Отговори на тема  [ 52 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
Търся си заварчик .. 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Re: Търся си заварчик ..
Абе реших си проблема по по сложния, по скоробавния начин. Корен с аргон, запълване с телоподаващо. Няма съмнение че корен с такова качество никой заварчик неможе да докара с електрод, това е ясно, но времето е ..... както и да е, времето не ми е толквоа проблем, колтко нуждата да разнасям телоподаващото от цеха до площадката и обратното, а всъщото време за телоподаващото има доста работа, ама и това ще го организирам.
Рек, тия шефчета са еталона за БГ шеф, аз никога не съм защитавал капиталиста на общо основание, затова и не вземам подизпълнители. Масово се работи така. В момента се прави РВД новата кула. Там преди 1 година че и повече им казах че проектите им не струват и стотинка, то проекти нямаше. В резултат някакъв много учен професор от ТУ ли от Софийски ли не знам, почна да се обижда и да ми обеснява как той какво ... на майака му у путката. Аз още тогава отебах защото мача беше свирен, ГБС главен изпълнител, съотвенто най-евтините и калпави подизпълнители. Да ама сега колегите с автоматиката ми обенсяват какнавсякъде шарят разни момченца дето идея си нямат от нищо, поят някакви прототипни платки, увиват ги в тиксо и ги крият по каналите. От автоматиката колегата програмира контролерите защото само това са му възложили, обаче никой не знае кой кабел какъв е, на кой вход/изход какво има и как се управлява. Те на как на уж отговорен обект всичко се прави по най-аматьорския начин. После бат бойко ще реже лентата и ще каже е на, нова кула построихме ... няма да споменавам че бат бойко няма нищо общо с кулата, парите са си на на ГВА, и ако имаше начин бойко да им ги вземе щеше да им ги вземе, та ще реже лента,ама епостроено въпреки него а не заради него но ....
Иначе за мола, още не е излязло официално становище, но това не му е първия път. Пали се два пъти, и два пъти се наводнява, единия път заради запалване пак. В целия мол единствената инсталация която е сработвала до момента е нашата в клона на ПИБ, останалото пожароизвестяване мълчи като риба. То тя сработваше и при наводняванията та така се усещаха че нещо става. Ако си говорим за това най-фрапиращо като риск е положението в зала армеец. Там отново велики БГ проектанти са проектирали нещо с техниката на великата БГ фирма унипост. Не помня колко, май 8 централи уж трябва да работят в мрежа, но стигаме до уж и трябва. Там се скупчват по 20 хиляди човека, опасността от пожар е реална и никак не за пренебрегване, всичко което е по частта safety е под всякаква критика ... но все пак сме в България.

Пет Ное 30, 2012 5:54 pm
Профил
Аватар

Не разбрах какво е ставало какви лични нападки какъв киреч (това за киреча е вече в кошчето),
проспал съм купона, някой би ли ме осветлил :D

http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/

Пет Ное 30, 2012 10:44 pm
Профил WWW
Ранг: Популярен
Ранг: Популярен
Аватар

tgi написа:
..?

Ами не е кой знай какво .
Киров насмота Жичка че не е пораснал в проводник и се изказва не подготвен по въпроса за работната рака и най вероятно и той самия (Жичка )е калпав работник. Но Киров си пише така не от вчера едно 5%+ от постовите му са в този стил . И глобалния модератор (Рек) моделира мнението на медератора (Киров ).
Сигурно има неписано правило такъв тон да не се държи между богове в форума защото другите подобни изказвания на Киров не са пипнати. Ми така де като се мери да се мери с един метър или по скоро да не се мери въобще.
Аз веднага ревнах че има цензора и очаквах подкрепа от теб и темата отиде в коша .
Каква беля щеше да стане хубаво че не те направихме модератор и теб щяха да моделират :D

Пет Ное 30, 2012 11:31 pm
Профил
Аватар

:D :D :D

Ще взема да пусна един бекъп мейлинг лист на форума та да няма изкушения за
такива работи :) . Пощата като иде в получателя и ела я модерирай :D :D .

http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/

Пет Ное 30, 2012 11:39 pm
Профил WWW

Тц от де тръгнахме къде стигнахме ... аз проблема си го реших, темата може да се бастисва, благодаря на всички които искаха да помогнат.

Съб Дек 01, 2012 5:19 pm
Профил

Нормално - тръгнахме от частното и стигнахме до общото. :)
И винаги, когато се опре до работа с хора , трябва да помним какво е казал поета:
"Човекът е птица упорита, не я ли ритнеш - не полита! " :D

Нед Дек 02, 2012 6:55 pm
Профил
Аватар

ToHu написа:
Не е чудно защото гледам в норвегия им предлагат по 65 лв/час да строят платформи, но и аз не предлагам по малко за момента, но няма ...

Бре не думай, за 50лв. на час ще ти заварявам по 10 часа на ден, 28 дни в месеца ;-)

Късно видях темата, съседа в Пловдив е страхотен заварчик. За него клиентите му казват, че ще ти завари теглич и на гъза, стига да се намерят такива електроди :-) За в бъдеще, ако ти потрябва заварчик свиркай. Пък за 50лв./час бих си взел отпуска да дойда и аз да позаваря 100-200 метра тръби :)

Пон Яну 14, 2013 7:24 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 52 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4