| Автор |
Съобщение |
|
ike
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
 Re: Новини от цивилизования свят
Аз ако бях на мястото на сладкарския цех, веднага бих пуснал бисквити с надписа "Афроамериканче" и продажбите щяха да се вдигнат 10 пъти, като отшуми пак минавам на негърче и така докато следващия идеот не ми направи безплатна реклама.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Съб Ное 28, 2015 11:02 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
Ебаси педалите. Не стига, че ще ни изнасилят, ами и ще си платим за удоволствието. Брюксел да отпусне на Анкара 3 милиарда евро през следващите две години и ускорено членство за Турция в ЕС: http://dnes.dir.bg/news/es-turtzia-bezh ... k-20954718
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Пон Ное 30, 2015 2:05 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Ако кажете, че и за това сте изненадани, верно, ще реша че падате от Марс  Това е новина на две седмици, просто се официализира.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пон Ное 30, 2015 9:55 am |
|
 |
|
4040
Ранг: Почетен член
|
Даа, много мъдро решение. За да се спаси от бежанския поток и ислямизма, ЕС реши да приеме Турция накуп с всичките бежанци и ислямисти в нея. Накрая да не се окаже ,че вместо Турция да влиза в ЕС , ЕС ще влиза в Халифата.  Ясно е, че се лъжат взаимно, ама кой-кого ще надлъже...
|
| Пон Ное 30, 2015 11:57 am |
|
 |
|
ДедоБоре
|
руснаците са изключили от ембарговия списък към Турция... лимоните. хареса ми една сентенция:
|
| Нед Дек 06, 2015 10:54 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30851 Местоположение: София
|
Ами просто разсъждават логично, това,това, и това можем да си го внесем от другаде, туристите могат да ходят другаде, това, това и това ни е най изгодно от турция, няма да му слагаме ембарго  Защо не, целта на ембаргото е отсрешщният да страда а не ти самия да страдаш, макар и да звучи доста християнско 
|
| Нед Дек 06, 2015 12:35 pm |
|
 |
|
Koleto
Регистриран на: Съб Фев 18, 2006 11:55 pm Мнения: 1301 Местоположение: София
|
_________________ Някой ден и костенурките ще се научат да летят...
|
| Пон Дек 14, 2015 8:52 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30851 Местоположение: София
|
Абе .. на интервюта с хора които вече не са живи вярвам почти колкото на български депутат от ГЕРБ, не че на другите вярвам много повече ...
|
| Пон Дек 14, 2015 9:16 pm |
|
 |
|
petko_sz
Ранг: Напреднал
|
https://www.youtube.com/watch?v=tlGsIt9fZs8Отваряне на "Черната Кутия" на сваления СУ-24 ... просто ми направи впечатление колко афиф е технологията.
_________________ Първата жертва на войната пада ... Истината !
|
| Пет Дек 18, 2015 2:29 pm |
|
 |
|
Wise
Регистриран на: Нед Дек 19, 2004 6:26 pm Мнения: 1628 Местоположение: Сливен
|
Е като извади чука - направо ме уби... 
|
| Пет Дек 18, 2015 2:43 pm |
|
 |
|
petko_sz
|
... бе чука просто е инструмент да отворят кутията - както се види по стар военен тертип - 20 мм. чугун ... после !?!? После - направо не повярвах на очите си - навремето по трудово обучение повече инженерна мисъл е влагана !!! И разбира се чиповете изкормени ... предпочитам да вярвам ,че това е монтаж за пред медийте - за да не издават военни технологий ...
|
| Пет Дек 18, 2015 2:53 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12899 Местоположение: София
|
То криза, криза, ама на тоя човек нямаше ли кой да му купе едно менгеме?  Ужастъ... 
|
| Пет Дек 18, 2015 3:33 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
мдааа... трудно е да се коментира такъв некадърен дизайн от 2009г... да го бяха аусорснали, дори някой индианец ще се справи по-добре кутията е що-годе добре, ама поне винтове с торкс глава от "по-така" стомана да бяха сложили. с тези минусови болтове направо избиха рибата. или всички конструктори са измрели, или са се спиртосали необратимо, или - не знам какво. нямам думи просто. пък и 'лаб' обстановката е покъртителна. всички с бели престилки, а фотографа с разкопчана престилка и по пуловер. да му бяха дали някоя по-заточена секачка на чичката. аз имам поне 3 в чекмеджето, дето режат по-добре.
|
| Пет Дек 18, 2015 3:36 pm |
|
 |
|
petko_sz
|
... а имам и киселото усещане ,че нещата са на тоя хал в цялата авиация и въобще индустрия. На хартия всичко е 6 ама дефакто ... Имам познат бивш пилот от военната авиация - та от него знам (не на майтап) че няма много допирни точки с техниците поддържащи аеропланите на земята. Един вид - в един цирк играят и си знаят номерата до болка !
|
| Пет Дек 18, 2015 3:45 pm |
|
 |
|
itso.t
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 2:21 am Мнения: 12899 Местоположение: София
|
И аз имам непоносимост към винтове с шлиц за права (минусова) отвертка, но като се замисля, от масово използваните профили, като че ли тоя е най лесен за почистване от гадости в шлица.
|
| Пет Дек 18, 2015 3:45 pm |
|
|