Отговори на тема  [ 95 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
Сбогом на безплатната Skype комуникация 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение 
Много чудно как успяват да забранят скайпа, той ползва какви ли не хакове и минава навсякъде, та не знам дали ще успеят да го забранят.
Друг е въпросът какво ще се получи след намесата на M$, от друга страна тия андроиди са ми все повече противни, мисля че тая платформа не я бива за почти нищо, вуъпреки че има телефони успешно поне на пръв поглед, работещи с андроид. Аз се поизграх повече с таблети с андроид, и евтините и скъпите все дървета и си мисля че проблема е в андроида.

Чет Май 12, 2011 5:49 pm
Профил
Аватар

Мнение 
ToHu написа:
Много чудно как успяват да забранят скайпа, той ползва какви ли не хакове и минава навсякъде, та не знам дали ще успеят да го забранят.
Друг е въпросът какво ще се получи след намесата на M$, от друга страна тия андроиди са ми все повече противни, мисля че тая платформа не я бива за почти нищо, вуъпреки че има телефони успешно поне на пръв поглед, работещи с андроид. Аз се поизграх повече с таблети с андроид, и евтините и скъпите все дървета и си мисля че проблема е в андроида.

Андроида си е ОК. Кво не те кефи? :)

Пет Май 13, 2011 1:47 pm
Профил
Аватар

Мнение 
ToHu написа:
мисля че проблема е в андроида.

Линукс с Джава... ти какво очакваш?

Пет Май 13, 2011 1:51 pm
Профил ICQ
Ранг: Почетен член
Ранг: Почетен член
Аватар

Мнение 
Е Джамове с .NET да не е по убаво :evil:

Пет Май 13, 2011 2:24 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
ТоНи, аз ползвам телефон с андроид вече повече от 6 месеца и съм доста доволен. Вярно не говоря кой знае колко много, ама пък за сърфиране до ползвам доста пък и когато говоря никога съм нямал никакви проблеми. Единствения проблем който имам с моя телефон е, че понякога (около веднъж месечно) по необясними причини заряда на батерията спира на средата и не я зарежда до края, ама като го рестартирам и се оправя. Ама това не вярвам да е проблем на андроида :) . Ти какви грижи си видял в андроида та не си доволен от него?

Пет Май 13, 2011 4:36 pm
Профил
Аватар

Мнение 
valioman написа:
Е Джамове с .NET да не е по убаво :evil:

Кокошката може от всеки двор да прехвърчи, ама яйцето не може :)

За андроиди-мандроиди нямам мерак въобще, поредната измишльотина, даже се целят още
по на високо, щели да пускат Chrome OS, за ПК, което ми се вижда гола кал и вода в ушите.

Съб Май 14, 2011 5:30 am
Профил WWW
Аватар

Мнение 
¶ написа:
За андроиди-мандроиди нямам мерак въобще, поредната измишльотина, даже се целят още
по на високо, щели да пускат Chrome OS, за ПК, което ми се вижда гола кал и вода в ушите.
Хайдеее, евтини ChromeOS нетбуци за бедните :D :

Цитат:
> Google announced Chrome netbook subscriptions for students

May 11th, 2011

With the announcement of new Chrome netbooks today, Google also announced a new subscription plan for students for only $20 a month. This package will come with a new Chrome OS netbook, as well as extra storage in the cloud from Google for it’s services.

This will certainly appeal to students, as $20 a month is more than affordable, and we have serious doubts that Google won’t have an insane amount of interested parties. Students going to college now have been using the internet a majority of their lives, and will most likely be able to figure out what they need to do to get what they want out of Chrome OS. Since everything lives in the browser in Chrome OS, it’s easy to hit limitations if you don’t know what to look for.

Google is usually known for giving its services away for free, but charging a small fee for a decent netbook and expanded cloud storage is still a great deal. It’s always been Google’s game to get as many people using its services, and a deal like this may be a nice trick to help it do so. This package deal won’t stop at students, either. Eventually we’ll see similar plans for businesses using Google Apps.

Judging from the announcements today at the Google I/O, the search giant is taking this OS more seriously than ever, and plans to really carve out its own share. Google probably isn’t planning to take over the market with Chrome OS, but with the way the internet is going today, you really do just need is a browser for the most part. However, until Chrome OS can have similar functionality through web apps than Windows or OSX, it’ll be an uphill battle for Google.

Google’s response? “Hey, do you want a super cheap netbook?” Of course you do.

