Отговори на тема  [ 32 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
туриха ми скоба за 4 мин закъснение 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение 
така трябва, не мога да изброя колко пъти съм се дразнил от това че правя усилия да вляза в някакъв срок, а после по мангалски маниер закъснелите не отнасят никакви санкции. точността е първото нещо което трябва да се набие във маймунските кратуни, ако искаме да издяламе нещо по-човекоподобно от тях. макар че специално за софия, от чисто академинчи съображения аз бих подходил обратно - ще оставя на хората така лелеяната им свобода. ще оставя всеки да паркира където си иска и колкото си иска. при тая пренаселеност ще е интересно до какви низини на деградацията може да доведе свободата.

Съб Ное 21, 2009 8:36 am
Профил
Аватар

Мнение 
Пък аз да си кажа мойта:
Нали октомври посетих БГ за първи път с мойта кола. Първо, на околовръстното на София ми излезе наяве стар проблем: кофти капачка на водното охлаждане, изхвърли ми антифриза. Вие ще кажете защо го изхвърли там а не в "Занзибар" при летните задръствания и 40 и кусур градуса температури :)

За да стигна сервиза се забутах по-навътре в София (ужас по подразбиране) и заради мърморенето на жената се отбих в една уличка да питам как да изляза на "магистралата", като да има и друга посока освен обратната, ама табели йок (последното се отнася за цяла БГ). Веднага зад мен спря полицейска кола и аз доволен отидох да ги питам. Обаче те ми поискаха документите, попитаха ме що нямам колан (после зацепих, че май имах, пък и те нямаше начин да видят) и ми изкараха от 99 извора вода докато завършат с "К'во ш'прайм сега?". Уж бат Бойко ги бил наплашил :) . Бутнах им 50 евро щото и без тях бях изостанал от графика, иначе щяха да ми отнемат точки :P или да ми пишат до 600 лева 8O
За новите и "разкошни" пътища друг път ще пиша. Сега стига само фактът, че на всеки километър има ограничение 60 като да сме 60-те години миналия век.

За статистиката: през цяло гръцко средната ми скорост бе 100км/ч (с почивките), по магистралата 150км/ч (пак с почивките и с мижавото ми Рено Клио), а в българско 50км/ч...

Затова на връщане избрах най-краткия път да изляза от БГ през гръцко (щото в турско не ми се влизаше) - малееей, ама това е друга тема. Спря ме и гръцки полицай щото карах с 90 при ограничение 60. Попита ме къде отивам и като му казах - като номера на колата, ми пожела кураж и приятен път :)

Нед Ное 22, 2009 12:11 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 32 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3