Отговори на тема  [ 368 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 25  Следваща
Украйна 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Re: Украйна
Абе не знам дали му е промит мозъка на Димитър ако него визираш, по скоро просто се е устроил добре, и може би той е от онази част за които наиситн аима разлика къде ще са, не знам. Всеки има право на избор. Това което поне би следвало да е плюс, е че в САЩ всеки има шанс да постигне нещо, доста по лесно стават нещата, стига човек да го иска, или поне така се предполага че е, с навлизането на социализма това все по-малко ще е така. Аз не прекарвам достатъчно дълго време и може би моите наблюдения са само от едната страна на нещата, не знам. Определено си има не малко позитиви, отделно от това че си пазарувам евтино оборудване.

Сря Апр 16, 2014 7:28 pm
Профил
Аватар

Нещата придобиват абсурдно-смешен вид
Само дето умират хора и цялата държава върви към пропастта.

Сря Апр 16, 2014 8:16 pm
Профил
Аватар

Реконструктор написа:
Въпрос на пропаганда и промивка на мозъци, Тони. :) Ясно е, че юесей нямат равни в тая посока. То се вижда и по някои потребители на форума.

Батка, не знам кой е с промит мозък, но съм сигурност не съм аз :) . Никога не съм казвал, че САЩ са перфектно място - то и няма такова на земята а и зависи кой какво разбира под перфектно. Но все още за мен САЩ са най-великата държава на тоя свят. Както искаш го разборай това, на мен лично не ми пука, защото твоето мнение по въпроса нито ще ми направи живота по-добър, нито по-лош. Факт е обаче, че такива мащаби като тук ги няма никъде и нещата, които може човек да прави и постигне тук наистина няма как да ги прави и постигне другаде. И забележи, че ти говоря за нормални хора, а не за някакви диктатори и дебелосерковци - те постигат много само в дупките, в които се намират. Така че много може да ти се иска Русия пак да е нещо и Китай също да стане нещо, ама много си се объркал и това няма да стане никога. Страни, дето повече от половината им БВП е от износ на това, дето изкопаят от земята никога не са прокопсали и никога няма да прокопсат. Така че е време ТИ да слезнеш на земята и да се примириш с жестоката реалност :D . А, и това че си бил тук за няколко месеца въобще не означава, че си разбрал нещо - даже като те чета ясно се вижда, че абсолютно нищо не си разбрал от престоя си тук :) .

Сря Апр 16, 2014 8:48 pm
Профил
Аватар

Dimitar написа:
твоето мнение по въпроса нито ще ми направи живота по-добър, нито по-лош.

Same here.

Сря Апр 16, 2014 9:42 pm
Профил

Реконструктор написа:

... помоща на руски агенти ... във всеки БТР по един агент ... или агента е бил рус с големи сини ... цици .... тя половината им армия е проруски ориентирана, за какво говорим изобщо.

Сря Апр 16, 2014 10:33 pm
Профил
Аватар

Реконструктор написа:
Dimitar написа:
твоето мнение по въпроса нито ще ми направи живота по-добър, нито по-лош.

Same here.

Same here, ама като те гледам нон стоп вървиш след мен да ми обясняваш колко съм заблуден, даже и когато постовете ми въобще не са насочени към теб :).

Сря Апр 16, 2014 11:51 pm
Профил
Аватар

Според мен новата Киевска хунта загуби психологически войната за Източна и Южна Украйна. Дали директора на ЦРУ има пръст в това не знам (няма да е за сефте САЩ и СССР/Русия да се договарят задкулисно), но да изпращаш танкове срещу народа си не го направи дори Янукович, а нали всъщност той беше диктаторът. Може би не са очаквали, че срещу БТР-ите им ще излезнат руски баби с внучетата си. Изглежда и Запада не е очаквал. Какво пък колкова, това не са борците за свобода от Евромайдана, това са сепаратисти, при това руски. Студената война била приключила, глупости на търкалета.

Чет Апр 17, 2014 5:06 am
Профил WWW

Ама то в Киев в момента няма никаква реална власт, тезикоито уж в момента управляват са като в приказката орел, рак и щука, ама тия не само че дърпат на различни посоки, ами и биха се изяли един друг, ама неволята ги спира. Ако Янукович беше пионка на москва и защитаваше техните интереси, то тия са от престъпник нагоре, барабар с оная опандизената дето я освободиха и те самите не занят чии интереси защитават, мислят си че са техните но дали е така еидн господ знае. Също така те твърде много залагаха на наивността на народа и на сигналите от запада. Но вече става ясно че скоро безвизово пътуване няма да има, че пари за спасяване на тая рухнала икономика няма кой да извади, при условие че ти трябват десетки и стотици милярди да ти говорят за 2-3-5 е смешно, и стана съвсем ясно че ако не си с Русия и тя не е с теб, т.е. няма как да пазаруваш газ на преференциални цени. Като събереш всичко това, и без това окаяния запад става още по окаян, а изтока понеже е добре индустриализиран си дърпа на където е неговият интерес, съответно Русия.

