Отговори на тема  [ 124 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Следваща
Убиха Осама бин Ладен. .. 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение 
Изображение :roll:

itso.t написа:
Решил си да препишеш целия интернет? Доста амбициозно начинание... :D

Вто Май 03, 2011 8:30 am
Профил WWW
Аватар

Мнение 
А стига бе, ти да не маструбираш на подобни снимки?

Що реши, че ни интересуват?

Вто Май 03, 2011 8:31 am
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Цецо, не му се сърди! От психологическа гледна точка нормалнен човек, гледайки снимки или клипове на пострадали хора, подсъзнателно се асоциира с жертвите. От там идва съчувствието и съжалението към пострадалите. Точно обратно, човек с много комплекси се асоциира с насилника и се поставя на негово място представяйки си, че си отмъщава на всички, които го подтискат. Всичко това става на подсъзнателно ниво и човек няма как да знае или сам да си постави диагноза, но определено има нужда от лечение. Това казва психологията. Ако се наблюдава дете със склонност към насилие(в ранна възраст към животни а в по-зряла и към хора) трябва да се потърси лекарска помощ.

Вто Май 03, 2011 10:14 am
Профил
Аватар

Мнение 
За мен някой да хване фотошопа и да твори подобни снимки трябва да е тотално сбъркан и съзнателно и подсъзнателно (освен ако не му плащат тлъста холивудска заплата). А някой да седне да ми ги навира във физиономията.... И той хлопа откъм капака, ама яко.

Иначе от психология нищо не отбирам, може и аз да съм за диагноза, щом подобни снимки предизвикват у мен, само лека погнуса и сериозно раздразнение към разпространяващите ги.

Вто Май 03, 2011 10:21 am
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
zaphod написа:
правя забележка в обратния случай, когато емигрант казва "ние българите в чужбина"

Имам български паспорт, живея тук, нямам гражданство, гледам българска телевизия, слушам българско радио, чета български новини, чета/пиша в български форуми, детето ми в събота ходи на българско училище, посещавам българска източно православна църква, през отпуската съм си в България при приятелите и роднините, и не виждам по какъв друг начин мога да се определя освен като българин.

В квалификацията българин от чужбина няма особен смисъл, щото или си българин, или не си, без значение
настоящото ти местонахождение. Не виждам защо да се приема за нормално примерно за гърците да кажат
ние гърците в щатите, или евреите да кажат ние американските евреи, а за българите да не е нормално :-)
В обратния случай като какъв да се квалифицирам, американски патриот ли ??

Последна промяна на Чет Фев 02, 2012 11:15 pm, променена общо 1 път

Вто Май 03, 2011 4:28 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
След 20 години ще се квалифицираш като хамериканец, пък след още 20 може и като патриот. А за детето ти бъди сигурен - няма да се квалифицира като българин. За съжаление обаче няма за какво да съжаляваш за това...

Вто Май 03, 2011 5:35 pm
Профил ICQ

Мнение 
Подкрепям Cekins. Извади си китайски или шведски или какъвто си искаш паспорт, а българския го изгори ритуално. Като дойде време да се връщаш нито българия ще има нито българи.

Вто Май 03, 2011 5:54 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Преди 20г. ни говориха за вечния Съветски Съюз и вечната дружба, а сега се подсмихваме ако някой ни честити 7-ми ноември, сега ни говорят за вечната демокрация, а след 20г. може да се подсмихваме като ни честитят 4-ти юли, пък да отбелязваме 4-ти октомври, Деня на провъзгласяването на китайската република :wink:

Ние можем само да предполагаме, но Господ разполага, така че какво ще стане след 20 или 200г. знае само Той :-) Всеки има избор сам да решава какъв да бъде, не някой друг да решава наместо мен. След 20г. детето ми може да ми вика защо отидохте, както баща ми викаше на дядо ми намерил си къде да емигрираш, от Македония та в България...

@iке, много бих искал хората като теб да напуснат България и да си изгорят българските паспорти, защото е голяма цифрата на така мислещите, тогава ще станем по-добро място за живеене, защото ще останем в болшинство си хора, които си харесваме страната ( казвам страната, не държавата, има тънка разлика ).

