|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 6:08 am
Изтриване на мненията ми и още нещо
Изтриване на мненията ми и още нещо
| Автор |
Съобщение |
|
Wise
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Дек 19, 2004 6:26 pm Мнения: 1628 Местоположение: Сливен
|
Ще липсваш на форума!
Не ни напускай - ти си част от това голямо нещо и даже - съществена част!
И не си сменяй името - ще те познаем пак! А гадовете, които те тормозят - публично порицание заслужават!! 
|
| Пет Юли 07, 2006 8:02 pm |
|
 |
|
Stanislav
Ранг: Популярен
Регистриран на: Пон Окт 17, 2005 4:44 pm Мнения: 342 Местоположение: Стара Загора
|
Да бе.Как може да сравняваш ориентирано говедо с болен мозък и IGBT наклонности със форумно божество  Айде чао на всички.Ако някога реша че съм се излекувал може да кажа на Рек да махне банна и да ви разсмивам отново ама сега явно не съм достоен.Айде със здраве и успех.
_________________ 98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиaт!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
|
| Пет Юли 07, 2006 8:51 pm |
|
 |
|
bateAz
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 4:11 pm Мнения: 3750 Местоположение: София
|
Ей, Реконструкторе, то да не вземеш наистина да го резнеш. Ще му мине. Тук повечето сме прекалено сериозни хора и понякога ни трябва нещо по-щуро за разсейване. Иначе ша изкрейзим. 
|
| Пет Юли 07, 2006 9:32 pm |
|
 |
|
Реконструктор
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8382 Местоположение: София
|
|
| Пет Юли 07, 2006 9:43 pm |
|
 |
|
zz_stefanov
Регистриран на: Пон Дек 26, 2005 3:19 pm Мнения: 336 Местоположение: Varna
|
Днес гледам IGBT станал Stanislav. Та това си е истинска промяна.
Успех 
|
| Пет Юли 07, 2006 9:50 pm |
|
 |
|
Nikola Kirov
Регистриран на: Нед Окт 31, 2004 9:19 pm Мнения: 4464 Местоположение: Stara Zagora
|
Ако го изрязваме на всяка тъпня дето изръси сам ще влезе в час,тук ще му е като вместо психиятрия. Ако се обединим може и да му спестим ходенето при психиатър 
|
| Пет Юли 07, 2006 9:53 pm |
|
 |
|
Stanislav
Регистриран на: Пон Окт 17, 2005 4:44 pm Мнения: 342 Местоположение: Стара Загора
|
Айде слагай банна.Бате, какво ще ми мине?без значение дали се извинявам пак съм си обект за подигравки.Пмолих ви да се ослушвате за това което ми задигнаха и пак с подигравки.Никола можеш да спиш спокойно защото не си видял дупката в стената от която излиза специално обучен комар носещ вируса Ебола.Спокойно-има лек едно шише разтворен колофон и си готов.Пък и ще запояваш само с поялник и дъха си.Рек айде бе.
_________________ 98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиaт!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
|
| Пет Юли 07, 2006 9:59 pm |
|
 |
|
Stanislav
|
Продължавай смело да ме плюеш и обиждаш.НЕ МИ ПУКА  .
|
| Пет Юли 07, 2006 10:01 pm |
|
|