|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 8:11 am
| Автор |
Съобщение |
|
Ки4о
Ранг: Форумен бог
|
|
| Съб Яну 19, 2008 11:29 am |
|
 |
|
3aek
|
генералните обобщения по етнически признак си имат име: расизъм
няма тъпа нация или умна нация, всеки индивид поставен в едни условия постига едни резултати в други условия други резултати, гените нямат повече от 5-10% влияние, не всеки италианец е микеланджело, и не всеки българин може да рита и тича като стоичков.
|
| Съб Яну 19, 2008 12:38 pm |
|
 |
|
zaphod
|
|
| Съб Яну 19, 2008 12:42 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Съб Яну 19, 2008 1:07 pm |
|
 |
|
3aek
|
разсъждаваш много повърхностно, разбира се че за да живеят добре двама души трябва да споделят еднакви културни ценности и е малко вероятно дъщеря ми (която нямам) да се ожени за мангал или ром, но това не значи че няма умни роми, или че всички роми са тъпи а българите всички са мангали и прочее глупости които пишеш
преди време колега ходи в индия при тамошен професор който познавахме само от статиите които бе писал за разпознаване на образи - абе член на ИЕЕЕ с над 150 публикации по темата, думата му тежи много в image processing средите, поканил колегата на гости и той очаква такъв човек да живее в някакъв палат, отиват в една невзрачна къщурка и яденето им се сервира на земята а прибори няма всеки си бърка с ръка в тавата
колегата бе супер изненадан, това какво значи че този пич като живее така (както си е по техните традиции) е тъп ли? или е мангал? и вообще какво влагаш в думата мангал? май имаш комплекси да избиваш
|
| Съб Яну 19, 2008 1:57 pm |
|
 |
|
zaphod
|
разбира се че е малко вероятно, хората действат целесъобразно дори когато изповядват някакви отвеяни глупости. например разни природосъобразници се насират да крещят как меда и чесъна лекуват всичко, и как лекарите само подтискали симптомите вместо да търсят причините. но когато ги пипне рака 90% от нашите природосъобразници се блъскат за да легнат под ножа на "официалната" медицина, вместо да карат на мед и чесън. по същия начин и разни благовъзпитани продукти на цивилизованата доктрина проповядват равенство със негрите, но някак избягват да се женят за тях, а също и да им поверяват отговорни длъжности.
впрочем на негрите им е по-голям, това поне лесно се доказва със линийка. за какво равенство може да говорим, те имат това за което белите мечтаят  очевидно е че те са по-висшата раса, щом във най-важното превъзхождат всички други.
|
| Съб Яну 19, 2008 3:05 pm |
|
 |
|
3aek
|
е поне стана ясно на каква база са ти комплексите 
|
| Съб Яну 19, 2008 4:43 pm |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
Не ма ли някой да пусне джокер с координатите на гларуса ?
Никой не може да нарича българите низши мангали без да си понесе последствията, дори и един психичноболен. Наскоро за подобни думи тук един щеше да го отнесе като гларуса на ¶ крошето, спасиха го някои смекчващаи вината условия. Гларуса обаче впряга цялото си сиво вещество ( < от един мишок ), за да дрънка глупости наляво и надясно, да избива комплексите си на лигаво пионерче, което в последстиве станало комсомолче, обаче малко след това рухнал социализма, и пълното с идиотски идеи комсомолче потънало в забвение, което го превърнало в отрепката на местната поликлиника за душевно болни. Сега, гларуса получил шанса да се изтъкне, в обществото на Интернет, и започва виртуално да въплъщава средновековните си идеи, т.е. на каквото са го научили през първите му 7 години, за да докаже, че наистина е ходил на екскурзия до Чернобил, събран по погрешка с вилица от пода след поредната чикия. Гларуса обаче не си позволява да ги говори тези неща на живо пред "низшите мангали", ами само на "умряло" в Интернет ( на умряло куче всеки може нож да извади ), защото знае какво може да му се случи, тъй като поне 50%, имащи удоволствието да слушат брътвежите му, биха го смляли като куцо коте у дувар.
Генетично заложения мазохизъм си дава отражението. Познавам вече хора от доста народности, нито един обаче не казва лошо нещо за родината си, за нацията си, колкото и да е зле там, нито пък се самоунижава. Има обаче много българи, роднини на гларуса, които попадайки в не-гларуска компания, първото което казват е някоя обида за родината, надявайки се че така ще ги приемат по-добре в компанията, само че става точно обратното, защото нормалните хора не могат да разберат психиката на ненормалните да унижават себе си или някого другиго само заради спорта.
Знам едно, който зорлен си търси майстора, скоро го намира 
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Съб Яну 19, 2008 5:00 pm |
|
 |
|
zaphod
|
пирев, пирев, не съм ти го казвал досега, ама тъпичък си.
първо, това което тук казвам го казвам и наживо, и ще се изненадаш никой не се впряга. сигурно щото познатите ми като четат не си мърдат устните.
второ, аз съм в българия, ти в америка. кой сега мисли лошо за родината си? ти си това, не аз. ако мислеше добро за българия нямаше да се махнеш. аз ако намирах българия за скапана, както ти и останалите сподгласничещи ти хленчовци, отдавна да съм офейкал.
великопатриотичния ти гняв се събуди точно на моя реплика в която очевидно защитавам българския народ. ето точния цитат:
това не е някаква сложна метафора, нито нещо дето трябват 5 кила мозък за да го схванеш.
|
| Съб Яну 19, 2008 7:00 pm |
|
 |
|
¶
|
Гларус, какво общо има Америка с България и с това което казваш ? Голям смотаняк си, никой не може да забрани на човек къде да живее. Великопатриотичен гняв няма в мен, но да ти смеля тъпата физиономия, виж горя от желание за това, мангал с мангалите. Защитавал България, аман от такива защитници като теб. Ако няма какво да кажеш, по добре замълчи, недей да дрънкаш идиотщини, седмако.
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Съб Яну 19, 2008 7:03 pm |
|
 |
|
Реконструктор
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8382 Местоположение: София
|
Само се джафкате, без никво реално шоу за околните. Ние искаме кръв.  Ше се биете ли последно или само ше се джафкате?
|
| Нед Яну 20, 2008 12:11 am |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Аз имам предложение: аз мога да удрям Пирев тук от името на zaphod, а някой в БГ да удря него от името на Пирев. Така ще преодолеем пространствените граници и шоу пак ще има  .
|
| Нед Яну 20, 2008 1:57 am |
|
 |
|
Lupus
Регистриран на: Сря Дек 01, 2004 12:44 am Мнения: 2811 Местоположение: София
|
Едва ли zaphod ще се навие, като гледам тук колко са му се наточили. Няма да успеят да се доредят. 
|
| Нед Яну 20, 2008 11:09 am |
|
 |
|
bongo-bongo
Ранг: Почетен член
|
Да живей Пирев а "гларуса" да изтичка до близкия сексшоп и да си купи бич!
Без майтап, Пирев каза много точно някои неща - нали знаете, че отдалеко по-добре се вижда обстановката. Особено това за самооплюването...
И на мен не ми харесва България ама само днешната и само политиците й. Грях е да псуваш мястото от което си излязъл!
И аз не бях патриот докато не излязох в чужденецията да сравня. А тук сме туристически район, народ всякакъв...
_________________ Тя простотията по хората ходи
|
| Пон Яну 21, 2008 2:31 am |
|
 |
|
¶
|
|
| Вто Яну 22, 2008 6:42 pm |
|
|