Чет Апр 17, 2014 6:00 am
Профил
Аватар

Реконструктор написа:

Цитат:
"Това са наши военни единици, които използваха партизанския метод за проникване в местата, които днес са контролирани от руските военни сили и финансираните от тях сепаратисти", заяви депутатът.
В друг сайт четох, че БТР-ите били изпратени на пост, но след това зарязани няколко дни без храна и вода. И се предали от глад. Това ми звучи доста по-достоверно.
Скоро имаше и друг трагикомичен епизод, интересно колко от информацията е вярна:
http://www.infobulgaria.info/news.php?itm=21091
Не знам доколко наистина водят война, но поне ще има материал за няколко нови серии на "Ало-Ало"

Чет Апр 17, 2014 8:09 am
Профил
Аватар

И аз за Ало-Ало се присетих. Наистина е трагикомична ситуацията, явно толкова си могат.

Чет Апр 17, 2014 8:35 am
Профил ICQ
Аватар

¶ написа:
Според мен новата Киевска хунта загуби психологически войната за Източна и Южна Украйна. Дали директора на ЦРУ има пръст в това не знам (няма да е за сефте САЩ и СССР/Русия да се договарят задкулисно), но да изпращаш танкове срещу народа си не го направи дори Янукович, а нали всъщност той беше диктаторът. Може би не са очаквали, че срещу БТР-ите им ще излезнат руски баби с внучетата си. Изглежда и Запада не е очаквал. Какво пък колкова, това не са борците за свобода от Евромайдана, това са сепаратисти, при това руски. Студената война била приключила, глупости на търкалета.

Студената война никога не е приключвала. :) Майдановската хунта реално няма полезен ход - да пращаш наборници, практически деца, срещу собствения им народ е пълно безумие. Мотивацията да се бият е под нулата. Това, което искат, може да стане само със скъпо платени наемници, обаче като се има предвид колко е народа, ще трябват много наемници, което значи много пари. Най-вероятно ще се намерят, във вид на хуманитарна помощ от запада. :)

Чет Апр 17, 2014 9:46 am
Профил
Аватар

Това го гледах вчера:
http://www.youtube.com/watch?v=-FZ38Ujh ... aqQs2TrYjw
Иначе: играта на войници с истинско оръжие не ми се струва най-безопасното нещо, а пък се води близичко. Не че за Трета световна има значение колко е близо...

Чет Апр 17, 2014 12:52 pm
Профил

Абе няма нищо страшно.
Иначе за американците, не знам това дали е истина, но ако е нещата стават съвсем трагични. Но все пак да не забравяме че има и ралзика, има кораби които са военни, но едва ли и самите американци разчитат много на тях, те са напълно наясно със тов акакво могта да очакват от екипажите си. Отделно има и други които вече са участвали в бойни действия, и макар да не са срещали мнгоо съпротива имат достатъчно опит за да не се нуждаят от психолог след прелитане на самолет. И те толкова на сериозно го приемат това което става в Украйна, иначе вече да имаше самолетоносач със целия му антураж.

Чет Апр 17, 2014 3:55 pm
Профил

Ицо написа:
Скоро имаше и друг трагикомичен епизод, интересно колко от информацията е вярна:
http://www.infobulgaria.info/news.php?itm=21091

да е вярна, колко да е вярна
infobulgaria.info цитира cross.bg, който цитира planeta2.org, чието лого е "Славяне, объединяйтесь"...
И всичко това става в рамките на 2 дена от "случката" ако изобщо е имало случка, щото си е баш една жена каза.
На всеки е ясно, че на какъвто и да е боен кораб, ако ще албански да е малко трудно се взема интервю, още по-малко пък едно командване от ранга на Пентагона ще вземе толкова бързи решения за уволнения и на всичкото отгоре ще оповестява пикантни причини от сорта "уволнихме ги щото напълниха гащите"....

Чет Апр 17, 2014 4:35 pm
Профил
Аватар

Само да допълня: прегледайте канала със сърп и чук от горния ми линк и други подобни на него. Не заради Украйна, просто ей така, и ще ви се стъжни! Щото бъдещето на Русия е фифти-фифти: "изненадващо" избухнала демокрация с познатите последствия или черно диктаторстване последвано от закъсняло избухване. Съществува и малко вероятният китайски вариант. Ама Русия не е Китай (който скоро ще се сгромоляса) и без нея в светът ще стане още по-тъжно място за обикновения човек - от тук нататък спирам, защото навлизам в зоната на здрача и конспирациите...

Чет Апр 17, 2014 5:02 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 368 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 25  Следваща