|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 8:11 am
| Автор |
Съобщение |
|
Lupus
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Сря Дек 01, 2004 12:44 am Мнения: 2811 Местоположение: София
|
 |  |  |  | Dimitar написа: Lupus-e, първо не съм твърдял, че колата ми е оффроуд - това ти си го измисли, второ - все още не мога да разбера защо някой ще трябва да си променя колите, които прави, защото ти си бил беден и/или пък пътищата ти били келяви. И трето - не мога също така да разбера след като тук си водим някакъв нормален разговор за надеждността на колите, защо ти трябва да правиш лични нападки - то не бяха почерняли гъзове, розови очила, тикви и незнам си още какво. Ако имаш някави сериозни неща да казваш по темата - ОК, ще те изслушам с удоволствие, ама да ми пишеш някакви глупости тук, само защото съм казал, че когато човек си купува нова кола да мисли колко била ставката за труда в сервиза е глупаво - просто няма да стане. Та ако смяташ да натракаш още някакви други простотии - ОК, само дето не ме смятай за събеседник повече  . |  |  |  |  |
Димитре, Нещо много лично взе да приемаш спора. Ако се върнеш към постовете ще видиш, че няма никави лични нападки. Само че ти тук наистина ни взе за тикви. Проблема не е в това дали си беден или богат. Не можеш да ме убедиш в логиката си, че когато си купувам кола не бива да се съобразявам с това по какви пътища ще я карам, колко ще ми излиза поддръжката и дали тя ще ми е гарантирана навсякъде, където може да ми се развали колата. И наистина трябва да си с розови очила за да не отчиташ факта, че ако на теб ти се е видяло трудно в Дакота, където си отишъл за кеф, на мен и останалите тук ни е още по-трудно, защото по такива пътища се налага да се движим постоянно за да си вършим работата. България не е Америка и твоя поглед върху нещата тук е неприложим. И мисля, че никой от изказалите се по темата не застана зад твоята позиция. PS. Сега се зачетох в другата тема със сходен спор: http://www.mcu-bg.com/mcu_site/viewtopi ... 769#103769Прочети този пост, който напълно подкрепям и ще разбереш какво още искам да кажа и с моите постове: От мен точка по въпроса!
_________________www.bsms.bg - SMS услуги за фирмите с модерно мислене.
|
| Съб Окт 30, 2010 9:51 am |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
BMW да не видят нещо от Toyota
http://www.manolith.com/2010/10/27/bmw- ... -affected/
Toyota и те започнаха с няколко десетки хиляди, накрая завършиха с милиони,
и тия така започват, но опасност да стигнат до милиони май няма, те май
нямат и толкова големи продажби, де. С други думи да Ви пикам на четийриСете
процесора, десЯте оптични мрежи и двайсетЯ CAN бъса 
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Съб Окт 30, 2010 3:30 pm |
|
 |
|
Tisho
Регистриран на: Пон Ное 22, 2004 11:24 pm Мнения: 1923 Местоположение: Габрово
|
Пирев, не са само тия. Всичките ги прихванало покитайчването.
http://dnes.dir.bg/news/toyota-nisan-7341630?nt=13
|
| Съб Окт 30, 2010 7:51 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
 Малко да върна назад темата:
То и моето Рено Клио (наближава 15г.) не е Offroad Beast ама му се наложи да стане при последното ходене до БГ  Само дето още ме мързи да отварям таблото за да разбера защо се загубиха някои подсветки, иначе счупеният държач на габарита още в БГ го залепих с цианакрилатно лепило и сода бикарбонат
Димитре, заяждах се с теб заради похамериканчването ти ама ти го прие толкова на сериозно, че се отказах. Щото най-ме дразни незнанието и безхаберието на хамериканците за останалия свят а на новоизлюпените такива двойно повече. И други "хамериканци" има (Пи например) но никой не се смята за по-хамериканец от Обама. А тук не сме врагове, още по-малко идеологически
Както да е, да изпушим лулата на мира, но и ти наливай по малко лимонадка във винцето си за да се разбираме като близки!
Последна промяна bongo_x2 на Нед Окт 31, 2010 10:47 am, променена общо 1 път
|
| Съб Окт 30, 2010 10:34 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
За който не му харесват новите, бъкани с електроника, софтуер и екстри коли, дето се чупят нонстоп и им са скъпи сервизите - ето коя е съвършенната кола  :

|
| Нед Окт 31, 2010 2:13 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Нед Окт 31, 2010 10:46 am |
|
 |
|
3aek
|
аз не съм такъв перфекционист и ще предпочета едно бъгливо bmw 
|
| Нед Окт 31, 2010 8:21 pm |
|