|  |  |
 | zaphod написа: ами то това си важи за всички хора, не само за тебе, мислят си че искат едно, а искат друго, е такива неща. затова не рядко ще чуеш разгневени потребители да вият "как не се намери един производител да направи едно <попълни по желание> като хората". не е вярно това, намират се такива заблудени производители, просто фалират на втория месец. а мазните корпорации просперират, защото знаят за тая особеност на хората и знаят какво те наистина искат, а не какво твърдят че искат. затова най-"гадните" млека са най-купувани, а не заради някакъв дълбок корпоративен заговор. а, и може да те обидя, но затова ти никога няма да напреднеш в бизнеса си и ще си останеш гаражна фирма, понеже тия неща не ги усещаш. |  |
 |  |  |
Не знам сред какви хора живееш, ама има и такива, които знаят какво искат.
Най-гадните млека са най-купувани не защото хората ги предпочитат на вкус, а защото са им
наложени по друг начин - по-ниска цена, агресивна реклама, ей такива работи.
За обиждане и дума не може да става, разбира се - но очаквам поне да научиш, че "никога"
е прекалено голяма дума и за прости неща, а ти искаш да я ползваш за нещо толкова fuzzy като комерсиален успех....
Всъщност сигурен ли си, че светогледът ти е тоя, който все разправяш, че е?
Аз не го вярвам. Мисля, че се намираш в комфортна зона в момента и си търсиш
оправдание задето оставаш в нея. Бил съм там - издържах около година (след няколко
години борба да се добера до тая зона).
Всъщност отчаяно ти се ще да си свободен.
Правя подобна оценка на друг човек само в отговор на твоята за мене и защото мисля,
че и двете са добронамерени и другите има какво да "чуят" в такъв разговор. Знам, че
няма да те обиди и т.н. и затова си го позволявам - но правя изключение,
всъщност такъв вид оценки на тоя за оня ме дразнят и в общия случай са проява на лош
вкус, моля за извинение всички, които го усетят така (то неизбежно го има въпреки всички
уговорки).