Отговори на тема  [ 109 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Следваща
ето RGB екран направен от мойта фирма :) с китайски матрици 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Re: ето RGB екран направен от мойта фирма :) с китайски матр
тези дискусии са безсмислени, обясненията също, всеки да прави каквото знае, мисли и може, пък каквото стане :) Трудно ще обясниш на някой нещо, което е извън неговия мироглед и разбирания. Нито той ще конкурира някого тук, нито обратното.

Сря Юни 14, 2017 11:43 am
Профил
Аватар

пич, какъв е тоя език бе? Хората те питат разни работи и коментират недостатъци, ти им се зъбиш, и то с акцент :D
Вземи пусни една схема, отговаряй на въпроси, приемай критики. Така се прави бизнес, а не "вижте това, парите приемам в плик".
Хайде малко по-професионално го давай...

Сря Юни 14, 2017 11:46 am
Профил
Ранг: Професионалист
Ранг: Професионалист
Аватар

karadev написа:
D2РAK ? какво означава :) нещо не можах да го разбера това съкращение :)....

Изображение
Така "изкъртен" ТО220 дали вече не е с повреден кристал? Дали ще работи добре? и т.н. и т.н.

Сря Юни 14, 2017 1:16 pm
Профил ICQ
Аватар

Що се хабите... :)

Сря Юни 14, 2017 1:32 pm
Профил
Аватар

Не разбрах, може ли по поръчка да се изработи подобен дисплей, но да не е RGB, а да е CMYK?

Сря Юни 14, 2017 1:40 pm
Профил
Ранг: Популярен
Ранг: Популярен
Аватар

кристала на 7805 Без ламарината си работи перфектно :)

въпрос >> дисплей, но да не е RGB, а да е CMYK? << ами може ако накараш китайците да вкарат И жълт светодиод в същия корпус ше стане цмик :) , ако искаш може пробваш и да ги накараш да ти направят и PANTONE пантон цветове :), питайте в китай , те ше ви отговорят, аз кот съм питал до сега се са казали ко може и не може :)

за HIFI >> мерси за нагледния отговор, не съм знаел че има и такова название , сериозен съм не се шегувам.

"вижте това, парите приемам в плик". >>>> ами с пари и бачкане яко са прай бизнес не със лакардии по цял ден у форумите и фейса. а за парите в плика отдавна има банки , че пликовете са доста малки за наще пари ;)

нищо злобно няма в говоренето, не се заяждам или други, отоговарям както са ми отговорили :) за дедо боре една поговорка българска > кот повикало такоз са обадило :) знам че я знаеш :)

Сря Юни 14, 2017 3:16 pm
Профил WWW
Аватар

karadev написа:
D2РAK ? какво означава :) нещо не можах да го разбера това съкращение :)

и ко ми има на сайта не можах да разбера :) има си инфо, снимки, ко да му е зле :) който му трябва инфо да чете да гледа графиките да мисли, после ако иска да опита нещо да са обади :)

пластините на 7805 съм ги счупил лично по мое осмотрение :) щот пречат и няма толкоз много консумация на ток така че не трябват :)

:prayer: :prayer:

Умопомрачително... Счупил пластините на 7805, защото му пречели... 8O 8O 8O

karadev написа:
кристала на 7805 Без ламарината си работи перфектно :)

въпрос >> дисплей, но да не е RGB, а да е CMYK? << ами може ако накараш китайците да вкарат И жълт светодиод в същия корпус ше стане цмик :) , ако искаш може пробваш и да ги накараш да ти направят и PANTONE пантон цветове :), питайте в китай , те ше ви отговорят, аз кот съм питал до сега се са казали ко може и не може :)

за HIFI >> мерси за нагледния отговор, не съм знаел че има и такова название , сериозен съм не се шегувам.

"вижте това, парите приемам в плик". >>>> ами с пари и бачкане яко са прай бизнес не със лакардии по цял ден у форумите и фейса. а за парите в плика отдавна има банки , че пликовете са доста малки за наще пари ;)

нищо злобно няма в говоренето, не се заяждам или други, отоговарям както са ми отговорили :) за дедо боре една поговорка българска > кот повикало такоз са обадило :) знам че я знаеш :)

Съвсем сериозно - смени си професията с някоя по интелектуална например овчар... :-k ](*,)

ToHu написа:
тези дискусии са безсмислени, обясненията също, всеки да прави каквото знае, мисли и може, пък каквото стане :) Трудно ще обясниш на някой нещо, което е извън неговия мироглед и разбирания. Нито той ще конкурира някого тук, нито обратното.

