Отговори на тема  [ 38 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Стара стока от бг магазин 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Re: Стара стока от бг магазин
Е то според мен в елимекс винаги е било така, там са просто оператори на касов апарат, нямат идея какво продават. Може да са запомнили 2-3 артикула и до там. Ако някъде е било различно е било изключение.

Нед Дек 19, 2021 5:48 pm
Профил

Специално в Търново не е така :)

Нед Дек 19, 2021 7:29 pm
Профил

Ееее то и в Шумен имаше един момент в който не беше така ...

Пон Дек 20, 2021 6:49 am
Профил
Аватар

Славчо, в Търново помня преди 6-7 години бяха що годе знаещи. Жента като почна първо там беше на обучение. Във Варна, докато Краси беше там, може и да е ставало нещо, ама след това... Тука в Разград ги познавам щото се засякоха с жената докато беше там, ама то сега май едната напусна, та не знам каква "патка" ще дойде на нейно място. Едната от тукашните беше инженер автоматизация - не че знеше нещо кой йзнае колко много де.

При тях има няколко проблема - единия е "Биг Брадър вижда (и чува) всичко" - с тия камери в магазините ги следят онлайн кво правят и кво си говорят. На единия собственик жената само с това се занимава и плете интриги. Втория проблем е начина на плащане - 70% от заплатата им е на процент - специално тука в Разград зор докарват 800-900 лв. Да имат 1-2 месеца с над 1000. Обаче това е от сутрин до вечер + събота. Нашта чистачка в базата взема толкова и работи 5 дена от 8 до 16.30. И съответно за тия пари си намират само такива дето като им кажеш LDO и те гледат умно. В Търново си спомням че бая си докарваха - жената докато беше 1 седмица там и тя изкяри покрай тях и тогава заплатата и може би е била една от най-големите дето е вземала. После като дойде в Разград едва закърпваше минимална да стигне, че някой път и до там не стигаше.

Пон Дек 20, 2021 11:22 am
Профил ICQ

Мда, Краси си беше най-много в час. Сега има собствен магазин, но ми е твърде далеч и на супер недуобно за паркиране място.
Предпоследните девойки от магазина също бяха доста в час. Предходни години съм посещавал магазините им на други места из Варна и не съм забелязвал да са чак толкова зле.

Пон Дек 20, 2021 12:04 pm
Профил
Аватар

Между другото Краси напусна заради "Биг Брадър"-а.

Пон Дек 20, 2021 1:02 pm
Профил ICQ

Cekins, тука са две жени, едната е от поне 10 а другата сигурно 15 години. Може би откак го има магазина.
Последно копувах един TSOP2238 мисля, че беше. Бях гледал някакви такива и като отидох малко обърках цифрите и ме пита
"Но нали искате да е на 38kHz" Имат представа от нещата в случаят обозначението, като се има предвид колко много неща имат. Мисля, че са доста добри тук. Сега ако ги питаш за регистрите на някой PIC едва ли ще ги знаят, но това което работят са добри в него :) Поне аз съм доволен със сигурност от обслужването.
А доколкото знам има някакъв склад / производствена база в Лясковец / Г. Оряховица
Иначе има и много пъти хора съм виждал да им обясняват подробно за разни бутончета, ключета или други работи. Спомням си, че са ми програмирали и универсално дистанционно.

Пон Дек 20, 2021 1:57 pm
Профил
Аватар

Аз като бачках в Лясковец ги познавах повечето каки в централата. Беше ми по-лесно да отида да си пазарувам от там. Магазина в Горна беше жива скръб, а във ВТ ми идваше далечко. Отначало малко мрънкаха ама после вече когато и да отида са ми давали квото искам ако го имат.

Склада се намира на изхода за Долна Оряховица срещу Прити. Там им е и така наречената производствена база - дето правят разни джвъчки. При дивелъпърите не съм ходил. На една моя приятелка мъжа и работеше там.

Пон Дек 20, 2021 2:47 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 38 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3