|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 3:34 pm
Новини от цивилизования свят
| Автор |
Съобщение |
|
ДедоБоре
Ранг: Форумен бог
|
 Re: Новини от цивилизования свят
|
| Пет Май 15, 2015 6:44 pm |
|
 |
|
Ицо
Регистриран на: Пет Дек 16, 2005 3:50 pm Мнения: 1260 Местоположение: София
|
Да им е честит! Ако не беше обратен, никой нямаше да обърне внимание на сватбата. Те ислямистите наближават, струва ми се че ще доживеем да ги видим в Европа. Те си имат проверена методика за откаване от тази мода. Да видим кой ще им спасява задниците. Ама да не си мислят гейовете , че ще отида да се бия . Да си правят там гейска армия, да ги спасява тя.
|
| Пет Май 15, 2015 7:53 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Някои от римските императори са били по няколко пъти булки и то с пищни сватби. Александър Македонски и той, та не знам защо си мислите, че това е от скоро  .
|
| Пет Май 15, 2015 8:37 pm |
|
 |
|
timt
|
Александър Македонски и той,Нали според Макетата е Македонец, сега ще се отрекат от него. 
|
| Пет Май 15, 2015 9:09 pm |
|
 |
|
Н'бабане Гт'муан'га
|
Проблемът по същество нито е във факта като такъв, нито пък това е отскоро. Винаги ги е имало, но едва в последните няколко години се надигна такава масирана кампания, че буквално се самонавряха на всички в лицето. Ей това е дразнещото - нито са нормални, нито пък дори е красиво да ги гледа човек, аз лично искрено се отвращавам от подобни гледки, но не бих имал нищо против да си практикуват каквото искат вкъщи. Обаче да тръгнат да веят байряка по улицата и да си проповядват учението. откровено ми бърка в здравето. С какво са по-добри от ислямистите тогава - едните искат да наложат едно, другите друго. Или пък с какво са по-добри от Хитлер (лека му пръст), дето не може човек да се изкаже в подкера на нацизма, но за педерастията няма проблем. Малко на двоен стандарт по поръчка мирише. Ама ако се нанесат ония с ятаганите в Европа, а това рано или късно ще стане, защото в крайна сметка армиите на европейските държави ще стават постепенно като оня моряк с пликчетата от поста на Груби, тогава не знам кой ще им запази ценните задници на гейовете - ще викат за мачовци, ама няма да са останали такива 
_________________ 'просто' е технически синоним на 'красиво'
|
| Пет Май 15, 2015 9:56 pm |
|
 |
|
timt
|
Аз пък искам всички да са педали  , така повече загорели жени ще има. Като мъж в купа сено. 
|
| Пет Май 15, 2015 10:06 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Сетих се, че и по времето на социализма май на някои другари (Брежнев и Хонекер) не им е била чиста работата и пак е било доста публично  : 
|
| Пет Май 15, 2015 10:19 pm |
|
 |
|
timt
|
За какво са приятелите освен да се поИбават. 
|
| Пет Май 15, 2015 10:38 pm |
|
 |
|
kriss
Ранг: Минаващ
|
Това с А. Македонски е такава безпочвена глупост, че не може и да е повече. Спомням си смехотворните тълкования на един по телевизията, който се опитваше да го изкара обратен. Цитираше думи на А. Македонски, които така изродено ги тълкуваше, като виенски светофар. Не знам твоите извори какви са...
|
| Пет Май 15, 2015 10:54 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
И аз казвам за Александър... Ся, не мога да твърдя, че не се е пробвал на мъжко дупе, не съм му светил, ама царят да даде неговото - едва ли, то боли  Това с многото ебаване тръгва от игра на думи в гръчкия (за гвардията от ветерани и младоци), но не бих се заклел, че педерунгелите са били по-малко от днес. Ама тогава просто са ги сползвали, не са ги боготворяли.
|
| Съб Май 16, 2015 12:26 am |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
Сега е по-лесно да намериш човек без GSM, от колкото в древна гърция да намериш мъж, който не е педераст. Просто тогава такива са били времената.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Съб Май 16, 2015 12:51 am |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
ike, виж горния ми пост, все пак поназнайвам нещо.
Дойде време за истинска ПАРАНОЯ! Майната им на педерунгелите! Преди малко създадох първия си профил във Фейсбук. Истински ми бяха само името, фамилията и имейла. След регистрацията Фейсбука ми препоръча да се сприятеля с четири човека: майка ми, жена ми и две нейни близки приятелки. Обаче нито майка ми или жена ми знаят този имейл - как ни свърза? За жената - по IP да речем, което е тъпо, но майка ми си има неин интернет на флашка. Компа ми е с прясно инсталиран линукс...
|
| Съб Май 16, 2015 1:15 am |
|
 |
|
Dimitar
|
Женс ти по ип-то, другите явно са в приятелите на жена ти. Това са елементарни неща за навързване в днешно време.
|
| Съб Май 16, 2015 1:30 am |
|
 |
|
bongo_x2
|
Да, ама да не си помислиш, че жена ми всеки ден се целува със свекърва си във Фейсбук. Пък и предложените приятелки далеч не бяха най-добрите. И защо всъщност се получи?! Затова стоя на далеко от такива тъпни. Малкият също се сърди на линукса: любимите му онлайн игрички искат инсталирането на мнооого специална приставка, пък тя само бозата може да излъже. Пуста сопа!
|
| Съб Май 16, 2015 2:16 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
Бонго, другото ясно, ама я кажи от къде занеш че боли, от опит или си чувал  За Александър македоснки не знам, то много зависи от кой край на Гърция е бил .. а тъй де .. македония да ме извиняват макетата потомци на Българи и Гърци  . В определени части на Гърция не е бло никак чуждо, не само спартанците са имали такива наклонности, а да кажеш че не са били мъже ... една от най-силните армии за времето си, та явно двете неща нямат общо. То тия пък които не са педали са едни мъже, ако опре до там да си спасяват задниците 90% от Мъжете ще се прбват да си продадът задника та и свирки ще въртят. Мен лично педалите са ми най-малкия проблем, има толкова много друг народ за изтребване, определено негрите са ми доста по напред в списъка 
|
| Съб Май 16, 2015 2:30 am |
|
|