Отговори на тема  [ 32 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
"Антималигноцит" 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Ранг: Форумен бог

Мнение Re: Mmm
¶ написа:
Разбира се, не искам да карам някого да вярва че на 100% това може да помогне, но ако не ти помогне, няма и да ти навреди, защото става въпрос в крайна сметка за гимнастически упражнения, които правиш сам, не ходиш на врачки, чакръкчии, секти, църкви и т.н. Естествено нужно е малко от малко човек да има вяра, че освен класическа, съществува и нетрадиционна медицина. Сега примерно се чудим, как в древен Египет са могли да правят мозъчни операции, след като не са имали модерна медицинска техника, но са ги правили.

Виж за това съм съгласен че гимнастиката помага :supz:
Но не се коси за египтяните, те са си имали определен кръг от хора който по наследство са си предавали уменията и то само на свой хора , а за операциите са имали достатъчно време за експерименти и материал за тази цел, все пак човешкия живот тогава е бил като живота на кокошката колиш я ако не става за ядене я хвърляш, иначе казано все едно правиш операция ако оживее оживее като не заминава в гюма , ако е от висшето общество му се прави мумия и пак минава под ножа като му се махат някой неща дето гният лесно. :D :lol:

"Я в Москве с киркой уран найду, при такой повышенной зарплате" !

Чет Ное 15, 2007 12:41 am
Профил
Ранг: Минаващ
Ранг: Минаващ
Аватар

Мнение 
http://www.izvorite.com/docs/norbekov.rar
Цитат:
Уроците на Норбеков. Път към младостта и здравето. Мирзакарим Норбеков.

"Целта на книгата ми е да върна човека към самия себе си. Навярно ще ми кажете поговорката "Лекарю. изцери се сам!" Аз искам днес всеки един от нас да може да обърне към себе си този израз, защото е възможно всеки да стане властелин и ваятел на собственото си здраве.

Вече десет години имам щастието да работя в тази насока по оригинална методика, която обединява древните изследвания на човешката природа и модерните представи за възможностите на човешкия организъм. Методиката е изцяло патентована и включва 18 авторски изобретения. В нея няма нищо екстрасенско и хипнотично, тя не предлага на пациентите никакви супер лекарства или други церове. Тя само сочи пътя, по който трябва да премине болният, за да надмогне недъга си, който му пречи или го държи на ръба на живота и смъртта."
Сканирана и изпратена от: nikolai.prodanov@gmail.com

http://ariom.ru/forum/p474063.html
Цитат:
Aудиокнига 32 Норбеков Мирзакарим - «Аудиолекции CD1-8»

Чет Ное 15, 2007 8:15 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 32 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3