|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пет Окт 02, 2026 1:06 am
Новини от цивилизования свят
| Автор |
Съобщение |
|
ike
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
 Re: Новини от цивилизования свят
Като сте толкова хитри не работете за евреи, карайте евреите да работят за вас. Или не сте чак толкова хитри и струвате точно толкова, колкото евреина ви дава.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Съб Окт 17, 2015 6:07 pm |
|
 |
|
3aek
|
+1 много добре казано ike
|
| Нед Окт 18, 2015 3:34 pm |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12153 Местоположение: Гьотеборг
|
е това е при нас... незнам колко е швед или "нов швед", но това е положението http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.2871 ... rollhattan
|
| Чет Окт 22, 2015 1:32 pm |
|
 |
|
Grubi
Регистриран на: Чет Мар 16, 2006 9:42 am Мнения: 12153 Местоположение: Гьотеборг
|
|
| Пет Окт 30, 2015 3:21 pm |
|
 |
|
timt
|
 Чернобил
Може да ви е интересно, разходката на един ентусиаст. Попаднах съвсем случайно на страницата му.
|
| Пон Ное 02, 2015 8:25 pm |
|
 |
|
woody
Регистриран на: Вто Юли 31, 2007 2:55 pm Мнения: 1792 Местоположение: София
|
anrieff е тукашен член. Как си, В., къде се погуби? 
|
| Пон Ное 02, 2015 9:26 pm |
|
 |
|
timt
|
Евала, на мен ми беше интересно.
|
| Пон Ное 02, 2015 9:33 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
То не е от тоя свят (цивилизования), ама е красиво (на цял екран): https://youtu.be/6tmbeLTHC_0
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Чет Ное 05, 2015 4:14 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30851 Местоположение: София
|
Мммм готино ...
|
| Чет Ное 05, 2015 10:42 pm |
|
 |
|
Grubi
|
Няма да си тръгнем...казали братята (Гина или Джина) и легнали пред кметството http://m.gp.se/nyheter/sverige/1.288859 ... -att-lamnaа тука всеки ден ги разтоварват да просят, по кръстовищата бусове и коли от Монтана, Пловдив и Силистра... очукани, ръждясали, а шофьорите са като излезли от криминален филм. Сутрин се измъкват от гората с чувалите и бохчите. Не съм виждал имигрант от новите да проси, но от тия спасение няма. Интересно е, че почти не съм виждал румънски коли - което значи, че или нашите са по-заможни/организирани или румънците са по-хитри.
|
| Пет Ное 06, 2015 10:43 pm |
|
 |
|
ToHu
|
Направо ме убиваш с тия линкове, още няколко и ще започна да до разбирам Ами на имигрантите може би им даеат пари, или поне това чакат. Не са дошли с идеята да просят а да смучаъ системата. Познавам един такъв, сирийски българин, вече швед. Здрав и прав, ама инсцинирал някаква злополука и взели че му повярвали, от години нищо не прави, не знам колко му плащат но вече втора къща си купи в София.
|
| Съб Ное 07, 2015 10:38 am |
|
 |
|
Grubi
|
ще ги пращам вече през преводача или ще ти намеря английска версия тук общо взето пари на готово няма - или учиш, или практикуваш или работиш. има много паразити в системата, но това я ясно ами тия наште киснат по цял ден по гари, пред всеки магазин и тн и само протягат ръце. хората като цяло вече не дават, но винаги ще се намери някой да ги "интегрира", срещу добро заплащане разбира се
|
| Съб Ное 07, 2015 10:48 am |
|
 |
|
ToHu
|
Ами там хората може би бързо им идва акъла, не знам дали е просто мит или наистина е така, но казват северните народи били по студени и не толкова състрадателни, аз бих казал практични. Това е страшна напаст, нагли, шумни, мързеливи и миризливи. Почвам да се чудя тия държавни глави във франция не са ли ходили, и ако са ходи ли само по червени килими ли са вървели ? Франция и то не само Париж, е пример за това как не трябва да се интегрират, там са обречени, ама защо и при другите да става така. При вас поне е студено, ще му ударите една молитва за по корава зима и на пролет няма да е останало нищо.
|
| Съб Ное 07, 2015 11:50 am |
|
 |
|
ДедоБоре
|
седят двама мургави "българи" на два съседни ъгъла на главната улица. единия прави яка пачка всеки ден, другия едвам събира за месо и бира. - абе как го прави тоя номер, брат'чед? на една и съща улица седим, пък ти доиш кравата яко! - ти какво си написал на табелката? - "моля, помогнете ми! гладен съм, а имам 7 деца. - ееее, брат'чед, това беше текста от преди 20 години. вече никой не е състрадателен. - ти какво си написал? - "20 евро не ми достигат за билет да се прибера в България"
|
| Съб Ное 07, 2015 11:56 am |
|
 |
|
ToHu
|
Абе то това виц, ама нали летоска водихме децата на училище в Палиж, и точно на ъгъла на уличката имаше двама нашенци, точно пред една сладкарница висяха а там малкото редовно похапваше. Та да ти кажа заработват, и няккаво малко цигане, явно ученик и то покрай тях се навърташе, не видях нито един да пуска пари обаче като ги слушаш явно не умират от глад. Това става в доста елитен квартал между другото, до толкова че наемите там ни се сториха неразумни и бяхме наели апартамент другаде, на тази улица имаше и две три посолства, и разни къщи с охрани отвън .. и нашенски циганета ... веднага направих асоциация с Делхи, между картонените навесчета от една кална уличка излиза чисто нов бял кайен, много сюрреалистична картинка, след няколко дни спря да ми прави впечатление разбира се.
|
| Съб Ное 07, 2015 12:10 pm |
|
|