| Автор |
Съобщение |
|
omega_plus
Ранг: Ориентиран
|
Да каже Дедо  Само вметвам, че много хора се гнусят от циганите, но прегръщат индийските (цигански) религии без да си дават сметка, че розите се раждат със бодли. Задълбавайки в окултизма, някои си вадят очите, но това е друга тема.
Китайските религии идат от Индия, па може и от поречието на река Мангал 
|
| Пон Окт 25, 2010 12:25 pm |
|
 |
|
Private
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Сря Мар 12, 2008 9:22 am Мнения: 1511 Местоположение: София
|
Във форумът BGHelp има впечатления на наши
емигранти от цял свят, включително и от Китай.
_________________ -= All our life, we are beta testers =-
|
| Пон Окт 25, 2010 5:56 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
Интересно какво ли им е мнението на китайците за българите. Като гледаш представителната извадка от населението, какво е твоето отношение към българите. Ние тука в форума, нали знаеш, че сме все черни овце.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Пон Окт 25, 2010 9:21 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
А каква е разликата да се живее в София и Свиленград  Там влязох да си купя карта на БГ и винетка щото на границата само седмични ги дават. Добре че имаше гръцка бензиностанция да си напазаря а малкият да пишка в тоалетна. А този град-гето (първият но не последният който видях) е на кръстопътя между три държави. Китайците били смешни...
|
| Пон Окт 25, 2010 10:09 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
ДедоБре ще натрупа опит в бюрократщината толков колкот не е могъл тук да натрупа през все социализъм  .. аз пък ходих до Кения, интересно място, странно .... много транно, напомни ми за БГ в началото на 90-те
|
| Пон Окт 25, 2010 10:11 pm |
|
 |
|
Lupus
Регистриран на: Сря Дек 01, 2004 12:44 am Мнения: 2811 Местоположение: София
|
Да не си ходил на лов за "носърчета"? 
_________________www.bsms.bg - SMS услуги за фирмите с модерно мислене.
|
| Пон Окт 25, 2010 10:38 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
|
| Пон Окт 25, 2010 10:51 pm |
|
 |
|
dan
Регистриран на: Вто Май 29, 2007 2:23 pm Мнения: 3714 Местоположение: Високо в планината
|
_________________ Хайде де!
|
| Вто Окт 26, 2010 8:44 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
То мойто мнение го знаете - българина е комбинация от Андрешко и Бай Ганьо. И след като така са го видели класиците от преди 100 години, така го виждам и аз, значи явно така си е създаден генно
Предпочитам мнение от Дедо 
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Вто Окт 26, 2010 9:07 am |
|
 |
|
head_up
Регистриран на: Нед Юни 01, 2008 9:54 pm Мнения: 1503 Местоположение: Пловдив
|
Дядо или не, темата там е доста интересна - преполових я и доста неща които впечатляват са се изписали - ама и те едни хора са се събрали, да им се чудиш и маеш. като цяло за да се сдушиш с такива странни от наша гледна точка хора - налага се да ти хлопа дъската  ама айде и Дядо да каже вкусен ли е инженерния хляб там или е като на всякъде по света
Айде де, Дядо, чакаме като циганчета пред баничарница!
|
| Вто Окт 26, 2010 10:35 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Не говорим въобще за инженерството. За него имам доста приличини впечатления и без да съм стъпвал ви Китай и честно казано, каквото и да ми кажат аз си знам
По скоро исках да чуя мнението на човек с мирогледа на Дедо, за Китай отвътре. Например дали средния китаец в Китай е същия мангал като китаеца извън Китай.
Аз например, въобще не мога да открия прословутото усърдие и трудолюбие у китайците изън Китай. Амбициозност до степен на кичозност - да. Тия са не по-малко мързеливи и далавераджииски настроени от мангалите в БГ. Движат се винаги по линията на минималното съпротивление. Живеят в абсолютна мизерия, но карат БМВ-та.... Пазаруват гучи, но си готвят в тендежера по средата на къщата. Дали така е и в Китай или само българските китайци са мангали?
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Вто Окт 26, 2010 10:43 am |
|
 |
|
ДедоБоре
|
Преди си имах критерий: лъжеш като дърт циганин. Сега мирогледа ми се разшири
Все пак китайците не за цигани, или поне в моя виалет и хората с които съм общувал.
Добре облечени, чисти. Работят, не крадат (грубо). Някои от тях са интелигентни, други са партийни членове.
Млаките лъжат на дребно - сменено кабелче, чипче, куплунгче. Но все пак пращат нещо.
По-големите лъжат по-наедро - поне с един контейнер трябва да те прекарат. Вместо телефони LG ти пращат LC.
Колкото по-нависоко стигаш в йерархията - толкова е по-наедро. Истински големите риби си хапват министри, президенти, премиери.
Не е далеч деня, в който целия свят ще се събуди с нов собственик.
Но ще е късно... много късно.
|
| Вто Окт 26, 2010 3:37 pm |
|
 |
|
head_up
Регистриран на: Нед Юни 01, 2008 9:54 pm Мнения: 1503 Местоположение: Пловдив
|
това обяснява много неща 
|
| Вто Окт 26, 2010 6:39 pm |
|
 |
|
Zdrav
Регистриран на: Сря Яну 26, 2005 2:01 pm Мнения: 1952 Местоположение: Варна
|
Не го подкукуросвайте за да не го загубим нашия Дедо Боре. Напълно го разбирам защо е така лаконичен и иносказателен. Там разстрелват по стадионите... А пък си представям китаеца от службите, който отговаря за нашия форум, как превежда с Google и после какви рапорти пише...
_________________ Най-опасният враг на истината и свободата е мнозинството.
|
| Сря Окт 27, 2010 12:54 pm |
|
 |
|
bongo_x2
|
DedoBore каза:
Някои от тях са умни, други са членове.
Това обяснява много щастлив
|
| Сря Окт 27, 2010 2:24 pm |
|
|