Последна промяна на Чет Фев 02, 2012 11:13 pm, променена общо 1 път

Вто Май 03, 2011 6:00 pm
Профил WWW

Мнение 
¶ написа:
@iке, много бих искал хората като теб да напуснат България и да си изгорят българските паспорти, защото е голяма цифрата на така мислещите, тогава ще станем по-добро място за живеене, защото ще останем в болшинство си хора, които си харесваме страната ( казвам страната, не държавата, има тънка разлика ).

Току що каза, че Guantanamo е най-якия тропически курорт(ако не броим военните там).
Докато дойде време да се връщаш, ще са останали само цигани и пенсионери, които трябва да ги храниш ти(дали с парите ти или с месото ти не мога да предположа). Децата ти, като дойдат да работят тук, изведнъж ще се осъзнаят, че са от американската нация.
Прав си, че страната ни е най-красивото място на света, но не можеш да задраскаш хората населяващи държавата, ела да живееш тук и да почнат да те клатят без вазелин веднага ще си промениш мнението.

Сря Май 04, 2011 2:25 am
Профил
Аватар

Мнение 
Цитат:
страната ни е най-красивото място на света

Сори пич, ама това може да го каже само някой, дето не е ходил по въпросния свят, защото из него има стотици и хиляди кое от кое по-красиви места :) .

Сря Май 04, 2011 2:56 am
Профил

Мнение 
Дай примери за по-хубава страна от българия, без да гледаме населяващите я хора.

Сря Май 04, 2011 3:00 am
Профил
Аватар

Мнение 
Какво разбираш под по-хубава - дай ми критерии и предполагам, че ще ти дам някакви примери. Ако просто имаш предвид природата, то аз се сещам за много места, където също има красива природа. Не забравяй, че някои държави са на почти цели континенти и като природа имат от пиле мляко, дето се вика, което съвсем не може да се каже за БГ :) . Та дай ми пример какво мислиш, че го няма другаде и ще видим :) .

Сря Май 04, 2011 3:05 am
Профил

Мнение 
Топъл умерен климът. Нито много студено - нито много топло. Много вода и растителност. Липсата на опасни и отровни животни. В Австралия всеки паяк е смъртоносно отровен, там даже и бозайниците им(птичечовката) са отрвони. Тук има скорпиони и 3 вида отровни змии, но отровата им е по-безопасна от змийския серум. Да няма опасни морски животни, като акули или смъртоносни медузи. Да няма опасни растения или гъби. Тук има отровни гъби, но повечето се разпознават лесно. Да няма чума, проказа, СПИН и ебола. Да няма урагани, торнадота, проливни дъждове и други природни катаклизми, както и вулкани, земетресения и цунамита.

Сря Май 04, 2011 3:15 am
Профил
Аватар

Мнение 
Че ти това, дето си го описал и България не попада в него - вземи се стегни малко :D .

Сря Май 04, 2011 3:50 am
Профил

Мнение 
Dimitar написа:
Че ти това, дето си го описал и България не попада в него - вземи се стегни малко :D .

Абе недей, доста си е прав човека - в наше село е що-годе безопасно да се шляеш из горите без мисъл за кой знае каква предпазливост - най-лошото дето ще го срещнеш е мечка. Ама колко са такива случай? Пък и малко подготовка за такива случай ще ти е от полза. Змия някаква? Може, и това се оправя относително лесно - гледаш си в краката и носи високи обувки. Както и да го въртиш сме бедни на животниски и растителни видове способни да ти направят сериозен проблем - освен ако не си ги слагаш в устата или не се напъхаш в тяхната :D А и природните мбедствия са рядкост - освен когато на София й се задръстят улиците, щото не са чистили шахтите при някой проливен дъжд. Както и да го погледнеш тук най-опасни са хората по тъмно и ония в парламента по всяко време :)

Сря Май 04, 2011 8:32 am
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 124 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Следваща