Съб Май 14, 2011 9:29 am
Профил
Ранг: Новодошъл
Ранг: Новодошъл
Аватар

Мнение 
Оххх стига с тоя смотан скайп. Да не говорим че има един куп други програми, които могат да се ползват: oovoo, icq...
Нещото, което преди 3 години ми направи впечатление в разните там евро държави... Не го ползваха толкова. Да не кажа хич - MSN и ICQ основно.

Съб Май 14, 2011 11:26 am
Профил

Мнение 
Ами не знам какво, реално аз искам да го ползвам само за един браузер, търся таблети за сервизните техници, искам да спестя малко пари от закупуването на ipad щото няма основатлена причина да са такива, а цената сравнена с най-скъпите алтернативи е по 2. Сега чакам мостра от новия самсунг, 10", да видим как ще е. Досега съм тествал по-евтини, от 120 - 300 $, моткат ми се, ама се моткат та не е истина. Натиснеш бутон чакаш 2 сек да се сети какво си натиснал. Мултитъч тия които тествах или не поддържаха или все едно не поддържаха, батериите на повечето заминаваха много бързо .. друго друго ... друго не се сещам, ама това ми стига, бавно и не много добре работят.
Иначе си бях играл с един самсуг телефон, не мога да дам обективна преценка щото смартфони не ползвам, но останах с добри впечатления, не забелязах да се мотка или да има проблеми, но таблетите не знам що ми скъсхаа нервичките.
Та да видим, ако тоя самсунг свърши работа все ще е нещо, въпреки че струва почти колкото ipad-а, накрая ще купя падове ако намеря от някъде 1-ци въпреки че бях планирал да ползвам камера може да се преживее.

Пон Май 16, 2011 9:34 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Цитат:
Досега съм тествал по-евтини, от 120 - 300 $, моткат ми се, ама се моткат та не е истина. Натиснеш бутон чакаш 2 сек да се сети какво си натиснал

Наскоро гледах едни, дето бяха 7" с Андроид 2.2 и ги продаваха по 70$. С Андроида, с който идват наистина са бавни, но като руутнат с друга инсталация на Андроид и стават съвсем прични за парите си. Та както един казваше за тях - не е важно как идва тоя таблет, а какви възможности предлага :) . Та това моткане е присъщо ан всички евтини таблети, но се оправя за нула време :) .

Пон Май 16, 2011 9:38 pm
Профил

Мнение 
Хммм не съм правил експерименти, почвам да се замислям ... трябва да излъжа някой да ми ъпдейтне мойте че нямам време ... и се сещам за една позната IT фирма която ще изтормозя ...... ще видим, ако вземат та тръгнат да знаеш че имаш каса бира ... ако вместо 10х600 платя 10х120 .... добра икономия :)

Пон Май 16, 2011 9:43 pm
Профил
Аватар

Мнение 
То става супер лесно - записваш новата версия на sd картата, слагаш я в него и той се ъпдейтва. По разните му форуми пише как става. Иначе днес гледах някакъв 10" за 150$:
http://www.buyincoins.com/details/10-ep ... -2240.html
Ей тук пише как се руутват:
http://techknow.freeforums.org/index.php

Пон Май 16, 2011 10:22 pm
Профил

Мнение 
Dimitar написа:
То става супер лесно - записваш новата версия на sd картата, слагаш я в него и той се ъпдейтва. По разните му форуми пише как става. Иначе днес гледах някакъв 10" за 150$:
http://www.buyincoins.com/details/10-ep ... -2240.html
Ей тук пише как се руутват:
http://techknow.freeforums.org/index.php

Хм тоя мучудващо прилича на едни дето ги взех от китай....

Иначе сега ми хрумна, MS може да планират като купят скайпа, да съберът по 100-200 млн от големите телекоми за да го направят калпав и неизпозлваем ...

Пон Май 16, 2011 11:04 pm
Профил
Аватар

Мнение 
ToHu написа:
Хм тоя мучудващо прилича на едни дето ги взех от китай....

Иначе сега ми хрумна, MS може да планират като купят скайпа, да съберът по 100-200 млн от големите телекоми за да го направят калпав и неизпозлваем ...

Е, в момента, в който стане поне малко по-зле, веднага ще изскочи нещо друго. :) Не виждам рационална причина да го влошават.

Вто Май 17, 2011 1:44 pm
Профил
Аватар

Мнение 
http://news.idg.bg/biznes/56982_nokia_prodava_mobilniya_si_sektor_na_microsoft/
още един кораб на дъното...

Вто Май 17, 2011 2:08 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 95 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Следваща