|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 9:04 am
| Автор |
Съобщение |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
 Re: Украйна
ами дали флота е праивл подобни изявления е много лесно да се разбере, има достатъчно източници. Не е там въпроса, интервю за съжаление в днешно време се взема отвсякъде без проблем, ама и в това не е въпроса. Дори и да е истина, какво от това ? За никого не е тайна че американците са далеч от идеята да водят войни със жертви, много, много отдавна това е излязло от стандартите им. На командващите им е напълно ясно че един евентуален конфликт с противник който оказва съпротива ще води и до жертви, и те самите са ОК с това, но голяма част от персонала не е. Почти никъде не е по различно, да не би в БГ да е по различно, колко от военнослужещите се будят с мисълта че може да им е за последен път ? Много, много тодавна е минало времето на истинските сражения, колкото по високо технологична става войната, толкова по-неподготвени са бойците за реалността, а в релаността има откъснати крака, ръце, изсипващи се черва, напалм, касетъчни бомби и всякакви други екстри. Със сигурност един сериозен конфликт ще мине през всичко това, в близките 50 години такъв е нямало за никого, изключваме гражданските войни по Африка където се касапят с мачете.
|
| Пет Апр 18, 2014 6:13 am |
|
 |
|
Ицо
Регистриран на: Пет Дек 16, 2005 3:50 pm Мнения: 1260 Местоположение: София
|
Нов епизод от комедията: http://www.dnevnik.bg/sviat/2014/04/18/ ... _razgovor/Расмусен носел микрофон, НАТО категорично отрича, датски журналист потвърждава. Говорителката на НАТО казва, че Расмусен никога не е носил микрофони, журналистът - че по принцип Расмусен внимава да не носи микрофон в подобни ситуации. След такива изпълнения започвам да се чудя на кого точно да вярвам за каквато и да е информация.
|
| Пет Апр 18, 2014 4:23 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
"Микрофон за пресконференция" - ако е вярно, да им пикам на охраната  Уринирането върху журналистиката е по-често срещано явление.
|
| Пет Апр 18, 2014 4:45 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Е ти нали не мислиш че ще го проверяват? Охраната при такива събития и е съвсем друга задачата, и най-малкото да проверява високо поставени лица, това не е като по филмите. Ако срещата е била в Кремъл, това е друг въпрос, там вече тия от разузнаването е трябвало да засекът микрофона, но на частна среща в паузите на някое официално събитие няма кой да проверява, а и не се очаква да има нужда от това.
|
| Пет Апр 18, 2014 5:02 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
"мода" в луганск тия, сигурно ги е нагряла някаква чернобилска радиация, изтекла по Дон.
|
| Чет Апр 24, 2014 8:06 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Малей, Дедо, падам си по женското, ама не и мутирало - не можах да ги изгледам до края. Русенските крокозъбели от преди няколко години ряпа да ядат!
Едит: това да не е реклама на "Виагра"?
|
| Чет Апр 24, 2014 10:00 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Иииии това страшно бре, аз толкова пъти в Украйна съм бил ама такива дзверовя не бях виждал, или са някаква местна порода или се крият и то добре .. тц .. да не дава господ да те прибара някое от тия.
|
| Чет Апр 24, 2014 10:54 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Абе подозирам, че в случая проблема е в тиквата на дизайнера, явно е някакъв душевно болен индивид. Голяма част от тия ако ги видите нагласени като за нормално ревю вероятно ще ви текат лигите като на Павлов кучето. 
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пет Апр 25, 2014 8:47 am |
|
 |
|
Ицо
|
Статия със списък на американските преврати. Приликите с Украйна са случайни: http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1253428
|
| Пет Апр 25, 2014 9:11 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Егати статията  Все едно Проф. Вучков я е писал. Тоя пасаж направо кърти: "Но трябва да се различават демонстрациите на левите сили срещу десните правителства от демонстрациите на десните сили с използване на насилие..." Иначе, че САЩ си имат свойта роля в цялата игра е ясно. Пък и Путин не им отстъпва с нищо в диверсионните приоми, той даже го прави като слон в стъкларски магазин, не се и крие  Разликата е, че единия играе като гост, другия е почти домакин. А и все си мисля, че преврата в случая е просто катализиран и управляван от тъмните сили (както и в 90% от описаните случаи). Все си мисля, че САЩ трудно биха направили преврат в Франция, Германия или Канада, а? Преврати стават на места, където народонаселението е настроено превратаджииски. Просто някой трябва да му палне клечката и да подухва огъня оттук-оттам за да гори в "правилната" посока. В случая играта на американците е ясна - те напрактика трупат само позитиви от конфликта, а и черния си играе собствена игра. Руснаците са под въпрос - навлякоха си доста проблеми, какви са им позитивите... трудно ми е да оценя. Украйна и ЕС - трупат само негативи. Особенно позицията на ЕС е крайно неизгодна - главата в пясъка, задника отгоре... Кой мине опъва.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пет Апр 25, 2014 9:29 am |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9119 Местоположение: Разград
|
Бе не знам - тая сутрин докато си пия кафето, по БНТ1 даваха някви руснаци от бизнеса там да се изказват доста песимистично за бизнес ситуацията - ръст от 0.05%, инестиции близки до нулата, 7% инфлация и подобни дребни нещица дето явно им влияят негативно - докога ше устискат - не се знае.
|
| Пет Апр 25, 2014 10:09 am |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
От началото на конфликта до момента от Русия са изтекли 160 млрд долари, които търсят по-сигурно място. Целия резерв на Русия е 400 млрд отделно и БВП не им е чак толкова висок. Като сложим и това, че явно санкциите ще се увеличават и на мен също не ми е ясно каква точно им е далаверата на руснаците, та я забъркаха тая каша.
|
| Пет Апр 25, 2014 2:11 pm |
|
 |
|
Ицо
|
Малко силно казано е, че руснаците забъркаха кашата. Мисля, че и на децата е ясно, че това си е активно мероприятие на ЦРУ, явно добре финансирано и подготвяно от доста време. Даже бих казал, че руснаците реагират доста сдържано при толкова силен натиск.
|
| Пет Апр 25, 2014 3:29 pm |
|
 |
|
Реконструктор
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8382 Местоположение: София
|
Абе и аз мисля, че е прекалено сдържано. Жертвите ще са повече, ако се протака още време, отколкото ако се действа веднага.
|
| Пет Апр 25, 2014 3:42 pm |
|
 |
|
ELIN
Ранг: Минаващ
|
Не приписвайте всичко на американците.Те отдавна не могат да управляват собствената си държава пък камо ли да се месят в чужди. 
|
| Пет Апр 25, 2014 5:57 pm |
|
|