Отговори на тема  [ 362 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 25  Следваща
Работа в Apple?! 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение Re: Работа в Apple?!
Ето малко хардуерни обяви, незнам точно коя е моята или най-близко, но има интересни неща според мен, и доста конкретни
https://jobs.apple.com/us/search?jobFun ... d=38746597

Ето и другите, не-хардуерни
http://www.apple.com/jobs/us/corporate.html

Пет Фев 27, 2015 4:21 pm
Профил

http://money.bg/news/id_65771048

лоша работа...

Пет Фев 27, 2015 4:57 pm
Профил
Аватар

Te затова имат хиляди незапълнени позиции, щото искат само гениите. Е няма как да наемеш десетки хиляди гении, трябва да се задоволят и с малко по-обикновените хора :)

Пет Фев 27, 2015 5:16 pm
Профил
Аватар

Ако приемаха лесно нямаше да са успяла секта :)

Пет Фев 27, 2015 5:50 pm
Профил

Не точно по темата но ...

За Амстердам, ремонта е ужас някакъв, аз че минавам от там поне 3-4 пъти в годината бях малко объркан докато схвана какво са направили. Най-общо оградили онова широкото през което с еминаваше напряко, и сега въртиш около него, как точно беше обаче нямам спомен, ама се върви поне два пъти повече. от друга страна преди можеше да хванеш в различни посоки, сега нямаш тоя избор, просто вървиш и гледаш, та може и да им е по лесно.

Иначе за бордната карта, абе дори и през БГ като летя ми дават най-малко до първа дестинация в САЩ, зависи от авиолинията. Случвало ми се е да не ми дадът но рядко, но така или иначе качат ли се на първия самолет няма проблем, ще ги качат някъде, ако трябва ще ги прерутират през други летища но ще ги закарат ако ще и 5 пъти да си изтърват връзките, няма грижа с това. А за леснота, Париж макар да губят багажа, и да има обикаляне с автобуса е сравнително лесно, просто им казваш на кой терминал да слязат с автобуса а от там трудно ще объркат, там нали не може да се разхождаш кудето ти скимне, та с билета могат да стигнат само до там до където са се запътили, прсото трябва да имат поне 2 часа като за неопитни. Сега има и друго, аз винги минавам приорити та без това не знам колко е нужно за връзка, специално в Париж и Амстердам има разлика.

Пет Фев 27, 2015 5:55 pm
Профил
Ранг: Новодошъл

Grubi написа:
някой да е минавал наскоро през Хийтрооу, Амстердам или Мюнхен на път към Хамериката - гледам, че дават много кратки връзки между два полета (посоки EU-UK, UK-USA) от 1ч35мин до 2ч10мин, което със всички чекове, е прекалено оптимистично, да не кажа амбициозно...

Малко късно, но :
Стига да не си на 2ри терминал на Хийтроу не се очаква да имаш проблеми.
Както казаха - ВА разполага с целият 5ти и там проблеми не се очаква да има. А и вероятно са го сметнали хората.

ДедоБоре написа:
автомат за само-чекиране, там става най-бързо - избираш си полета, пъхаш си паспорта в скенера и той ти изклюва бордната карта.

Мен апарат така не ме е пускал, защото трябваше човек да потвърди наличнието на виза в паспорта. Това е за USA.
За други страни, въпреки наличието на виза съм ползвал такъв апарат дори за багажа, та да се има едно наум :)

Вто Мар 03, 2015 12:19 am
Профил

За US бордната карта е най-малката грижа, чудно ми е когато БГ айр пусне /ако пусне/ директната линия до чикаго и NY кой пенсионер. че смао ткаива станаха, ще ми проверява документите.

Вто Мар 03, 2015 12:25 am
Профил
Аватар

Има да чакаш БГ Еър да пусне полет до тук :D ? Върджин Атлантик чакаха 3 години за слот на О'Хеър, представям си БГ Еър колко ще чака, ако въобще го дочака. Ако не ги беше продал слотовете оня Гад Заеви можеше много по-лесно да станат нещата. Аз лично не съм сигурен, че бих искал да пътувам презокеански полет с БГ Еър, ама за бабите ще е супер лесно :) .