Да и накрая като стане нещо като ето това... :? :? :?
Изкушавам се да се обадя в КЗП, че в интернет се рекламират и продават неща не отговарящи на никакви стандарти.

Сря Юни 14, 2017 3:38 pm
Профил ICQ
Аватар

Ми обяснете му нормално на човека, бре!
karadev, обяснявам: почти всички съвременни електронни елементи работят на базата на т.нар. Holy Smoke затворен в нещо си - пример: металните резистори не случайно се смятат за по-надеждни от въглеродните. При активните елементи обикновено обвивката е от силициев кристал който е крехък и при механично въздействие или прегряване в него лесно се образуват микропукнатини през които т.нар. Holy Smoke се освобождава. Понякога процесът става лавинообразен (като в атомната бомба) и това може да доведе до освобождаване на т.нар. Holy Smoke от цялата платка.

Сря Юни 14, 2017 4:58 pm
Профил
Аватар

тишо,
ето ти конкретен линк. контролер за печка за кола
едно напълно обезопасено 'изделие', отговарящо на приложимите норми. (само между другото, транзисторчетата са D2PAK)

Сря Юни 14, 2017 6:59 pm
Профил

Абе тия калпавите цокли никак не ми се вържат с понятието "обезопасено", че и в автомобил се слага... Тия чипчета ако не са подпрени с нещо е въпрос на време да излязат.

Сря Юни 14, 2017 8:22 pm
Профил
Аватар

Desert Leo написа:
Що се хабите... :)

А съседната тема що не я прочетохте?! viewtopic.php?f=2&t=15282

Сря Юни 14, 2017 10:18 pm
Профил
Ранг: Напреднал

Не съм чел цялата дискусия, но със сигурност знам, че темата е такава-
"защо правиш това за пари, ние мислим че не е нищо особено и струва 50 лв, ако сами си го направим".
Ако не ти се занимава си плащаш, за средно качество 200 лв да речем.
Ако не ти се занимава и си около средна класа, плащаш 500 лв.
Аз имам много западни клиенти и знам те за какво плащат - и знам, че със сигурност той ще има пазар.
Аз отдавна не работя с българчета :), те само мрънкат и искат за 300 лв ракета да им направиш
Подкрепяйте родното хора, не се самозабивайте в калта.
Далеч, не е важно, какъв си що си специалист - а дали имаш усет с хора.
Усета с хора ги кара да дават пари, а не знанията. Знанията са 40%

Съб Юни 17, 2017 12:53 pm
Профил

Ами на първо място бъркаш със същността на темата.
На второ място, няма западен клиент койт да даде тези пари които той иска за тов акеото е направил, то идиоти винаги има, но там се предлагат същите неща каквито навсякъде. Да го кажем така въпреки че досег се върздържах, качеството е повече от посредствено, параметрите също а цената е като за HD LED панел и то от добър производител.
И за Българите не си прав, всъщност е обратното, много често забелязвам че тук разни тарикати дерът хората двойно и тройно на това което искат навън, говорим за продукти, не за услуги. В България плащаме скъпо, това е неоспорим факт.
За усета за хора е така, обаче знаеш ли кое е важното, да не останат с впечатлените че си ги прецакал, защото втори път няма да дойдат. А като им продадеш боклук на 4-на цена, естетсвено точно това ще си помислят.
Без да те познавам, или да се обиждаш, но по това което си написл изглеждаш точно като тарикат който се интересува от единични сделки, "дай да му вземем априте на тоя балък" и няма значение какво ще му предложиш, стига да направиш печалба.
Всичко тов ати го казвам като производител и то в България. Точно тези подходи карат хората да бъдат подозрителни към Български фирми и продукти.

Съб Юни 17, 2017 1:45 pm
Профил

Ами на мен много често западняци ми дават да редизайнвам проекти на индийци и пакистанци.
Невъобразимо ниско качество.
Само че ниско , високо ония маймуни си искат стотици долари за труда и хич не им дреме.
А ние уж големите разбирачи от Европа,
Всичко ни е ясно и работим за едни 100 лв на ден мижави.

Грам не се заяждам, просто виждам индийци и друга паплач за какво качество ниско , какви пари взимат

Съб Юни 17, 2017 4:20 pm
Профил
Аватар

sukhoi написа:
...Всичко ни е ясно и работим за едни 100 лв на ден мижави.

По-точно, работим за толкова, за колко сме успели да продадем труда си...

Съб Юни 17, 2017 4:23 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 109 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Следваща