас. Поливам обилно с вино или бира според сезона, а двата литра вода на sparkybg мога да ги изпия само за час. И к'во: пуснал съм малко коремче, най-вероятно заради ЕГН-то, държа си стабилно 80-те кила, преди жената бяха точно 70  sparkybg, прочети к'во съдържа Траяна! Точно твоите бисквити не знам, но по принцип са боклук марка. А днес жената се разпсува, че Милката са започнали да я правят с палмово масло...
|
| Пет Апр 10, 2015 1:07 am |
|
 |
|
sparkybg
Регистриран на: Вто Авг 23, 2005 12:02 pm Мнения: 3070 Местоположение: София
|
Квото ще да съдържа. Ям по 5 бисквити на ден, не по 5 кутии. Просто са ми вкусни - не са прекалено твърди, не са прекалено сладки, не са прекалено сухи. Не съм ги и избирал по съдържание. Ако намеря нещо, дето ми харесва повече - ще ям него, пак без особено да се заглеждам в етикета. То и в Морена-та дето хапвам за десерт на обяд надали има нещо твърде полезно. Наясно съм с това. Има разни десерти на Lindt, ама наблягат повече на шоколада, който макар и качествен, понякога ми идва в повече като сладост. Не ми върви нито за закуска, нито за десерт. Виж примерно следобедната милка може да замести, понякога, което се и случва чат-пат. Общо погледнато, ям повече сладко отколкото трябва. Но вече поне не се наливам с "натурални" сокове и газираности.
|
| Пет Апр 10, 2015 1:20 am |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
|
| Пет Апр 10, 2015 2:01 am |
|
 |
|
nik
|
в БГ не знам как е но тук - англия, вече почти всички бисквито и кексо подобни продукти съдържат палмово масло, за други не съм се заглеждал но при тези прави впечатление че е масово, и всички са минали термична обработка....
|
| Пет Апр 10, 2015 12:24 pm |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9119 Местоположение: Разград
|
От английските сладки признавам само Triple Chockolate Muffin. Обикновенно там набивам предимно хляб. То режимам ми там все на сухоежбина е бил и всички неща дето съм си купувал след 3 часа избиране все не стават за ядене. Иначе от местните манджи Корниш Пайя кефи ама трябва да е топъл. Правят и едни картофи (забраих им името) дето направо си стават за ядене. По кръчмите нещата, човек трябва да е готов да яде нещо различно (в повечето случаи със сладко) - ама като имаш псигхическа готовност са ок. Фиш&чипс обаче повече никога няма да близна - е няма друго такова гадно нещо.
|
| Пет Апр 10, 2015 12:51 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
А кой казваше, че оловото не сваля IQ-то. Я вижте колегата hrpankov какви ги ръси: search.php?author_id=4792&sr=posts - типичните симптоми на натравяне с олово.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Сря Яну 11, 2017 9:15 pm |
|
 |
|
bobihot
|
Kaжи коя е книжката, че така не ми я дава? Иначе ходих при пермакултуристи- чудеса правят само с местни материали, без да използват индустриална химия.
|
| Пет Яну 13, 2017 1:42 am |
|
|