Вто Мар 03, 2015 4:03 am
Профил

Ами те си купиха самолет специално зя тая дестинация, може да са договорили нещ, да видим.

Вто Мар 03, 2015 4:03 pm
Профил
Аватар

До колкото знам за да се стартира такъв полет авиокомпанията трябва да разполага с два самолета, дето да го извършват и да има още един резервен (демек 3) и да сложи $20 милки депозит. Не знам дали са верни тия неща, просто така ми каза една агентка 2007 г. като се заговори за първи път за тоя полет. 8 години по-късно си стоим пак само с приказките и мераците :D . И Тони, сега мисля че не става въпрос за БГ Еър а за някаква частна БГ компания, забравих и името. Мисля че е варненска и свързана с ТИМ.

Вто Мар 03, 2015 4:57 pm
Профил

Е то BG айр да не е моя ;) , тимаджии са, т ги купиха отданва, наливат парички, сигурно и изкарват кой знае. Доколкот чух договора за самолета е подписан, пилоти ходят на обучение, сега дали не са само приказки не знам. http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4238644 според тази статия дори вече е тук, зане ли човек. Но като чета наистина не е взет за Бълагрия еър за BH .... не че не са на едни и същи хора, да видим.

Вто Мар 03, 2015 9:54 pm
Профил
Аватар

командира хариза БГА за $130,000 (130 хилки!) на оня гад.
първото нещо, което продаде беше слотовете. само от летищата в щатите гушна 24 милиона.

никой нищо не видя от тези пари, даже май гада още съди България за допълнителни обезщетения.
имам съсед пилот, тогава се контракта за някой в Азия и ми изчезна от радара. преди десетина години попаднах на полет на Малейша, дето той караше фърчилото, та пихме по едно кафе в облаците. караше курсове за 747 и ми беше много интересн коментара му за уцелването на кулите :rolleyes:

българия еър са въздух под налягане. изкарах една незабравима седмица в Москва без багаж. не бях си прал гащите на ръка от казармата :?
е, на третия ден стана ясно, че багажа ми няма да се събере с мен на руска земя, та си напазарувах каквото ми трябваше, като си запазих бележките. три седмици, след като се прибрах, ми връчиха каквото беше останало от куфара на Шел бензиностанцията до софия-прес. раздаваха куфари от една баничарка като помощи през 90-та...

написах жалба, приложих бележките. оказа се, че трябва да я пратя на адрес пощенска кутия в Лондон. познайте дали въобще ми отговориха.
няма начин да ме накарат да летя с тях, дори и до Варна.

Вто Мар 03, 2015 11:08 pm
Профил
Аватар

Дедо, багаж губят всички, въпреки че до сега на мен са ми го губили само два пъти и двата пъти е било БГ Еър :D . Номера е, че другите плащат като попове и не го раздават от баничарка (единия път и на мен така ми го дадоха) :D .

Сря Мар 04, 2015 12:59 am
Профил

Абе мен те никога не са ми губили, освен с полети от париж, но вината не е тяхна. Багаж се губи постоянно, в париж винаги във всички посоки. Юнайтед преди 3 гоини един куфар го доставяха над седмица, а сега по нова година на делта им трябваха почти две.....
седм

Сря Мар 04, 2015 3:44 am
Профил

ДедоБоре написа:
командира хариза БГА за $130,000 (130 хилки!) на оня гад.
първото нещо, което продаде беше слотовете. само от летищата в щатите гушна 24 милиона.

попаднах на полет на Малейша, дето той караше фърчилото, та пихме по едно кафе в облаците. караше курсове за 747 и ми беше много интересн коментара му за уцелването на кулите

Може ли малко повече инфо по тези 2 точки :) Че ми е интересна темата, от любопитство питам.

Иначе, за да се лети до USA не трябва ли да се плати и доста скъп лиценз (не знам дали споменатите $20 милиона са за това), за да се одобри компания. Някои low cost компании се опитват да летят до там ( Norwegian Air или нещо от онзи район ) на доста добри цени, но последно им спряха лиценза и те нямат избор.

Сря Мар 04, 2015 5:15 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 362 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 25  Следваща