|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 9:00 am
Проверка за заглушители... :-)
| Автор |
Съобщение |
|
Lupus
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Сря Дек 01, 2004 12:44 am Мнения: 2811 Местоположение: София
|
Добре де, има ли поне един, който също да е на мрежата на Евроком и да потвърди, че и при него е така?
Дай ми точния линк да опитам пак при мен.
_________________www.bsms.bg - SMS услуги за фирмите с модерно мислене.
|
| Вто Сеп 07, 2010 9:47 am |
|
 |
|
zaphod
|
да, знаем, като зема власта, такива като тебе - в урановите мини 
|
| Вто Сеп 07, 2010 9:50 am |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Вто Сеп 07, 2010 10:02 am |
|
 |
|
tgi
|
Има го в поста ми инициирал темата.
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Вто Сеп 07, 2010 10:02 am |
|
 |
|
Lupus
Регистриран на: Сря Дек 01, 2004 12:44 am Мнения: 2811 Местоположение: София
|
Работи си като пушка с лисицата! 
_________________www.bsms.bg - SMS услуги за фирмите с модерно мислене.
|
| Вто Сеп 07, 2010 10:29 am |
|
 |
|
head_up
Регистриран на: Нед Юни 01, 2008 9:54 pm Мнения: 1503 Местоположение: Пловдив
|
tgi, по някое време наистина звучи параноично - особенно за ченгето дето седи и слуша та да реже, ако нещо изтича... в днешно време да успееш да запушиш ушите на хората е трудна работа - начини информацията да стигне до теб в изобилие, по-скоро действат в друго направление - да направят хората незаинтересовани от това което чуват, от случващото се около тях и на задника им - ще постискат зъби после пак ще псуват и ще си пият ракията, щото това е и в делник и в празник, пък все някога ще станат като водопроводни тръби - и промивка да им направиш освен кал нищо друго няма да изпадне из между ушите им... в крайна сметка това се цели, просто не е точно така както го мислиш - да се оглеждаш на всеки ъгъл.
ама да го е*а в жицата и вифи-то - хич нямаше да е лошо да има паралелна мрежа с доста развита топология, нещо което не да преминава през сегашния контрол. ок, на физическо ниво ще е трудно - хубаво би било да има много кабеляк висящ от всякъде, но не може - никой няма да го позволи. поне на логическо ниво ... мрежа в мрежата без да минава през една точка, на която да й казват какво може и какво не може, като торентите... абе мечти 
|
| Вто Сеп 07, 2010 11:09 am |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
В сайта на BBC има съдържание, което е само за поданици на кралицата например това. Не знам дали няма и обратното. Програмите за света(worldservice) да са недостъпни за хората от UK и IP-тата на евроком да са станали британски. Сега знам, че ще си кажеш - аха ето го ченгето което ме следи и се опитва да ме успокои за това, което е сгафил  . Ми да ченге съм и ако не слушаш ще ти спра тока и водата, не само интернета. И понеже знам, че си умен и интелигентен човек ще си намериш достатачно SOCKS проксита за да си слушаш радиото, ще си пуснеш и TOR мрежа, а и снифер ще си пуснеш да видиш какви пакети летят по мрежата и защо точно тъпата флашка не работи а медия плеара си работи нормално. Между другото, като каза флаш - нали си с последната версия?
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Вто Сеп 07, 2010 11:15 am |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
А бе майстори сте: половината "Занзибар" от годииини е обхваната от любителска WiFi мрежа, има си описание как става, оригиналът май беше испански. К'ви жици за рязане?!
Пък за 1-н човек само ще е съвсем лесно.
А в случая и едно от стотиците проксита върши работа ама на мястото на tgi бих релейвал ТОР просто само да им досаждам.
|
| Вто Сеп 07, 2010 11:53 am |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
На мен като не ми работи Би-Би-Си-то цъкам копчето на ВЕФ-а и слушам Кидика 
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Вто Сеп 07, 2010 12:11 pm |
|
 |
|
tgi
|
Е пуснали са го явно, тръгна и тука.
|
| Вто Сеп 07, 2010 3:37 pm |
|
 |
|
tgi
|
>> Бе като постваш не преглеждаш ли поне малко от малко написаното дотук.
През тоя линк го слушам това радио от години бе. С него се приспивам, докато спя около
мене се въргаля слушалката с BBC worldservice в него. Едно време - преди София да стане
единственият европейски град, изгонил BBC от УКВ ефира си - радиото ми вършеше
тая работа. И на къси я вършеше (то е хубаво радио, ICF2001D,
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... S6trCee5U= ).
И сайта на BBC го знам повече от добре, те са ми основен - не единствен - източник на новини
и т.н.
Та ти решии *на два пъти* да ми кажеш, че може би не ми стига акълът да прочета
два реда, втория път след като те пратих къде да прочетеш защо постът ти е безмислен.
Ако първия път е било просто от арогантност, втория път ще оставя на тебе да се сетиш
от какво е било.
|
| Вто Сеп 07, 2010 3:49 pm |
|
 |
|
tgi
|
|
| Вто Сеп 07, 2010 3:53 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
tgi, въобще няма да се учудя ако някой от Евроком вече се бъзика целенасочено с теб  . Какво ли си викат пичовете, докато си стоят и се чудят какво да правят - я да бъзикнем пак оня фен с ВВС-то и хоп, спретнат ти някакво активно мероприятие да те вкарат поне за седмица в размисъл  .
|
| Вто Сеп 07, 2010 3:59 pm |
|
 |
|
tgi
|
|
| Вто Сеп 07, 2010 4:34 pm |
|
 |
|
setoy
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Пет Фев 17, 2006 9:17 am Мнения: 765 Местоположение: Стара Загора
|
Хммм. Има логика 
|
| Вто Сеп 07, 2010 5:46 pm |
|
|