|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 4:05 am
| Автор |
Съобщение |
|
HSB
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Сря Юли 26, 2006 12:15 pm Мнения: 1375 Местоположение: Phoenix AZ
|
 Re: Коли
Преди време исках да си купя Мерц мин ван Тука им викат Метрис , в БГ Вито. Е отивам на конфигурацията и като кликна на каква да е друга боя освен бяла ---- искаха къде 1000 долара повече за това да ти го вапцат различно от бяло. Сега го оправиха и има поне 5 цвята дето са в основната цена. На мой приятел жена му бачка в тукашното американско BASF и политиката е да орежат цветовете- оставят 6-7-8 и това е .
|
| Вто Дек 06, 2022 5:16 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
Мда, пък одисей го продават само в два цвята в нашето село, то го купуваш сега и идва Февруари, но може да си караш старото през това време. В момента е далавера, старото в момента цената му е 10к над остатъчната цена, и въпреки че "старото" е на две години го сменяме, само дето в момента лихвите не са много приятни ама живот .... следва да си купувам камионче, достатъчно чаках, поскъпнаха подобаващо, време е да се охарча Не съм решил обаче още какво, Тундрата много ми малее, май ще е нещо от местните.
|
| Вто Дек 06, 2022 5:44 am |
|
 |
|
HSB
Регистриран на: Сря Юли 26, 2006 12:15 pm Мнения: 1375 Местоположение: Phoenix AZ
|
 |  |  |  | ToHu написа: Мда, пък одисей го продават само в два цвята в нашето село, то го купуваш сега и идва Февруари, но може да си караш старото през това време. В момента е далавера, старото в момента цената му е 10к над остатъчната цена, и въпреки че "старото" е на две години го сменяме, само дето в момента лихвите не са много приятни ама живот .... следва да си купувам камионче, достатъчно чаках, поскъпнаха подобаващо, време е да се охарча Не съм решил обаче още какво, Тундрата много ми малее, май ще е нещо от местните. |  |  |  |  |
малиии Аз имам камион , не знам дали помниш.... като идвах на гости Лас Вегас. Когато го купувах бях в Мичиган и съм огледал всички ..... буквално всички.Та даже и отстъпки имах -само за Тойота и и Хонда нямах. От японските - ТУНДРА и Титан са си FULL SIZE и са си в класа на местните. Обаче никои от местните не ми хвана окото - такаква дървения е че няма нъкъде. Да не говорим за разхода ..... единствените део стават са 8 цилиндровите -почти всички са 5,7 ..тва наи доброто му е къде 17- 16 на галон а като е студ .... отива и на 8.
|
| Вто Дек 06, 2022 7:15 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Ами Тундра горе долу е като 1500 / 150 моделите, ама горе долу защото доджа ако се не лъжа или шевито беше, го има в размер 1500 с двойна голяма кабина и осезаемо по-дълъг бед от тундрата, е осезаемо може би около 2 фута, но както казала една жена, малко му трябва на човек да бъде щастлив  Обаче аз по-скоро гледам за 2500, за конската къща и 1500/150 става, обаче жената иска да можем да теглим и голяма каравана, а там 1500 е малък вече, защото на мен ще ми трябва да мога да закача и седлови теглич, не съм мислил още как ще го направя лесно сваляем ама ще го измисля като му дойде времето, а току виж до тогава съм се оборудвал и с истинска фреза 
|
| Вто Дек 06, 2022 7:44 pm |
|
 |
|
HSB
|
 |  |  |  | ToHu написа: Ами Тундра горе долу е като 1500 / 150 моделите, ама горе долу защото доджа ако се не лъжа или шевито беше, го има в размер 1500 с двойна голяма кабина и осезаемо по-дълъг бед от тундрата, е осезаемо може би около 2 фута, но както казала една жена, малко му трябва на човек да бъде щастлив  Обаче аз по-скоро гледам за 2500, за конската къща и 1500/150 става, обаче жената иска да можем да теглим и голяма каравана, а там 1500 е малък вече, защото на мен ще ми трябва да мога да закача и седлови теглич, не съм мислил още как ще го направя лесно сваляем ама ще го измисля като му дойде времето, а току виж до тогава съм се оборудвал и с истинска фреза  |  |  |  |  |
ееее щом ще теглиш голямо нещо - ГМ дизел поне са с японски мотор от ИСУЗУ -поне когат гледах бяха де. Другите са Къминс ...ама колкото и да ги хвалят - винаги си мисля че жълтите са по добри. Опре ли до теглене моя опит е че разхода скача до небето - за последно теглих една лодка ( 1,2 тона макс ) къде 90 мили - с моя камион ...ужас - издуха полвината резервоар.
|
| Вто Дек 06, 2022 8:52 pm |
|
 |
|
ToHu
|
за теглене дизела май е по -добре. Куминс съм използвал в помпи, здрави двигатели но за кола не знам.
|
| Сря Дек 07, 2022 9:09 am |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Чет Дек 29, 2022 1:40 pm |
|
 |
|
Реконструктор
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8382 Местоположение: София
|
Уааау колко иновативно, потресен съм, поредната победа на цивилизования свят над всичко останало. 
|
| Чет Дек 29, 2022 1:49 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12764 Местоположение: София
|
Ъхъ, и мармота завива батерия от Тесла в калник от Лада. Нека първо да ги видим на рафтовете в магазина и тогава да цъкаме с език к'ва страшна джаджа бил направил бай некой...  Рендосани картинки...
|
| Чет Дек 29, 2022 1:51 pm |
|
 |
|
al_at
Регистриран на: Пет Апр 13, 2018 4:00 pm Мнения: 1622 Местоположение: София
|
Това пак си е батерия, но се нарича Flow Battery (може да го преведем ката проточна батерия). От доста време се работи по тях, но никой не е показал нещо комерсиално досега.
|
| Чет Дек 29, 2022 3:13 pm |
|
 |
|
TheWizard
|
_________________ main[-1u]={1};
|
| Вто Яну 03, 2023 11:31 am |
|
 |
|
Edesign
|
Това с колите ми се струва като поредната огромна буря ... Тази година мислех да купувам, но какво ? Проблемът е с тия еконорми по специално за големите градове... например евро 1 от зимата 23-24 година няма да могат да влизат в центъра на софия, но евро 3 няма да могат от 2027 година.... Лошото е че това което показва газометъра на техническия преглед няма нищо общо с категорията която пишат? Тук се питам какви са критериите? Има ли ги ясно написани ... До 2027 година дори и супер скъпи хибриди които са 4 категория сега то 2027 година ще са 3та и няма да могат да влизат в центъра?
|
| Чет Яну 05, 2023 6:03 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Няма критерии, а то съвсем скоро няма да може да влизаш в центъра на София и ако си ял боб ...
|
| Чет Яну 05, 2023 6:57 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12764 Местоположение: София
|
...и ако си бял хетеросексуален мъж... 
|
| Чет Яну 05, 2023 7:00 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
абе... ако пребоядисам малкия танк в цветовете на дъгата и му нарисувам едни Z от четирите страни, дали някой ще посмее да ме спира...
|
| Чет Яну 05, 2023 7:04 pm |
|
|